Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:hej dziewczyny wróciłam do domku od teściów...mam pytanie? mówicie swoim rodzicom że się staracie i nie wychodzi? moja mama i siostra wiedzą, wspieraja nas jak mogą, z dzieckiem zostają jak chodzimy na badania a rodzice męża nic nie wiedzą, mąż nie chce im mówic, że nie zrozumieją...dziwne to dla mnie ale szanuje jego decyzję...i współczuję takiej rodziny...
-
nick nieaktualnymoniśka... wrote:U nas bylo podejrzenie glisty, ale w kupce nic nie zaobserwowalam wiec ciezko powiedzieć. Na ciaze pasozyty nie maja wplywu, więcej szkod moga narobic leki. Takze w ciazy nie ma szans na odrobaczanie. Chyba nawet karmiac piersią nie mozna brac, ale o to bede sie dowiadywala po porodzie.
Zawsze jak ktorys z domownikow ma podejrzenie pasożytów to osrobacza sie wszystkich, lacznie ze zwierzetami. Moj M tez ostatnio dostał meczacego kaszlu i ogolnie oslabiony i zmeczony chodził a po lekach przeszlo.
Ja tez mysle ze jesli mija ma pasozyty to to jest glista ludzka. Zobaczymy co powie dzis laryngolog. -
nick nieaktualnyEwi28 wrote:hej dziewczyny wróciłam do domku od teściów...mam pytanie? mówicie swoim rodzicom że się staracie i nie wychodzi? moja mama i siostra wiedzą, wspieraja nas jak mogą, z dzieckiem zostają jak chodzimy na badania a rodzice męża nic nie wiedzą, mąż nie chce im mówic, że nie zrozumieją...dziwne to dla mnie ale szanuje jego decyzję...i współczuję takiej rodziny...
Moja siostra i mama wiedzą. A tescie to moze wiedzą, otwarcie im nic nie mówiliśmy, prędzej sie domyslaja ze mamy problemy ale teściowej o moim zdrowiu nie opowiadam. Cos tam bylo jak w lutym poszlam do szpitala ale tez nie powiedzialam jej po co ide i co mi robili. Ja osobiscie unikam tego tematu.
Ewi a moze twoj mąż albo sie wstydzi albo krepuje przed rodzicami. To sa naprawde trudne tematy. -
nick nieaktualnyCiezki dzien. Bylam z rada rodzicow w hurtowni zabawek, wybieralismy prezenty na Mikolaja, az glowa mi spuchla od nadmiaru artykulow, cen i niezdecydowania. Niedawno wrocilam glodna jak wilk a zaraz musze sie szykowac i jedziemy do laryngologa, tez kawal drogi. I jeszcze bez wlasnego samochodu to jak bez nogi, trzeba sie prosic, tesc w nocy zaslabl i zle sie czuje, mąż bardzo zajety.
Ale wiecie co, bylam na zabranego z dziewczyna z sąsiedniej wsi. Ja to jej naorawde z calego serca wspolczuje. Nie dosc ze schorowana to jeszcze moja tesciowa przy jej tesciowej to pikus. Silna kobieta z niej ze daje rade i ze po odejsciu od meza zdecydowala sie wrocic. To moje chorowanie przy jej chorowaniu i moje problemy to tez pikus. Nawet nie zdawalam sobie sprawy ze moze ktos miec takie problemy. Naprawde zycze jej dalszej wytrwalosci i zdrowia bo fajna kobietka z niej. A ja skoncze z narzekaniem i biore sie za siebie. Strasznie ta osoba mnie poruszyła.Paula_shells lubi tę wiadomość
-
U nas niby wszyscy wiedzą. Ale z tesciami o tym nie gadamy. Oni są trudni w jakiekolwiek rozmowie. Mają mega za złe że wzięłam sobie po poronieniu wychowawczy. Bo synus pracuje a ja w domu. Ale wali mnie to nauczyłam się nie przejmować. Ale nie ma co gadać w ogóle moim zdaniem ludzie są wscibscy. Moja bratowa też już mnie przepytywala i co ma się każdemu owoc i tłumaczyć no staramy się ale nie wychodzi i opowiadać co zamierzamy dalej. Pieprze
-
nick nieaktualnyDziewczyny możliwe jest ze mimo dobrych wyników partnera jego wieczne zdolowanie i zamartwianie się może przeszkadzać w zapłodnieniu ? Mój M to wielki pesymista i myśliciel..bez sensu się o wszystko martwi wszystkim stresuje i zero wiary w coś lepszego.
-
Podobno stres ma ogromny wpływ. Mój też zmienił pracę i w ogóle kiepsko sypia. Też się tak przejmuje. Ciągle mu truje żeby poszedł do urologa niech mu zrobi usg. Chociaż takie rzeczy chciałabym mieć z głowy. Z nasieniem ok, niby jeden wynik miał poniżej normy ale już mi gin tłumaczył że przed tak dużej liczbie plemników to nic nie znaczy.
-
Adele 2 miesiace mowisz? I jak?
Hugolina diabli wiedzaNiby jak wyniki ok, to powinno byc dobrze, ale przy stresach hormony siadaja, facetom tez. Wydaje mi sie, ze nam, babkom, to troche bardziej szkodzi, bo ogolnie hormonalne jestesmy
i byle co nam szkodzi. A jak facet jest pesymista, albo co gorsza jak moj, ktory twierdzi ze do tego realista (hahaha ;P) to juz klops.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyMój stwierdził że klimat nam nie sluży i stad jesteśmy w dupie, wiec z takim nastawieniem nie wiem czy zajdziemy gdziekolwiek. Znajoma kolejna w ciąży. Jej "klimat"służy bo mieszka na Malcie obecnie.
Przepis na ciążę mi sprzedała. Zająć głowę czymś innym. Tylko jak tego dokonać. Ja mam blokadę we łbie i stad nie wychodzi. -
Eh ja juz nie szukam objawow, bo mialam wszystkie albo wcale
Bolace cycki, klucia jajnikow, plamienia po owu, zamkniete szyjki i cuda niewidy. I du-pa
Nawet raz 2 ciazowe testy pokazaly blade dwie kreski, ale sie okazalo, ze testy byly lipne. Z innego pudelka negatywy. A juz sie nakrecilam, cholera
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
Hugolina, my w UK, wiec klimat tez nie teges
Wiesz, znam pary, ktore sie staraly przez kilka miesiecy i im wyszlo bez wiekszych problemow. I tyle. Jak jest wsio ok, to sie zajdzie. Jakos nie wierze do konca w to wyluzowanie, no! My tez sie staralismy na luzie i z pasja przez pierwsze pol roku, czy cos kolo tego. Sssssuper sexi
Ale jak nie wychodzi miesiacami, czy u nas juz latami, to sie ciezko wyluzowac. Badania, hormony, hsg, laparoskopie. I niby juz teraz wszystko ma byc super, a tu nie ma i nie ma i nie ma. I za kazdym razem juz na pewno bedzie ok, i tym razem juz na bank bedzie ciaza a tu nastepny problem wychodzi. Szmergla mozna dostac
Ja juz powoli mam dosyc, odpuszczam dramaty i sie staram na spokojnie, bo trzeba zyc jakos normalnie, ot co. Ale gdzies tam w srodku to caly czas jest, nic nie poradzisz.Paula_shells lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
Kat ja już też miałam i objawy i ich brak i też raz mi test wyszedł a był błędny. Ale wolałabym już coś wiedzieć bo tak ciągle mam nadzieję