Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
CzekamNaCud wrote:
Co do mojego wcześniejszego posta to dziś dostałam krwawienia ciemna krew wiec chyba test juz nie potrzebny..
Zastanawia mnie tylko jedno szyjka bo ona zawsze w okres była nisko i powinna być a u mnie jest wysoko juz zglupialam
Witaj CzekamNaCud, chyba nie miałyśmy ze soba przyjemnosci sie przywitać
Ja w ogóle nie umiem ocenic szyjki, chociaż czytałam o jej "fazach" i probowalam ja badac. Aby @ szybko minęła..u mnie 7dc
-
Lotopałanka wrote:Według tego co tu pokazuje to 7 dni po owulacji było plamienie czyli w 31 dniu cyklu... Ale mi się wydaje że owulacje miałam wcześniej sama już nie wiem
DoveLove lubi tę wiadomość
-
Iza84 wrote:Mnie wczoraj zmogla @, wzielam przeciwbolowy i sie polozylam, mialam na pol godz. polozylam sie w ubraniu a obudzilam sie o 2 w nocy. I wcale dobrze sie dzis nie czuje.
Ja ostatnio lekko przechodze @, ale kiedys mdlalam i bylam nie do życia. Trzymaj się dzielnieIza84 lubi tę wiadomość
-
Lotopalanka no to kolejna ktora tak samo ma @ jak ja
to będziemy razem oczekiwaly te wspaniale 2 tyg
byloby wspaniale dostac taki prezent na gwiazdkę ehhh
Ja tej @ w ogole nie czuje. Nic nie boli -
nick nieaktualnyPoklocilam sie dzis z tesciowa az sie poplakalam, poszlo o zdrowie mojej córki, i taka roztrzesiona wsiadlam w samochod i pojechalam po leki dla dziecka. Mam juz dosc komentarzy i wtracania sie. Dziecko ma podejrzenie zapalenia pluc a tesciowa tylko jedno w glowie-czy pytalam lekarza czy mize wychodzic na spacery. Nie wytrzymalam i wybuchlam.
-
ja też mam problem z szyjką ale staram się codziennie mierzyć... najgorzej jest ze stwierdzaniem czy jest otwarta
wiem ze to mój pierwszy cykl starań i że się już niepotrzebnie nakręcam ;/ powinnam odpuścić co będzie to będzie a ja już fiksuje z mierzeniem sprawdzaniem po co mi to już od pierwszych chwil ;/ sama robię sobie krzywdę...
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo❤
28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
nick nieaktualnyBylam dzisiaj z dzieckiem u lekarza, osluchowo ok, lekarz jako jedyny zlecil badania z krwi, mocz, na pasozyty i rtg pluc. To moze byc alergia, zapalenie pluc lub pasożyty. Staram sie jak moge a przez tesciowa i babcie meza czuje sie jak najgorsza matka na swiecie bo dziecko kaszle i jest chore ktorys tydz. i lekarza o wszystko nie spytalam. Az z mężem sie poklocilam i powiedzialam ze wiecej dzieci nie chce miec bo juz nie wytrzymuje tego napiecia. Kazdy chce miec zdrowe dziecko.
-
Iza84 wrote:Bylam dzisiaj z dzieckiem u lekarza, osluchowo ok, lekarz jako jedyny zlecil badania z krwi, mocz, na pasozyty i rtg pluc. To moze byc alergia, zapalenie pluc lub pasożyty. Staram sie jak moge a przez tesciowa i babcie meza czuje sie jak najgorsza matka na swiecie bo dziecko kaszle i jest chore ktorys tydz. i lekarza o wszystko nie spytalam. Az z mężem sie poklocilam i powiedzialam ze wiecej dzieci nie chce miec bo juz nie wytrzymuje tego napiecia. Kazdy chce miec zdrowe dziecko.
-
nick nieaktualnyJa dziewczyny dziś od babci mojego M dowiedziałam się że zaszłam w ciążę na złość swojej teściowej od strony ojca
(rodzice są rozwiedzeni i los tak chciał ze i macocha i ja byłam w ciąży, tyle że ona w styczniu rodziła a ja w lipcu ) ręce mi opadły i juz nie wiem czy się śmiać czy płakać.
wiec jak bym teraz zaszła w ciążę druga to już byśmy byli skreśleni z rodziny na 1000% no bo drugie to już by było napewno na złość
telenowela dosłownie. Zamiast upraszczac życie to tak ludzie komplikują... masakra. Za jakie grzechy haha
-
Hugolina87 wrote:Ja dziewczyny dziś od babci mojego M dowiedziałam się że zaszłam w ciążę na złość swojej teściowej od strony ojca
(rodzice są rozwiedzeni i los tak chciał ze i macocha i ja byłam w ciąży, tyle że ona w styczniu rodziła a ja w lipcu ) ręce mi opadły i juz nie wiem czy się śmiać czy płakać.
wiec jak bym teraz zaszła w ciążę druga to już byśmy byli skreśleni z rodziny na 1000% no bo drugie to już by było napewno na złość
telenowela dosłownie. Zamiast upraszczac życie to tak ludzie komplikują... masakra. Za jakie grzechy haha
No nie ma się co przejmować. Moja mama jest najstarsza ze swojego rodzeństwa i mnie urodziła jak miała 19 lat więc moja córka i od jej siostry córka chodziły razem do przedszkola do grupy i jak był zień babci i dziadka to na przedstawieniu była moja mama i moja babcia i moja kuzynka (na dobrą sprawę) była w wieku mojego dziecka. Ale u nas to bardziej na wesoło wszyscy biorą
-
nick nieaktualnyNieee Urszulka, macocha ma 45 lat juz wiec raczej drugiego nie będzie już mieć. Tylko terax po 3.latach się takich rzeczy dowiaduje. I musiałam to napisać bo to normalnie żart jest.
Ale jak z drugim będę w ciąży to jej powiem ze to na złość:p a co mi tam. Ich dziecko ma świnkę morska a nasz będzie miał rodzeństwo
-
nick nieaktualnyUrszulka dzieki za słowa otuchy. Ja naprawde tesciowej mowie niezbedne minimum. Ona i tak wie lepiej. Szkoda gadac. Wg. Niej moje dziecko jest niedotlenione i dlatego kaszle. Tylko jak bylam u lekarza i zabrala zuzie na 3 godz. Na dwor (zwykle jestesmy ok 2 godz.) To dziecku wieczorem i nastepnego dnia buzia sie nie zamykala.
-
DoveLove wrote:Witaj CzekamNaCud, chyba nie miałyśmy ze soba przyjemnosci sie przywitać
Ja w ogóle nie umiem ocenic szyjki, chociaż czytałam o jej "fazach" i probowalam ja badac. Aby @ szybko minęła..u mnie 7dc
A no witam
I nadal plamienie 3 dzień coś jest ale nie przypomina to w ogóle okresu. Zrobię jednak ta betę w poniedziałek bo już mi się nie chce gdybać echKacper 30/08/2010 -
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Nieee Urszulka, macocha ma 45 lat juz wiec raczej drugiego nie będzie już mieć. Tylko terax po 3.latach się takich rzeczy dowiaduje. I musiałam to napisać bo to normalnie żart jest.
Ale jak z drugim będę w ciąży to jej powiem ze to na złość:p a co mi tam. Ich dziecko ma świnkę morska a nasz będzie miał rodzeństwo
Uśmiałam się, dzięki