Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie dziś spadek o 0,2 stopnia
zagnieżdżenie jak nic haha :p
Ola może tak być ze pęcherzyk się rozmyslil i nie pękł. I może teraz była dopiero owu. Bez monitoringu nie ma 100% pewnościmoże i lepiej ze nie wiesz kiedy jest dokładnie to nie ma takiej spiny ? Ważne żeby ♡ co któryś dzień i coś z tego może być
-
Adele a u mnie jest napisane 2x1 tabletka dziennie na opakowaniu dlatego tak brałam.
DoveLove a ja co życzę dwóch kresek i zdrowego dzidziusia :*DoveLove lubi tę wiadomość
-
DoveLove wrote:Aaaaaaa! Jak miło od samego rana! Dziękuję Wam
U mnie dzis tez niezły spadek, ale wczoraj poszłam późno spać, nie moglam sie od ksiazki odkleić
Ola, to tylko potwierdza regułę regularnego współżycia przez caly cykl. Dzialajcie
-
Ja juz nie pamiętam jak sie seks uprawia ehh... Najpierw mąż chorowal i na nic nie miał sil.. Pozniej ja dostałam @ i zaczelam chorować i nawet nie mysle o
dzis dalej plamie.. Nie biorę wiesiolka nic w sumie nie biorę zla jestem na to ale nie mam apetytu w ogole i nie chce brać nic na pusty żołądek.. Tak wiec ten cykl raczej bedzie do dupy ehh a miałam w nim taaaaaaakie nadzieje ehh
Paula_shells lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 23:05
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Kasia 1805 wrote:Ja pierwsze miałam ccm, zobaczymy jak wyjdzie teraz, ale jeśli też będzie cc to o trzecie i tak będziemy się starać bo chcemy 3
także da sie;)
YellowAnn
-
Dziewczyny mogę dołączyć? O
Od razu mam pytanie.Może ktoś mi odpowie. Ostatnią miesiączkę miałam 13.11
W sobotę czyli 6 d.c miałam już tylko plamienie. Jedyne co mnie zdziwiło, że ze śluzem.Kochałam się z mężem w sobotę wieczorem, a w niedziele coś mnie tknęło i zrobiła test owu. Wyszły mi 2 piekne kreski. Jest możliwa owulacja 7 d.c.?
Czasami miałam cykle 19-21 dni. Rzadko, zazwyczaj są ok 26-28 dni. Teraz powinnam miec dni płodne, ale nie mam raczej. Testy negatywne a tylko biały śluz. -
Czeko_lada wrote:Dziewczyny mogę dołączyć? O
Od razu mam pytanie.Może ktoś mi odpowie. Ostatnią miesiączkę miałam 13.11
W sobotę czyli 6 d.c miałam już tylko plamienie. Jedyne co mnie zdziwiło, że ze śluzem.Kochałam się z mężem w sobotę wieczorem, a w niedziele coś mnie tknęło i zrobiła test owu. Wyszły mi 2 piekne kreski. Jest możliwa owulacja 7 d.c.?
Czasami miałam cykle 19-21 dni. Rzadko, zazwyczaj są ok 26-28 dni. Teraz powinnam miec dni płodne, ale nie mam raczej. Testy negatywne a tylko biały śluz.
Oczywiście że tak może być, czyli prawdopodobnie będziesz miała krótszy cykl.
-
Urszulka89 wrote:witaj
Oczywiście że tak może być, czyli prawdopodobnie będziesz miała krótszy cykl.
Mam już synka 4,5 roku nie staramy się, ale gdybym zliczyła wpadkę to by była radość -
nick nieaktualnyYellowAnn wrote:Lezalam na sali po porodzie z panią która rodziła 4 dziecko.. wcześniej SN i cc razy2. 4 urodziła Siłami Natury.
także da sie;)
Nikt nie mówił ze się nie da mieć dzieci po cc. Normalnie przecież się zachodzi w ciążę i rodzi nawet SN. Ale są przypadki jak mój ze ta blizna się nie zrosla i może mi to właśnie utrdnia zajście. Mój gin poprawiał 30 blizn po cesarkach, wiec ten temat gdzieś tam krąży. Nie życzę żadnej z Was żeby miała z tym problem jak ja. Ja chcialm rodzic SN drugie. Ale jeśli bym teraz była w ciąży jakimś cudem to wiem ze cesarka na 100 i być może leżenie od 30 tyg. Bo skurcze mogą doprowadzić do rozejscia tej blizny cienkiej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 11:16
-
Hugolina87 wrote:Nikt nie mówił ze się nie da mieć dzieci po cc. Normalnie przecież się zachodzi w ciążę i rodzi nawet SN. Ale są przypadki jak mój ze ta blizna się nie zrosla i może mi to właśnie utrdnia zajście. Mój gin poprawiał 30 blizn po cesarkach, wiec ten temat gdzieś tam krąży. Nie życzę żadnej z Was żeby miała z tym problem jak ja. Ja chcialm rodzic SN drugie. Ale jeśli bym teraz była w ciąży jakimś cudem to wiem ze cesarka na 100 i być może leżenie od 30 tyg. Bo skurcze mogą doprowadzić do rozejscia tej blizny cienkiej..
-
nick nieaktualnyUrszulka mój synek ważył 3800/57 cm a ja wąska w sumie byłam przed ciążą. Mierzył mi w szpitalu miednice i miał się zmieścić. "Będzie ciasno ale się zmieści "tak mówił gin. Oczywiście mimo mega skurczy,pelnegog rozwarcia główka stała w miejscu :p niepotrzebnie mnie męczyli tylko. Sama ich jux tam blagalam o to cięcie. Ale klockiem był jak na moje wymiary. Wg usg u nich to 4200 było i kazali rodzic..
Chciałabym ujrzeć te II kreski i się nie martwić ta laparotomia -
Hej Czekolada, myślę, ze nasze cykle sa tak podatne na zmiany, ze owu moglas miec wcześniej.
Ja mierze temperatury, obserwuje śluz i w tym cyklu chce włączyć testy owu. Kusi mnie monitoring, ale lekarz zaleca dwa cykle wsluchania sie w ciało. Bede zatem posluszna
-
YellowAnn wrote:Czesc czeko_lada;) testy ovu nie zawsze są miarodajne ale generalnie wszystko jest mozliwe:) musisz patrzeć na sluz i ew mierzyć tempke. Ile juz się staracie?
Ja, jak to kobita się już nakręciłam na maksa. Zwłaszcza, ze mnie mulu od wczoraj. W pierwszej ciąży 2 dni po owulacji miałam mdłości i chciałam odpuścić cykl bo byłam pewna, ze złapałam jelitkowski. Skończyło sie ciąża i od 6 tygodnia leżałam w szpitalu pod kroplówkami.