X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o drugiego maluszka
Odpowiedz

Starania o drugiego maluszka

Oceń ten wątek:
  • DoveLove Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekamNaCud wrote:

Co do mojego wcześniejszego posta to dziś dostałam krwawienia ciemna krew wiec chyba test juz nie potrzebny..
    Zastanawia mnie tylko jedno szyjka bo ona zawsze w okres była nisko i powinna być a u mnie jest wysoko juz zglupialam :(

Witaj CzekamNaCud, chyba nie miałyśmy ze soba przyjemnosci sie przywitać :)

Ja w ogóle nie umiem ocenic szyjki, chociaż czytałam o jej "fazach" i probowalam ja badac. Aby @ szybko minęła..u mnie 7dc :)

qb3cwn15v37nxio5.png
    klz96iyehfls5pph.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lotopałanka wrote:
    Według tego co tu pokazuje to 7 dni po owulacji było plamienie czyli w 31 dniu cyklu... Ale mi się wydaje że owulacje miałam wcześniej sama już nie wiem
    A może to było plamienie implantacyjne? Życzyę Ci tego :* A @ kiedy masz mieć?

DoveLove lubi tę wiadomość

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • DoveLove Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza84 wrote:
    Mnie wczoraj zmogla @, wzielam przeciwbolowy i sie polozylam, mialam na pol godz. polozylam sie w ubraniu a obudzilam sie o 2 w nocy. I wcale dobrze sie dzis nie czuje.

Ja ostatnio lekko przechodze @, ale kiedys mdlalam i bylam nie do życia. Trzymaj się dzielnie <3

Iza84 lubi tę wiadomość

qb3cwn15v37nxio5.png
    klz96iyehfls5pph.png
  • Lotopałanka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urszulka89 wrote:
    A może to było plamienie implantacyjne? Życzyę Ci tego :* A @ kiedy masz mieć?

Szczerze wątpię... Chciałabym ale nie wierzę w to nie ma szans... A @na dniach powinna się zjawic

3i49cwa1y1soayfp.png
    atdcanli4g0f7t2i.png

Aniołki:
    Wrzesień 2014 6tc
    Październik 2017 6tc
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lotopałanka wrote:
    Szczerze wątpię... Chciałabym ale nie wierzę w to nie ma szans... A @na dniach powinna się zjawic
    Ale i tak trzymam w kciuki :)

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Lotopałanka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha o wilku mowa... Przylazla

3i49cwa1y1soayfp.png
    atdcanli4g0f7t2i.png

Aniołki:
    Wrzesień 2014 6tc
    Październik 2017 6tc
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lotopałanka wrote:
    Hahaha o wilku mowa... Przylazla
    Buuu... :(

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • DoveLove Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to menda.... :/

qb3cwn15v37nxio5.png
    klz96iyehfls5pph.png
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lotopalanka no to kolejna ktora tak samo ma @ jak ja :P to będziemy razem oczekiwaly te wspaniale 2 tyg :P byloby wspaniale dostac taki prezent na gwiazdkę ehhh :)

Ja tej @ w ogole nie czuje. Nic nie boli :)

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2017, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poklocilam sie dzis z tesciowa az sie poplakalam, poszlo o zdrowie mojej córki, i taka roztrzesiona wsiadlam w samochod i pojechalam po leki dla dziecka. Mam juz dosc komentarzy i wtracania sie. Dziecko ma podejrzenie zapalenia pluc a tesciowa tylko jedno w glowie-czy pytalam lekarza czy mize wychodzic na spacery. Nie wytrzymalam i wybuchlam.

• Tekana Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2017, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam problem z szyjką ale staram się codziennie mierzyć... najgorzej jest ze stwierdzaniem czy jest otwarta :P

wiem ze to mój pierwszy cykl starań i że się już niepotrzebnie nakręcam ;/ powinnam odpuścić co będzie to będzie a ja już fiksuje z mierzeniem sprawdzaniem po co mi to już od pierwszych chwil ;/ sama robię sobie krzywdę...

0d1yhqvkrdd1187y.png
    7470dzu53pt5x8uh.png

10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤ <3
    18 cs
    07.12.2016 synek ❤ <3 <3 nasza miłość ❤ <3 <3

4cs o rodzeństwo <3<3 28.02.
    II kreski 28.03. <3
    01.02. zakończenie kp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2017, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam dzisiaj z dzieckiem u lekarza, osluchowo ok, lekarz jako jedyny zlecil badania z krwi, mocz, na pasozyty i rtg pluc. To moze byc alergia, zapalenie pluc lub pasożyty. Staram sie jak moge a przez tesciowa i babcie meza czuje sie jak najgorsza matka na swiecie bo dziecko kaszle i jest chore ktorys tydz. i lekarza o wszystko nie spytalam. Az z mężem sie poklocilam i powiedzialam ze wiecej dzieci nie chce miec bo juz nie wytrzymuje tego napiecia. Kazdy chce miec zdrowe dziecko.

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza84 wrote:
    Bylam dzisiaj z dzieckiem u lekarza, osluchowo ok, lekarz jako jedyny zlecil badania z krwi, mocz, na pasozyty i rtg pluc. To moze byc alergia, zapalenie pluc lub pasożyty. Staram sie jak moge a przez tesciowa i babcie meza czuje sie jak najgorsza matka na swiecie bo dziecko kaszle i jest chore ktorys tydz. i lekarza o wszystko nie spytalam. Az z mężem sie poklocilam i powiedzialam ze wiecej dzieci nie chce miec bo juz nie wytrzymuje tego napiecia. Kazdy chce miec zdrowe dziecko.
    Iza dużooo siły Ci życzę! Moja np jest alergiczką i mamy problem z katarem przez jesień i zimę. Raz mniej, raz więcej ale cały czas smarka. Weź na wstrzymanie z teściową, podchodź do niej neutralnie. Nie rozmawiaj za dużo na temat córki i jej zdrowia. Mów tylko co konieczne. A uwagi puszczaj mimo uszu.

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2017, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczyny dziś od babci mojego M dowiedziałam się że zaszłam w ciążę na złość swojej teściowej od strony ojca ;) (rodzice są rozwiedzeni i los tak chciał ze i macocha i ja byłam w ciąży, tyle że ona w styczniu rodziła a ja w lipcu ) ręce mi opadły i juz nie wiem czy się śmiać czy płakać. ;) wiec jak bym teraz zaszła w ciążę druga to już byśmy byli skreśleni z rodziny na 1000% no bo drugie to już by było napewno na złość :D telenowela dosłownie. Zamiast upraszczac życie to tak ludzie komplikują... masakra. Za jakie grzechy haha

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina87 wrote:
    Ja dziewczyny dziś od babci mojego M dowiedziałam się że zaszłam w ciążę na złość swojej teściowej od strony ojca ;) (rodzice są rozwiedzeni i los tak chciał ze i macocha i ja byłam w ciąży, tyle że ona w styczniu rodziła a ja w lipcu ) ręce mi opadły i juz nie wiem czy się śmiać czy płakać. ;) wiec jak bym teraz zaszła w ciążę druga to już byśmy byli skreśleni z rodziny na 1000% no bo drugie to już by było napewno na złość :D telenowela dosłownie. Zamiast upraszczac życie to tak ludzie komplikują... masakra. Za jakie grzechy haha
    Czyli twoja macocha z drugim w ciąży? Nooo telenowela :p
    No nie ma się co przejmować. Moja mama jest najstarsza ze swojego rodzeństwa i mnie urodziła jak miała 19 lat więc moja córka i od jej siostry córka chodziły razem do przedszkola do grupy i jak był zień babci i dziadka to na przedstawieniu była moja mama i moja babcia i moja kuzynka (na dobrą sprawę) była w wieku mojego dziecka. Ale u nas to bardziej na wesoło wszyscy biorą ;)

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2017, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieee Urszulka, macocha ma 45 lat juz wiec raczej drugiego nie będzie już mieć. Tylko terax po 3.latach się takich rzeczy dowiaduje. I musiałam to napisać bo to normalnie żart jest.
    Ale jak z drugim będę w ciąży to jej powiem ze to na złość ;) :p a co mi tam. Ich dziecko ma świnkę morska a nasz będzie miał rodzeństwo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2017, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urszulka dzieki za słowa otuchy. Ja naprawde tesciowej mowie niezbedne minimum. Ona i tak wie lepiej. Szkoda gadac. Wg. Niej moje dziecko jest niedotlenione i dlatego kaszle. Tylko jak bylam u lekarza i zabrala zuzie na 3 godz. Na dwor (zwykle jestesmy ok 2 godz.) To dziecku wieczorem i nastepnego dnia buzia sie nie zamykala.

• CzekamNaCud Znajoma

Wysłany: 25 listopada 2017, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DoveLove wrote:
    Witaj CzekamNaCud, chyba nie miałyśmy ze soba przyjemnosci sie przywitać :)

Ja w ogóle nie umiem ocenic szyjki, chociaż czytałam o jej "fazach" i probowalam ja badac. Aby @ szybko minęła..u mnie 7dc :)

A no witam :)

I nadal plamienie 3 dzień coś jest ale nie przypomina to w ogóle okresu. Zrobię jednak ta betę w poniedziałek bo już mi się nie chce gdybać ech

Kacper 30/08/2010 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2017, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamnacud a robiłaś dziś test? Jeśli to ciąża to z testu powinno wyjść z rana

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina87 wrote:
    Nieee Urszulka, macocha ma 45 lat juz wiec raczej drugiego nie będzie już mieć. Tylko terax po 3.latach się takich rzeczy dowiaduje. I musiałam to napisać bo to normalnie żart jest.
    Ale jak z drugim będę w ciąży to jej powiem ze to na złość ;) :p a co mi tam. Ich dziecko ma świnkę morska a nasz będzie miał rodzeństwo :D
    Ostatnie zdanie mnie powaliło :D Uśmiałam się, dzięki :D

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
‹‹ 591 592 593 594 595 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ