Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kat83 wrote:
Adele nooooStara gwardia ^^ A raczej niedobitki. Nawet Luce nam zaginela w bojach... To troche jak bysmy siedzialy w poczekalni i tylko nas nie wolaja... Ale przynajmniej fajne towarzystwo po drodze
Hehe dobrze to ujęłaś...no ciekawe czemu Luci nas opuscila...moze miała już dosc...
YellowAnn lubi tę wiadomość
-
Kat83 wrote:Urszulka dzieki
Juz to slyszalysmy sto razy haha ale dawaj baby dust
jangwa wlasnie, tata wie w koncu? Jak sie czujesz?
Adele nooooStara gwardia ^^ A raczej niedobitki. Nawet Luce nam zaginela w bojach... To troche jak bysmy siedzialy w poczekalni i tylko nas nie wolaja... Ale przynajmniej fajne towarzystwo po drodze
ale dzielnie śledziłam
-
Ewi28 wrote:ej ja też jestem na tym wątku od października 2016 choć nie powiem mało się tu udzielałam
ale dzielnie śledziłam
-
Ewi28 wrote:ej ja też jestem na tym wątku od października 2016 choć nie powiem mało się tu udzielałam
ale dzielnie śledziłam
Oooooo jest nas więcej jupiii heheEwi28 lubi tę wiadomość
-
Powiedzcie mi dziewczyny.. ja wogole nie mierze tempki (od następnego cyklu zaczne) ale opowiadałem wam kiedyś, że mam mega niską temp cały czas.. max 36.2 i mniej(pod pachą). A teraz parę 4 dni temu zmierzylam i jest 36.7 czy to może mieć znaczenie? Czy temp nie mierzona regularnie wogole nie ma znaczenie?YellowAnn
-
YellowAnn wrote:Powiedzcie mi dziewczyny.. ja wogole nie mierze tempki (od następnego cyklu zaczne) ale opowiadałem wam kiedyś, że mam mega niską temp cały czas.. max 36.2 i mniej(pod pachą). A teraz parę 4 dni temu zmierzylam i jest 36.7 czy to może mieć znaczenie? Czy temp nie mierzona regularnie wogole nie ma znaczenie?
Moim zdaniem nie ma większego sesnsu mierzyć temp o różnych porach bo ona się zmienia w ciągu dnia ze wzg choćby na stres czy zmęczenie.
Po nocy zazwyczaj jesteśmy wypoczete i temp jest zbliżona do tej co podczas snu.
-
DoveLove wrote:Tak zrobię
Ale sie tu radośnie zrobiło z Twojego powoduFajnie.
może uda mi się jutro przed praca na betę wybrać.
Jeszcze to do mnie nie dotarło... Wiecie pierwsze :pDoveLove lubi tę wiadomość
-
Urszulka89 wrote:A który masz dc?
Moim zdaniem nie ma większego sesnsu mierzyć temp o różnych porach bo ona się zmienia w ciągu dnia ze wzg choćby na stres czy zmęczenie.
Po nocy zazwyczaj jesteśmy wypoczete i temp jest zbliżona do tej co podczas snu.
Mierzylam zazwyczaj z rana. Dziś.. prawdopodobnie 10dpo 28dc tylko nie wiem na ile bo ostatnio nieregularne.. Ale wg obliczeń w niedziele 5.11 była owu.YellowAnn
-
Mi lekarz kazal mierzyc po 6h snu, zawsze o tej samej porze. Nastawilam budzik i nawet jak mam na później do pracy to i tak sie budze, mierze i dalej ide spać
moje temperatury też jakieś niskie, co prawda mierzone tylko w koncowce cyklu. Od przyszlego bede miala obraz calosci.