Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
He he Hugolina, znam ten ból. Ja dziś poprawiałam u nowego fryzjera zepsute włosy po poprzednim. Jestem zachwycona, tylko mąż nie za bardzo bo trochę kasy poszło, na ściąganie koloru i nowe. Nie wie jeszcze że za 2 tyg mam wizytę na botoks włosów w celu odżywienia, zabiedbałam trochę moje kudełki a do pracy wypadałoby normalnie wyglądać

ewka ja dziś 2 dzień @ daje mi w kość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lekarz chce sprawdzić czy jest wszystko ok bo jak jestesm przypchana to bezsensu bedzie inseminacja...najpierw to sprawdzamy. chce mi też zrobić test na wrogi śluz i moje pytanie czy to ma sens skoro mamy już 1 dziecko?Hugolina87 wrote:Ewi a te badania to pod kątem późniejszej inseminacji czy tak zalecili ze względu na nasienie ?
Ja 12 go idę na krojenie
-
Urszulka89 wrote:Yellow Ann jakieś objawy masz? Jak się czujesz? Mnie bardzo bolą piersi po bokach i już widzę że zrobiły się takie jędrniejsze. Poza tym ok

Zadyszkę mam taką, że ledwo po schodach wchodzę
sutki tkliwe, piersi nie bolą.. jestem mega rozkojarzona..A mdlosci już nie mam.. takie 2 dni miałam gorsze jeszcze z zwrotami głowy. Urszulka.. proszeee nie śmiej sądzić, że może być coś nie tak... musimy wierzyć, że to to! Ze to ten czas i ze nie ma prawa się nie udać!! Mnie też kłuje a co dziwne - w lewym jajniki a podobno to prawy tym razem działał..
30. Badanie i czekam na bicie serduszka...
YellowAnn

-
Ja wizytę mam 05.12. Ogólnie ok, tylko piersi mnie bolą po bokach. I dziś musiałam zrobić test bo jakoś nie dowierzam, że się udało. Dziś piękne dwie krechyYellowAnn wrote:Zadyszkę mam taką, że ledwo po schodach wchodzę
sutki tkliwe, piersi nie bolą.. jestem mega rozkojarzona..A mdlosci już nie mam.. takie 2 dni miałam gorsze jeszcze z zwrotami głowy. Urszulka.. proszeee nie śmiej sądzić, że może być coś nie tak... musimy wierzyć, że to to! Ze to ten czas i ze nie ma prawa się nie udać!! Mnie też kłuje a co dziwne - w lewym jajniki a podobno to prawy tym razem działał..
30. Badanie i czekam na bicie serduszka...

-
Ewi no to w szoku jestem z ta wrogościa. A powiedz mi ile musisz zapłacić za hssg?
Dziewczyny ja trzymam za was mocno kciuki. Mam nadzieję że nie zrozumiecie mnie źle, ale ja z informacją o ciąży czekałam do 3 miesiąca i dziękuję Bogu, że nic nie powiedziałam bo skończyło się jak skończyło. A teraz jak dziecku to wytłumaczyć? Oczywiście wasza decyzja, nie chce ingerować i nic sugerować, ale niestety widać że takie rzeczy się zdarzają.
Przepraszam jeśli kogoś urazilam albo zaszczepilam strach czy cokolwiek. Naprawdę mam jak najlepsze intencje.
A ja myślę o akupunkturze. Obserwuje babkę która to robi i codziennie wrzuca zdjęcia z usg ciąż jej pacjentek. Ktoś próbował może? -
Ja zamierzam poczekać z tą informacją do świąt. Będzie to 10/11 tc. Narazie wie mąż i najlepsza przyjaciółka.aLunia wrote:Ewi no to w szoku jestem z ta wrogościa. A powiedz mi ile musisz zapłacić za hssg?
Dziewczyny ja trzymam za was mocno kciuki. Mam nadzieję że nie zrozumiecie mnie źle, ale ja z informacją o ciąży czekałam do 3 miesiąca i dziękuję Bogu, że nic nie powiedziałam bo skończyło się jak skończyło. A teraz jak dziecku to wytłumaczyć? Oczywiście wasza decyzja, nie chce ingerować i nic sugerować, ale niestety widać że takie rzeczy się zdarzają.
Przepraszam jeśli kogoś urazilam albo zaszczepilam strach czy cokolwiek. Naprawdę mam jak najlepsze intencje.
A ja myślę o akupunkturze. Obserwuje babkę która to robi i codziennie wrzuca zdjęcia z usg ciąż jej pacjentek. Ktoś próbował może?
aLunia lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyJa się chybs jednak ciesze ze będą mnie kroić. Może coś tam się jednak dzieje bo znowu czuje ze bolą mnie te nogi. Dokładnie uczucie goraca w kolanach. Nie wiem o co chodzi z tymi dolegliwościami
oby po tym mi przeszło.
Paula_shells lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:) dołączam do wątku:) moja Ewa ma 11 miesięcy, ja dzisiaj w nocy dostałam pierwszą miesiączkę po porodzie. 11 miesięcy spokoju..
Ewa zaczęła przesypiać nocki, już prawie chodzi sama, widzę jak radośnie reaguje na inne dzieci i marzy mi się, żeby miała rodzeństwo:) zastanawiam się czy jak nadal karmię piersią to czy moje cykle wrócą już do normy czy bedą przez to tak średnio regularne. Ale karmię mało, raz - dwa razy na dobę i ona już nie ssie długo, przegrałam z butlą pełną bebilonu
"Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem'' - Księga Koheleta 3:1