Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjangwa_maua wrote:Cały czas biorę. Euthyrox50 i bralam jodid,ale teraz jod mam w tabletkach dla kobiet w ciąży. Mnie teraz też czeka glukoza... najbardziej denerwuje mnie to czekanie godzinę i potem nastepna jeszcze. Jeszcze pewno będę musiała iść z małą to już w ogóle wyprawa.
Jangwa nie wiem czy to dobry pomysl zabieraz dziecko bo ja jak robilam ta glukoze to kazali grzecznie siedziec i czekac a nie np.latac po sklepach. A przy dziecku nie usiadziesz. Moze lepiej dopytaj w laboratorium zeby wynik ci zly nie wyszedl. -
jangwa_maua wrote:Cały czas biorę. Euthyrox50 i bralam jodid,ale teraz jod mam w tabletkach dla kobiet w ciąży. Mnie teraz też czeka glukoza... najbardziej denerwuje mnie to czekanie godzinę i potem nastepna jeszcze. Jeszcze pewno będę musiała iść z małą to już w ogóle wyprawa.
też mam przepisane Euthyrox50. Narazie przez tydzień pół tabl żeby organizm się przyzwyczaił a potem po całej. lepiej rano jeść? Miałaś skutki uboczne? Cały czas bierzesz?
-
Iza84 wrote:Jangwa nie wiem czy to dobry pomysl zabieraz dziecko bo ja jak robilam ta glukoze to kazali grzecznie siedziec i czekac a nie np.latac po sklepach. A przy dziecku nie usiadziesz. Moze lepiej dopytaj w laboratorium zeby wynik ci zly nie wyszedl.
-
nick nieaktualnyJa w ciąży miałam 3,6tsh wiec niby za wysokie ale zbilismy do 2,5 i było ok wg ginekologa.
YellowAnn daj znać jak wyniki bety.
U mnie chyba hormony miały zawirowania ostatnio. Bo miałam i twarz wysypana i to.tak prawie cały cykl i te cycki jakieś większe cały czas, ale już chyba wróciło do normy wszystkoubolewam bo są znowu małe ale chyba normalnie jest w końcu.
ech...
zazdroszczę ciężarnymtez chce brzuszek
Dziewczyny rosnijcie zdrowo :* -
Hugolina87 wrote:Ja w ciąży miałam 3,6tsh wiec niby za wysokie ale zbilismy do 2,5 i było ok wg ginekologa.
YellowAnn daj znać jak wyniki bety.
U mnie chyba hormony miały zawirowania ostatnio. Bo miałam i twarz wysypana i to.tak prawie cały cykl i te cycki jakieś większe cały czas, ale już chyba wróciło do normy wszystkoubolewam bo są znowu małe ale chyba normalnie jest w końcu.
ech...
zazdroszczę ciężarnymtez chce brzuszek
Dziewczyny rosnijcie zdrowo :*
-
nick nieaktualny
-
Paula_shells wrote:Chodzi o suwaczek? Klikasz na obrazek suwaka jednej z dziewczyn i samo Cię kieruje na odpowiednią stronę. Potem musisz wkleić link do opisu.
YellowAnn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:jutro już dzien zabiegu hssg, stresa mam
Będzie dobrze to krótki zabieg i do domu. Ja juz czekam na ten wtorek. A boje się tego ze synek tak długo będzie beze mnie.
Jeśli jajowody są drożne to ponoć może trochę boleć bo chyba bez żadnego znieczulenia się robi ten zabieg. Mi sprawdzali podczas laparoskopi czy są drozne ale spałam -
Urszulka na czczo pół godz przed posiłkiem trzeba brać i popijać tylko woda przegotowana.
Agulineczka serce mi stanęło dosłownie((( tak bardzo mi przykro
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 23:02
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔