Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
CzekamNaCud wrote:Skąd zatem plamienie? W pierwsza ciążę zaszłam po 4 latach starań gdzie lekarze nie dawali żadnych szans na ciążę 3 chciało mi usunąć macice o ciąży dowiedziałam się w 4 msc (wtedy fakt faktem okres miałam nieregularny wiec nie zwracałem uwagi na takie rzeczy) ale jeśli teraz okres mam regularny jak w zegarku to jeśli była bym w ciąży nie powinien się zatrzymać?
-
Urszulka89 wrote:Moja ciocia przez cztery miesiące w ciązy miała mini okresy właśnie w terminie spodziewanej @ dlatego też późno dowiedziała się o ciąży. Plamienia mogą być z powodu niskiego progesteronu. Robiłaś ostatnio progesteron, tsh?
Sama się zapytałam o badanie na prolaktyne na przykład ale on stwierdził że nie ma potrzebyKacper 30/08/2010 -
Urszulka89 wrote:Kiedy masz dostać @?
Jutro... Wczoraj szyjka była nisko i były te 2 kropelki krwi dziś dostałam plamienia tez niby krew ale jaśniejsza szyjka twarda wysoko odwrócona jak by w stronę kręgosłupa lekko otwarta - ale taka mam praktycznie cały czas od 1 porodu. Ogólnie ze mnie teraz nic nie leci tak jak teraz sprawdzałam szyjkę to miałam pobrudzony palec jednak nie boli mnie nic w środku tak jak zawsze przy okresieKacper 30/08/2010 -
CzekamNaCud wrote:Jutro... Wczoraj szyjka była nisko i były te 2 kropelki krwi dziś dostałam plamienia tez niby krew ale jaśniejsza szyjka twarda wysoko odwrócona jak by w stronę kręgosłupa lekko otwarta - ale taka mam praktycznie cały czas od 1 porodu. Ogólnie ze mnie teraz nic nie leci tak jak teraz sprawdzałam szyjkę to miałam pobrudzony palec jednak nie boli mnie nic w środku tak jak zawsze przy okresie
Jak nie to zrób jutro test lub w niedzielę.
-
CzekamNaCud wrote:Okey
dam znać jak wyszedł test
-
nick nieaktualnyCzekamNaCud wrote:Okey
dam znać jak wyszedł test
W pierwszej ciazy tak mialam, weszlam do wanny zeby sie odprezyc, wychodze i czuje jak ze mnie wyplywa, uznalam ze to okres bo mialam miec jakos tak nastepnego dnia. Czekalam az 5 dni i nic, zadnego plamienia, tylko bol brzucha i piersi. A pozniej okazalo sie ze to ciaza. Zrob test. Zycze powodzenia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza84 wrote:W pierwszej ciazy tak mialam, weszlam do wanny zeby sie odprezyc, wychodze i czuje jak ze mnie wyplywa, uznalam ze to okres bo mialam miec jakos tak nastepnego dnia. Czekalam az 5 dni i nic, zadnego plamienia, tylko bol brzucha i piersi. A pozniej okazalo sie ze to ciaza. Zrob test. Zycze powodzenia.
Zrobiłam test negatywny jeszcze pobserwuje i w poniedziałek powtórzę dziwne to hahaKacper 30/08/2010