Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Byłam we wtorek u gin z najświeższych wynikami tsh, prolaktyna, ft3, ft4 itp. Wyniki dobre, gin stwierdził że u mnie wszystko ok. Na koniec powiedzial że nie będzie nic wspomagał czy stymulować, bo owulacja jest, co potwierdzają testy owu i usg. Mam sobie dać czas! Kurde tylko ile jeszcze?
aLunia lubi tę wiadomość
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualny
-
Kat tu chodziło o dziecko akurst co ma rozczep wargi. To są bardzo ciężkie tematy. Nie oceniam, sama nie wiem co bym zrobiła gdybym się dowiedziała o bardzo poważnej chorobie. Kiedyś myślałam że usunę a jqk byłam na usg i lekarz zaczął że dziecko jest mniejsze że nie może serduszka wyszukać to w głowie miałam tylko jedna myślę że ma żyć nawet jeśli chore.
-
nick nieaktualnyByłam wczoraj na imprezie. Zapomniałam o moich nogach i nie bolaly w ogóle
wiec to chyba w psychice siedzi haha na tle nerwowym czy coś..
jakos szybko się natrzaskalam ale kaca nie było na szczęście. Synuś został na noc u babci to rodzice się zrelaksowaliodliczam do pt.żeby testować.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
DoveLove wrote:Rozczarowana, z dwojga złego dobrze, ze u Ciebie wszytko w porządku. A jak wyniki Męża?
Mąż nie chce się badać. Nawet podstawowych badań nie chce zrobić!Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Hugolina87 wrote:Byłam wczoraj na imprezie. Zapomniałam o moich nogach i nie bolaly w ogóle
wiec to chyba w psychice siedzi haha na tle nerwowym czy coś..
jakos szybko się natrzaskalam ale kaca nie było na szczęście. Synuś został na noc u babci to rodzice się zrelaksowaliodliczam do pt.żeby testować.
Byli u nas znajomi i musiałam powiedzieć, że mam antybiotyk bo by zaczęli drążyć temat a narazie nikomu nie chcę mówić.
-
Rozczarowana wrote:Mąż nie chce się badać. Nawet podstawowych badań nie chce zrobić!
skoro oboje staracie się o maleństwo i ty się również przebadałaś więc w czym problem? Na początek wystarczy zrobić tsh, prolaktynę i testosteron.
-
nick nieaktualnyaLunia wrote:Biorę w tym cyklu wiesiołka i tego śluzu już jest sporo. Jednak dużo daje.
Oby pomógłu mnie sluz był 3 dni i to tak słabo. I bez jakiś większych boli owulacyjnych. Ludze się ze może coś z tego wyjdzie :p ze było innaczej niż zazwyczaj
-
Ja sama nie wiem czy jest spektakularny efekt. W czasie przed owu śluz był niezły, ale ja zawsze mam problem czy to śluz czy nasienie wypływa następnego dnia po
No i zmniejszylam dawke na 4tabletki dziennie, bo tych w południe ciagle zapominalam )
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 23:05
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
No wlasnie duzo trzeba pic wody, tez czasem zapominam. A wiesiolka bralam 3 rano i 3 wieczorem do owu i po 2-3 miesiacach mialam tyle sluzu, ze musialam wkladki nosic
Teraz szamam jak sobie przypomne. Siemienia nie pije wcale, bo mnie naciaga. Bleee.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning