Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
He he Hugolina, znam ten ból. Ja dziś poprawiałam u nowego fryzjera zepsute włosy po poprzednim. Jestem zachwycona, tylko mąż nie za bardzo bo trochę kasy poszło, na ściąganie koloru i nowe. Nie wie jeszcze że za 2 tyg mam wizytę na botoks włosów w celu odżywienia, zabiedbałam trochę moje kudełki a do pracy wypadałoby normalnie wyglądać
ewka ja dziś 2 dzień @ daje mi w kość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Ewi a te badania to pod kątem późniejszej inseminacji czy tak zalecili ze względu na nasienie ?
Ja 12 go idę na krojenie -
Urszulka89 wrote:Yellow Ann jakieś objawy masz? Jak się czujesz? Mnie bardzo bolą piersi po bokach i już widzę że zrobiły się takie jędrniejsze. Poza tym ok
Zadyszkę mam taką, że ledwo po schodach wchodzęsutki tkliwe, piersi nie bolą.. jestem mega rozkojarzona..A mdlosci już nie mam.. takie 2 dni miałam gorsze jeszcze z zwrotami głowy. Urszulka.. proszeee nie śmiej sądzić, że może być coś nie tak... musimy wierzyć, że to to! Ze to ten czas i ze nie ma prawa się nie udać!! Mnie też kłuje a co dziwne - w lewym jajniki a podobno to prawy tym razem działał..
30. Badanie i czekam na bicie serduszka...
YellowAnn
-
YellowAnn wrote:Zadyszkę mam taką, że ledwo po schodach wchodzę
sutki tkliwe, piersi nie bolą.. jestem mega rozkojarzona..A mdlosci już nie mam.. takie 2 dni miałam gorsze jeszcze z zwrotami głowy. Urszulka.. proszeee nie śmiej sądzić, że może być coś nie tak... musimy wierzyć, że to to! Ze to ten czas i ze nie ma prawa się nie udać!! Mnie też kłuje a co dziwne - w lewym jajniki a podobno to prawy tym razem działał..
30. Badanie i czekam na bicie serduszka...
-
Ewi no to w szoku jestem z ta wrogościa. A powiedz mi ile musisz zapłacić za hssg?
Dziewczyny ja trzymam za was mocno kciuki. Mam nadzieję że nie zrozumiecie mnie źle, ale ja z informacją o ciąży czekałam do 3 miesiąca i dziękuję Bogu, że nic nie powiedziałam bo skończyło się jak skończyło. A teraz jak dziecku to wytłumaczyć? Oczywiście wasza decyzja, nie chce ingerować i nic sugerować, ale niestety widać że takie rzeczy się zdarzają.
Przepraszam jeśli kogoś urazilam albo zaszczepilam strach czy cokolwiek. Naprawdę mam jak najlepsze intencje.
A ja myślę o akupunkturze. Obserwuje babkę która to robi i codziennie wrzuca zdjęcia z usg ciąż jej pacjentek. Ktoś próbował może? -
aLunia wrote:Ewi no to w szoku jestem z ta wrogościa. A powiedz mi ile musisz zapłacić za hssg?
Dziewczyny ja trzymam za was mocno kciuki. Mam nadzieję że nie zrozumiecie mnie źle, ale ja z informacją o ciąży czekałam do 3 miesiąca i dziękuję Bogu, że nic nie powiedziałam bo skończyło się jak skończyło. A teraz jak dziecku to wytłumaczyć? Oczywiście wasza decyzja, nie chce ingerować i nic sugerować, ale niestety widać że takie rzeczy się zdarzają.
Przepraszam jeśli kogoś urazilam albo zaszczepilam strach czy cokolwiek. Naprawdę mam jak najlepsze intencje.
A ja myślę o akupunkturze. Obserwuje babkę która to robi i codziennie wrzuca zdjęcia z usg ciąż jej pacjentek. Ktoś próbował może?aLunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się chybs jednak ciesze ze będą mnie kroić. Może coś tam się jednak dzieje bo znowu czuje ze bolą mnie te nogi. Dokładnie uczucie goraca w kolanach. Nie wiem o co chodzi z tymi dolegliwościami
oby po tym mi przeszło.
Paula_shells lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:) dołączam do wątku:) moja Ewa ma 11 miesięcy, ja dzisiaj w nocy dostałam pierwszą miesiączkę po porodzie. 11 miesięcy spokoju..
Ewa zaczęła przesypiać nocki, już prawie chodzi sama, widzę jak radośnie reaguje na inne dzieci i marzy mi się, żeby miała rodzeństwo:) zastanawiam się czy jak nadal karmię piersią to czy moje cykle wrócą już do normy czy bedą przez to tak średnio regularne. Ale karmię mało, raz - dwa razy na dobę i ona już nie ssie długo, przegrałam z butlą pełną bebilonu
"Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem'' - Księga Koheleta 3:1