Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
DoveLove wrote:Mi lekarz kazal mierzyc po 6h snu, zawsze o tej samej porze. Nastawilam budzik i nawet jak mam na później do pracy to i tak sie budze, mierze i dalej ide spać
moje temperatury też jakieś niskie, co prawda mierzone tylko w koncowce cyklu. Od przyszlego bede miala obraz calosci.
Dove Love ty pisałaś o wrażliwych sutkach? Wczoraj tak miałam
-
nick nieaktualny
-
Ja narazie żadnych objawów @ podejrzewam, że się spozni. Może przez to że ćwiczę 3 razy w tyg to się pozmieniało.
Kurde urszulka no tak ci zazdroszczę, bardzo pozytywnie oczywiście :* -
aLunia wrote:Ja narazie żadnych objawów @ podejrzewam, że się spozni. Może przez to że ćwiczę 3 razy w tyg to się pozmieniało.
Kurde urszulka no tak ci zazdroszczę, bardzo pozytywnie oczywiście :*Może uwierzę jak betę zrobię. I co najlepsze, nadal wypatruję oznaków @ :p
-
YellowAnn wrote:Urszulko chciała bym, żeby zakończenie było też takie jak u ciebie;) to może powinnam zrobić test hihi;) zarcik.. ja niestety żadnych objawów nie mam:(
-
Dziewczyny,ja też nie miałam objawów ciazowych. Bolał mnie brzuch trochę jak na @ ale właśnie liczyłam,że się zjawi za kilka dni. Dzień przed testem nawet brzuszki robiłam,bo byłam przekonana że się zjawi. Test zrobiłam po południu i na pierwszy rzut oka biało i myślę sobie uff... zerkam chwilę później a tam cień . Jak wyschlo to dwie grube krechy. Więc brak objawów czasem też zwiatuje ciążę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 13:49
-
jangwa_maua wrote:Dziewczyny,ja też nie miałam objawów ciazowych. Bolał mnie brzuch trochę jak na @ ale właśnie liczyłam,że się zjawi za kilka dni. Dzień przed testem nawet brzuszki robiłam,bo byłam przekonana że się zjawi. Test zrobiłam po południu i na pierwszy rzut oka biało i myślę sobie uff... zerkam chwilę później a tam cień . Jak wyschlo to dwie grube krechy. Więc brak objawów czasem też zwiatuje ciążę
Mnie tak czasami kłuje jak na @.
No zobaczmy jeszcze jutro i w piątek zatestuje bo mam duży zapas testów jeszcze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 08:45
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r