Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aLunia wrote:Kat hehehe to mąż musiał się zdziwić
ja mojemu kupiłam androvit we wrześniu 30 tabletek miał brać codziennie jedna i prawie wszystkie jeszcze są.
widzę że nasze niepowodzenia i jego badania tak na niego wpłyneły...
-
Urszulka89 wrote:Melduje się i ja
temp dziś skoczyła z 36.8 do 37 i test pozytywny
Narazie jest blada druga kreska ale widoczna gołym okiem
Narazie nikomu nic nie mówię, nawet mężowi. Zrobię powtórkę w piątek (30dc) i bete.
-
Kat przeglądałam początek tego wątku w poszukiwaniu wyniku mojej prl i tak patrzę co my tu jeszcze robimy ?!?!? Wszystkie dziewczyny z początków wątku juz dawno urodzily a my ty dalej... Sory bo to pocieszające nie jest ale wqrwialam sie tym ehhhh
-
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:a tak pytam bo pierwszy raz wogóle mierzyłam temp w tym cyklu
Urszulka to jak do tego doszło ? :p bo rozumiem ze skoro.się starcie to w głowie gdzieś to siedzi cały czas, co jakiś czas te myśli jednak.krążyły ?
Urszulka89 lubi tę wiadomość
-
jangwa_maua wrote:No i pięknie ! Gratulacje
ale napewno mniej niż w poprzednich cyklach. Nawet przywykłam do myśli że nic nie wyjdzie w tym cyklu dlatego też zapisałam się na 5 grudnia do mojej gin na monitoring - obliczyłam sobie że powinna być wtedy kolejna owulacja.
-
Adele27 wrote:Kat przeglądałam początek tego wątku w poszukiwaniu wyniku mojej prl i tak patrzę co my tu jeszcze robimy ?!?!? Wszystkie dziewczyny z początków wątku juz dawno urodzily a my ty dalej... Sory bo to pocieszające nie jest ale wqrwialam sie tym ehhhh
-
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:Pewnie że dużo myślałam o tym
ale napewno mniej niż w poprzednich cyklach. Nawet przywykłam do myśli że nic nie wyjdzie w tym cyklu dlatego też zapisałam się na 5 grudnia do mojej gin na monitoring - obliczyłam sobie że powinna być wtedy kolejna owulacja.
Ja zwalam cały czas niepowodzenia na głowę. Ale skoro dziewczyny mimo myślenia o staraniach zachodzą to już nie wiem gdzie tkwi problem. Mam nadzieje ze to kwestia czasu poprostu i jednym idzie szybciej innym dluzej to czasu zajmuje. Moja znajoma cisnela swojego meza dwa lata i lipa. A później zero sexu i raz się pykneli i zaskoczylo. W druga ciążę tAK samo. Dawno ze sobą nie spali a chciała to drugoe juz. Jeden raz seksi i druga ciążazna dokładna datę chociaż
powodzenia dla reszty testujacych i oczekujących
trzymam kciuki mocno
-
Urszulka dzieki
Juz to slyszalysmy sto razy haha ale dawaj baby dust
jangwa wlasnie, tata wie w koncu? Jak sie czujesz?
Adele nooooStara gwardia ^^ A raczej niedobitki. Nawet Luce nam zaginela w bojach... To troche jak bysmy siedzialy w poczekalni i tylko nas nie wolaja... Ale przynajmniej fajne towarzystwo po drodze
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Czuje się dobrze chociaż bez energii. Chyba już powiem na wigilii podczas składania życzeń
. To juz cała rodzina się dowie... chyba że wyczuje inny dobry moment. Jutro mam wizytę i ciekawe czy zrobi mi usg. Może potwierdzi płeć
.
-
jangwa_maua wrote:Czuje się dobrze chociaż bez energii. Chyba już powiem na wigilii podczas składania życzeń
. To juz cała rodzina się dowie... chyba że wyczuje inny dobry moment. Jutro mam wizytę i ciekawe czy zrobi mi usg. Może potwierdzi płeć
.