Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdele tylko daj znać jak zobaczysz te dwie kreseczki wkrótce
Dziewczynki powodzenia :*
Ja się pomału godze z tym ze będę mieć jedno. Może kiedyś się trafi ale wątpię że w najbliższym czasie. Fakt ta bliznę i tak dobrxe jest zrobic bo moje @ od pewnego czasu są inne niż kiedyś, i dobrxe ze zobaczą co tam się dzieje.
Ewi daj znać jak po hsg
Trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 23:02
Hugolina87 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 23:02
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️
-
Hej. Troche mnie nie bylo. Jestem teraz 14dc wczoraj chyba po raz pierwszy wyszedl mi test owulacyjny z dobrze widoczna druga kreska. Nawet mialam sluz plodny!!!!!zawsze pojawial sie 10 lub 11dc nigdy pozniej. Zobaczymy nadzieji nie ma co sobie robic.Nina06
-
Nina06 wrote:Hej. Troche mnie nie bylo. Jestem teraz 14dc wczoraj chyba po raz pierwszy wyszedl mi test owulacyjny z dobrze widoczna druga kreska. Nawet mialam sluz plodny!!!!!zawsze pojawial sie 10 lub 11dc nigdy pozniej. Zobaczymy nadzieji nie ma co sobie robic.
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza84 wrote:A mi ręce juz opadaja, jestem zla z bezsilnosci. Pisalam wam ze mojej corce juz przechodzi. A guzik, 4 dni bylo dobrze, znow mi chrzaka i kaszle. Juz nie wiem co robic. Mam nerwa na wszystko.
-
Kasia 1805 wrote:Powodzenia, ja w tym szczęśliwym cyklu miałam identycznie, pierwszy raz naprawdę pozytywny test owu i pierwszy raz tak idealny śluz plodny, co prawda ja miałam wtedy 17dc, ale ja mam po prostu dłuższe cykle, no i proszę- brzuszek rośnie
Gratulacje. Super. Ja poprzedni cykl.miałam właśnie książkowy. Idealny śluz, pozytywny tęsknię itp. I niestety nie udało się. A teraz już 25dc i nic. Zdążają mi się cykle długie nawet 42 dniowe.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Z naszego seksu owulacyjnego jedna wielka kicha
Wczoraj tak wkurzylam sie na Męża, ze gdybym mogla to bym go pogryzła
Jestem wściekła, rozczarowana i chętnie bym gdzieś uciekła...on sie kaja, kupił kwiaty, list napisał a ja mam ochote go w kosmos wysłać...
Boje się, że straciliśmy szansę w tym cyklu i czuje jeszcze większe rozczarowanie. Co prawda ovu nie wyznaczylo owulacji, śluz ciagle rozciagliwy i jajnik czuje, ale nie wiem czy mam ochote na przytulanie na siłę.
No masakra
-
DoveLove rozumiem Cię ja dziś tak mam z mężem ale powoli przechodzi... Na szczęście moja ovu dopiero się zbliża dziś zrobiłam test owulacyjny jest druga kreseczka ale jeszcze bledsza od pierwszej i to dość mocno a i śluz powoli się robi płodny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 17:21
-
nick nieaktualnyNo czasami tak jest ze mialoby sie ochote męża nalesnikiem zabic.
Ja teraz tez mam dni plodne, powiedzialam sobie ze w tym cyklu odpuszczam, mąż napiera, lazi za mną, ja śpię z córka bo w nocy sie odkrywa, ona bardzo pozno chodzi spac, ja padam kolo niej jak dluga, on spi na kanapie i takie "starania". Jestem ostatnio bardzo zmeczona, chyba bardziej psychicznie przez ten kaszel corki, ona tez jest meczaca, prawie 2 mies.siedzi w domu i cuda wianki wyczynia. Jak rano sie budze to juz mam dość tego dnia. Cos mi glowa juz siada. -
Ooo tak bywają takie dni że naprawdę ma się swojego męża dość. My wczoraj się poklocilismy, miałam ochotę wstać i zostawić to wszystko.
Misie owu przesunela tak mi się wydaje że udało nam się wystrzelic. Ale mam jakieś takie nastawienie że chce się w sylwka napić i mieć wszystko gdzieś. -
Hejka dziś wynik bety otrzymałam... 1.20 mlU/ml
czyli jednak nie ciąża... lecz nadal @nie ma... sutki ogromne nabrzmiale i bolace... dzwoniłam do gina. Kupiłam duphaston... mam brać 5 dni po 2x2 na wywołanie miesiączki A potem przez 3 cykle przez 10 dni 2x1....
Violinka -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 23:03
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Został 1 ❄️
-
nick nieaktualnyViolinka wrote:Hejka dziś wynik bety otrzymałam... 1.20 mlU/ml
czyli jednak nie ciąża... lecz nadal @nie ma... sutki ogromne nabrzmiale i bolace... dzwoniłam do gina. Kupiłam duphaston... mam brać 5 dni po 2x2 na wywołanie miesiączki A potem przez 3 cykle przez 10 dni 2x1....
To jakieś zaburzenia hormonalne ? Ale pisałaś ze na usg był pęcherzyk. Czy to jednak pomylka byla. -
Iza84 wrote:No czasami tak jest ze mialoby sie ochote męża nalesnikiem zabic.
Ja teraz tez mam dni plodne, powiedzialam sobie ze w tym cyklu odpuszczam, mąż napiera, lazi za mną, ja śpię z córka bo w nocy sie odkrywa, ona bardzo pozno chodzi spac, ja padam kolo niej jak dluga, on spi na kanapie i takie "starania". Jestem ostatnio bardzo zmeczona, chyba bardziej psychicznie przez ten kaszel corki, ona tez jest meczaca, prawie 2 mies.siedzi w domu i cuda wianki wyczynia. Jak rano sie budze to juz mam dość tego dnia. Cos mi glowa juz siada.
a coś przeciwkaszlowego? a co lekarz na to? ile ma już ten kaszel? -
Ja mam wybuchowy charakter, kłócę sie po włosku, najchętniej bym talerzami rzucala
a moj Mąż znów ugodowy jest, zaraz po wymianie paru epitetów dałby buziaka na zgodę
Kupiłam inne testy owu, Facelle, też poki co negatyw. Powtórzę jutro bo cos mi sie widzi po objawach że jeszcze owulacji nie było. Więc wstrzymuje sie jeszcze z luteina. Mam nadzieję, że cyklu sobie przez to nie wydłuże w nieskończoność