Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny miała z Was ktoras okres co trwal 1 dzien ? Ja mam dzis 3dc a od wczoraj popołudnia tylko plamie... W 1dc byla krew. Brzuch nic nie boli. Nie wiem co to moze być mam nadzieje,ze nie jakies zaburzenia hormonalne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja wiesiołka tylko dwie tabletki dziennie biorę. Wcześniej nie miałam problemu ze służę a teraz dwa ostatnie cykle trochę go mniej było
Adele to może przez chorobsko tak wyszło z @. W każdym bądź razie ja bym się wybrała do gin.
Iza mam nadzieję że nie dostaniesz a jeśli tak to przynajmniej dzień przed wigilia. Mi wypada na 17.12 -
Iza mi kolejna @ tez wypada na święta...bardzo mnie to cieszy ehh przeziębienie to malo powiedziane
najpierw maz byl chory bral antybiotyk pozniej syn a ja na koncu jak zawsze... Kaszle strasznie mam dreszcze i temp
leze pod kocem i odpoczywam
Nina a jakiego niepokalanka bralas ?
aLunia a czemu nie bierzesz wiesiolka 6tabl ?
-
Lotopałanka wrote:Adele Ty to masz faktycznie dziwnie z tymi cyklami z tego co ostatnio piszesz... Ja mam nadzieję że do końca @ się wychoruje... Haha
No ale ten cykl byl ladny bo owu w końcu w 14dc a nie w 21 jak ostmam nadzieje,ze teraz przez chorobę mi sie nie przesunie
-
DoveLove wrote:Rozczarowana, to w takim razie bardziej skomplikowana sprawa... a jak bylo z pierwszą ciąża?
Mlody zgryz ma w porządku, a innych objawow owsicy nie ma. No coz, mam nadzieję,że badanie rozwieje wątpliwości.
Urszulka, śliczny suwaczekDoveLove lubi tę wiadomość