Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
aLunia wrote:Mi test ovu nie wyszedł a zaszlam w drugą ciążę a teraz wyszedł dwa dni pod rząd i nic z tego... Ale jak widać sama owu nic nie znaczy.
Misie nawet serduszkowac nie chce w tym cyklu jakoś. Jakoś czuje ze się poddaję i mi wszystko jedno. Jak będzie ciąża to będzie jak nie to nie, co zrobię
-
nick nieaktualny
-
Nina06 wrote:A powiem Wam,ze moze przez cale moje malzenstwo to z 5 razy test robilam. Zawsze miesiaczki regularne.
-
nick nieaktualnyU mnie też jak w zegarku. Kupie sobie test i tez będę testować w tym cyklu
a co mi tam. Może się Cud zdarzy i bez operacji się obejdzie. Bardzo bym chciała. Narazie jestem 3dpo. Owu była w nocy najprawdopodobniej. Z pon na wtorek tak mowil gin.Wiec w piątek następny zatestuje sobie
blizna moja ma 5 mm grubości. Czytałam ze kobiety mają i po 2 mm i maja drugie bez problemu. Nadzieja umiera ostatnia
-
nick nieaktualnyDzis 30dc, 12-14dpo. Poczekam na spokojnie. Moim zdaniem @ powinna byc jutro.
I nie udalo sie dostac do chirurga. Mąż wprowadzil mnie w błąd bo jak byl to sie rano nie rejestrowal i go przyjeli a dzis pelno ludzi, brak numerkow, moglam usiasc i czekac ale przede mna z 10 osob. Jak lekarz mialby chec to by przyjal, jak nie to tylko strata czasu. Sprobuje w przyszlym tyg. -
Hugolina87 wrote:U mnie też jak w zegarku. Kupie sobie test i tez będę testować w tym cyklu
a co mi tam. Może się Cud zdarzy i bez operacji się obejdzie. Bardzo bym chciała. Narazie jestem 3dpo. Owu była w nocy najprawdopodobniej. Z pon na wtorek tak mowil gin.Wiec w piątek następny zatestuje sobie
blizna moja ma 5 mm grubości. Czytałam ze kobiety mają i po 2 mm i maja drugie bez problemu. Nadzieja umiera ostatnia
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNina06 za mną tez juz 18 cykli starań. Ale chciałabym uniknąć szpitala..jednak to operacja juz dość poważna
Tez nie mam jakos juz wiary, mała iskierka co najwyżej.
Po tej operacji tez nie wiadomo czy zajde naturalnie czy inseminacja mnie czekaczas pokaże
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNina06 wrote:Hugolina87. Przepraszam ze pytam moze juz pisalas na co masz operacje?
Mam mieć laparotomie czyli otwieranie brzucha. Lekarz ma poprawić bliznę po cesarce bo jest źle zrosnieta i usunąć zrost. Rekonwalescencja po tym 3/6 miesięcy bez stan. Ale zobaczymy.taka druga cesarka ale mniejsza dziura o połowę. Nie jest to pocieszające za bardzo
-
Dzieki dziewczyny za mile powitanie
Niestety o syna walczyliśmy 18c ale w końcu sie udaloi to w sumie jak miałam miec badania czekałam na okres zeby pobrali krew i okres się nie zjawił
jednak jak sobie odpuściliśmy tak w pewnym sensie oczywiście to sie udalo
Teraz nie chce czekać nigdy nie bedzie odpowiedniego czasu na drugie dziecko wiec kochamy sie bez zabezpieczeń i czekamy rezultatuo tym ze bedziemy starać sie o rodzeństwo postanowiliśmy w połowie ostatniego cyklu wiec liczę ze to ten bedzie naszym pierwszym cyklem w staraniach
Pozdrawiam gorąco
A maz nie narzeka libido mam na 200% jak nigdy
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo❤
28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
nick nieaktualny