Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dove, to taki trik, zeby cie sklonic do wykupienia abonamentu. Wszystkie widzimy swoj wykres na szaro a reszte w kolorze
Jak udostepniasz wykres co miesiac, to ci sie nazbiera punktow iles tam i co pare miesiecy masz free full wypas w kolorze
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Adele no to lipa. No ale i tak mu dorzuce tabsa do witamin, poczekam z miesiac i zobaczymy
A jak nie, to mu powiem co szama i licze na efekt placebo haha
Nie ma kiedy isc na badania, wlasnie wrocil biedny z pracy, wzial prysznic, zjadl i slysze jak chrapie na gorze. U mnie jest 20:30.......60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
Urszulka89 wrote:DoveLove spada Ci teraz temp? A ja mam od trzech dni taką samą. nie wiem co myśleć
Nie przejmuj sie tymtemp jak najbardziej jest ok. Ja tez często mam na tym samym poziomie pare dni i wiele wykresów tez takich widziałam
-
Paula inne objawy to i wieksza nadzieja
a mnie cycki juz nie bola hehe tez nie kumam o co chodzi. Bolały 3 dni i przestaly
Mogl by mi of w końcu wyznaczyć owu bo chce isc w pt zbadać proga..i nie wiem czy to bedzie 7dpo czy nie -
Eh no biedny ostatnimi czasy ten moj maz
Kiedys jak mu kazalam otwierac buzie, to sie usmiechal slodziuchno, bo nauczony doswiadczeniem spodziewal sie ciastkow ^^
Paula_shells lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
Kat hehehe to mąż musiał się zdziwić
ja mojemu kupiłam androvit we wrześniu 30 tabletek miał brać codziennie jedna i prawie wszystkie jeszcze są.
-
Melduje się i ja
temp dziś skoczyła z 36.8 do 37 i test pozytywny
Narazie jest blada druga kreska ale widoczna gołym okiem
Narazie nikomu nic nie mówię, nawet mężowi. Zrobię powtórkę w piątek (30dc) i bete.
karolcia87, Kat83, jangwa_maua, agulineczka, YellowAnn, KAL, DoveLove lubią tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Gratulacje !! Bardzo szybko Ci wyszedł test
no chyba,ze owu byla szybciej