Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
DoveLove wrote:Hej Czekolada, myślę, ze nasze cykle sa tak podatne na zmiany, ze owu moglas miec wcześniej.
Ja mierze temperatury, obserwuje śluz i w tym cyklu chce włączyć testy owu. Kusi mnie monitoring, ale lekarz zaleca dwa cykle wsluchania sie w ciało. Bede zatem posluszna -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 23:05
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja tesciowa przejrzala na oczy jak wczoraj w goscinie zaczeli jej opowiadac o przypadkach zapalenia pluc, kaszlach wynikajacych z pasożytów itp.itd. wyglada na to ze dotarlo do niej i mam nadzieję ze nie bedzie ignorowac naszych slow i decyzji.
A my zrezygnowalismy z badan z krwi, pielegniarka nas od tego odwiodla, kazala jedynie zrobic rtg pluc i skontaktowac sie z taka pania pediatra. Mam nadzieje ze uda sie umowic na jutro bądź na srode. -
Iza84 wrote:Moja tesciowa przejrzala na oczy jak wczoraj w goscinie zaczeli jej opowiadac o przypadkach zapalenia pluc, kaszlach wynikajacych z pasożytów itp.itd. wyglada na to ze dotarlo do niej i mam nadzieję ze nie bedzie ignorowac naszych slow i decyzji.
A my zrezygnowalismy z badan z krwi, pielegniarka nas od tego odwiodla, kazala jedynie zrobic rtg pluc i skontaktowac sie z taka pania pediatra. Mam nadzieje ze uda sie umowic na jutro bądź na srode.
A dlaczego zrezygnowaliście? Nie chciałaś sprawdzić choćby morfologii czy crp (często wychodzi przy różnych infekcjach).
-
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:Wiesz, zawsze to inaczej działa jak ktoś inny to powie.
A dlaczego zrezygnowaliście? Nie chciałaś sprawdzić choćby morfologii czy crp (często wychodzi przy różnych infekcjach).
Po pierwsze wszystkie badania platne i bardzo drogie, po drugie mielismy morfologie z rozmazem, wit.d, te na alergie chyba igg , przeciwciala glista ludzka i toksokaroza, mocz i kal. Ja bym zrobila chociaz ta morfologie z rozmazem ale posluchalam pielegniarki ze jeszcze zdaze to zrobic, ze moze niepotrzebnie bedziemy kluc dzieckp, zeby udac sie do tamtej pediatry co ona powie bo ona jako jedyna w okolicy potrafi wysluchac to "utajone" zapalenie pluc. Kogos musze sie sluchac a ta pielegniarka ma duza wiedze i doswiadczenie i sporo mi podpowiada. -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 23:06
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Ola_45 wrote:Ktos testuje 5.12?
Ja chyba dopiero wtedy bo nie wiem jak to z moja owulacja jest, jaki cykl bede miala (ilu dniowy) wiec wydaje mi sie ze 5.12 to bedzie w porzadku
DoveLove, YellowAnn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny