Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
DoveLove wrote:Dziękuję i vice versa
Test zrobię z ciekawości i ze względu na luteinke aczkolwiek gdyby nie to pewnie spokojnie czekalabym do @.
-
Iza84 wrote:Moja siostra i mama wiedzą. A tescie to moze wiedzą, otwarcie im nic nie mówiliśmy, prędzej sie domyslaja ze mamy problemy ale teściowej o moim zdrowiu nie opowiadam. Cos tam bylo jak w lutym poszlam do szpitala ale tez nie powiedzialam jej po co ide i co mi robili. Ja osobiscie unikam tego tematu.
Ewi a moze twoj mąż albo sie wstydzi albo krepuje przed rodzicami. To sa naprawde trudne tematy.
taaaa moja teściowa jest taka że jeszcze powie że 1 dziecko to nie mojego P skoro wtedy wpadka niby była a teraz takie problemy i to ze strony mężą...nie chce mąż mówić ja to szanuje i sama go wspieram ile mogę...tylko ja mam inną rodzinę i poprostu czasem nie rozumie tego... -
nick nieaktualnyU nas w sumie nikt z najbliższych nie wie. Co najwyżej z koleżankami o tym rozmawiam ale jedna mnie rozumie bo sama się starala trochę o dziecko. Reszta ma odrazu
Ja się nie chce juz głowic jeśli wyniki są okej to czemu ciąży brak. Zostaje tylko głowa. Najlepiej się trzymać myśli ze jest jedno to i będzie kolejne) a tymczasem idę pic grzanca
miłego wieczorku kobietki i trzyma kciuki za testerki.
KAL najlepiej żeby gin zobaczyl wyniki i powiedział co sądzija PRL miałam na poziomie 7 a jak zaczęłam brać euthyrox to mi podskoczyla do 15. Ponoć przy tarczycy potrafi skakać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna uważa ze to wina suchego kaszlu. Zeby podawac leki i za 2 tyg. Na kontrol. Ale mam odstawic lek na alergie. Ale co ciekawe, robilam dziecku rtg zatok, tamten laryngolog ktory kazal zrobic uwaza ze zatoki sa zajete, ta pani dr twierdzi ze sa wolne i odpiwiednio napowietrzone. Kto mowi prawde?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:czemu nie udostepniacie wykresow dziewuchy ? zawsze to jakiegos komentarza mozna walnac
a chyba nikt nie udostępnia :p
ja swój pokażę, a co mi tamTyle że nie mierzyłam temp od samego początku cyklu.
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny