Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja dzis po badaniach. Zrobilam tsh, ft4 i progesteron. Wyniki jutro i od razu do endokrynologa.
Wczoraj odebralam samochod od mechanika. Nie uwierzycie co bylo- myszy wlazly pod maske i przy nawiewie zrobily sobie gniazdo, cala szufelka pocietego papieru, orzechow i liści. Juz to wzzystko zaczelo sie tam palić od nawiewu. Dobrze ze nawuew siadl a nie ze samochód zaczalby sie palic. -
Iza84 wrote:A ja dzis po badaniach. Zrobilam tsh, ft4 i progesteron. Wyniki jutro i od razu do endokrynologa.
Wczoraj odebralam samochod od mechanika. Nie uwierzycie co bylo- myszy wlazly pod maske i przy nawiewie zrobily sobie gniazdo, cala szufelka pocietego papieru, orzechow i liści. Juz to wzzystko zaczelo sie tam palić od nawiewu. Dobrze ze nawuew siadl a nie ze samochód zaczalby sie palic.
No to pięknie, dobrze że nic się poważnego nie stało. Mojej koleżance kiedyś wiewiórki gable poprzegryzały i silnik podczas jazdy się zapalił
-
nick nieaktualnyAlunia tule :* kurde no..
U mnie się pojawił sluz plodny, narazie idę z tej okazji na babskie wieczoremmoże jak wrócę to coś zwojujemy. I w tym cyklu nie będzie ♡ codzinnie. Zobaczymy jak sie będzie nam chciało
CHOCIAŻ mój M juz się przyzyczail do codzinnie roboty.
-
Hugolina87 wrote:Alunia tule :* kurde no..
U mnie się pojawił sluz plodny, narazie idę z tej okazji na babskie wieczoremmoże jak wrócę to coś zwojujemy. I w tym cyklu nie będzie ♡ codzinnie. Zobaczymy jak sie będzie nam chciało
CHOCIAŻ mój M juz się przyzyczail do codzinnie roboty.
Raz z racji zajęć na wydziale poszliśmy na wykład takiego profesorka co mówił, że jak para się stara to powinna co drugi, tzreci dzień współzyć przez cały cykl i dopiero po roku czasu takiej "metody" powinniśmy się zacząć badać jak nie ma rezultatu. No chyba że się ma jakieś problemy hormonalne..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie są teraz nowe badania które mówią że im częściej tym lepiej.
Dobrze ze nie jestem w tej ciąży bo mam angine ropna i antybiotyk dostałam. -
Urszulka89 wrote:a wiecie że plemniki odnawiają się co 72h i niewskazane jest codzienne
Raz z racji zajęć na wydziale poszliśmy na wykład takiego profesorka co mówił, że jak para się stara to powinna co drugi, tzreci dzień współzyć przez cały cykl i dopiero po roku czasu takiej "metody" powinniśmy się zacząć badać jak nie ma rezultatu. No chyba że się ma jakieś problemy hormonalne..
-
Hugolina87 wrote:Dlugoterminowe staraczki może musimy czekać do wigilii aż się wydarzy cud
ja się nie nastawiam jux w ogole. Jak tu zaglądam to mi się przypomina. A tak żyje jakoś juz normalniej. Co ma być to będzie
później jak liczyłam to był 14 dc (mąż wrócił z delegacji) i 17 dc
-
Ja już próbowałam i co dwa dni i codziennie. Nic nie wyszło z tego. Teraz też jakoś mało się kochalismy, w sumie najmniej jqk do tej pory i też nic hehe.
Moja córka dzisiaj wstała i się pyta czy urodze dzidziusia bo ona chciałaby mieć braciszka Stasia. Ale już umiem mówić jej ze urodze tylko musimy poczekać. I tego się trzymam.