Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 08:47
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Ola_45 wrote:Moj syn tez tak mial i ma do dzisiaj. Zaraz strzeli mu 2 latka a nadal biega nierozwaznie, albo warge rozwali, ugryzie sie, guza narobi, zedrze kolano. No rece mi opadaja. Najlepsze jest to ze jak cos zrpbi to placze chwile bo sie wystraszy a nie z bolu. Bolu prawie w ogole nie czuje, w kazdym badz razie nie widac tego zeby go bolalo cokolwiek. No i coraz to lepsze pomysly ma
za chwilę Mu przechodzi.
-
nick nieaktualnyJa standard mam małą nadzieje ze może się udało w tym cyklu jednak z ta ciąża. Lekarz powiedział ze mi tego oczywiście życzy ale dla bezpieczeństwa zaleca zrobiv ta operacje bo ma niemiłe wspomnienie z takiego przypadku no i ciąża jest możliwa ale jak tyle czasu się nie udało to coś ewidentnie utrudnia drogę dla zolnierzykow
-
Z ciekawosci robilam testy owulacyjne w 13dc byla druga kreska wyrazna lecz nie tak mocna jak kontrolna. Na drugi dzien wieczorem pojawil sie bol owulacyjny wiec trudno powiedziec czy testy sie sprawdzaja jesli byla owu to druga kreska powinna byc ciemna.Nina06
-
Nina06 wrote:Z ciekawosci robilam testy owulacyjne w 13dc byla druga kreska wyrazna lecz nie tak mocna jak kontrolna. Na drugi dzien wieczorem pojawil sie bol owulacyjny wiec trudno powiedziec czy testy sie sprawdzaja jesli byla owu to druga kreska powinna byc ciemna.
-
Mi test ovu nie wyszedł a zaszlam w drugą ciążę a teraz wyszedł dwa dni pod rząd i nic z tego... Ale jak widać sama owu nic nie znaczy.
Misie nawet serduszkowac nie chce w tym cyklu jakoś. Jakoś czuje ze się poddaję i mi wszystko jedno. Jak będzie ciąża to będzie jak nie to nie, co zrobię