Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulineczka, zmien koniecznie lekarza. Z takim podejsciem to sie nie nadaje do pracy z ludzmi
Hugolina, to byl przypadek, padlo na Ciebie. Ale przynajmniej na osobe silnątrzymam kciuki
Myślałam, ze tylko ja mam problem z odczytaniem testów owumi sie juz skonczyly wiec nie mam jak sprawdzic czy jasnieja...moze jutro dokupie
-
DoveLove wrote:Agulineczka, zmien koniecznie lekarza. Z takim podejsciem to sie nie nadaje do pracy z ludzmi
Hugolina, to byl przypadek, padlo na Ciebie. Ale przynajmniej na osobe silnątrzymam kciuki
Myślałam, ze tylko ja mam problem z odczytaniem testów owumi sie juz skonczyly wiec nie mam jak sprawdzic czy jasnieja...moze jutro dokupie
DoveLove lubi tę wiadomość
-
A taka ciekawostka.
W cyklu w którym zaszłam miałam najmniej śluzu płodnego, zero objawów owulacji, nawet test owulacyjny wyszedł baaaardzo słaby i tylko w jednym dniu. No jakby nie to że progesteron wyszedł tak wysoki po owulacji to bym pomyślała, że trafił się mi znów cykl bezowulacyjny.
-
Urszulka89 wrote:A który cykl testujesz? Zanim doszłam do jakiegoś wniosku z tymi testami (tzn rozszyfrowałam je) to chyba 3-4 cykle minęły
Ja drugi cykl testuje i mam dość w ogóle ostatnio jakaś drażliwa jestem... Chłodząca bomba normalnie bez kija nie podchodz -
nick nieaktualnyJa mam dobry humor, jeszcze sobie kupiłam tymbarka a pod kapslem napis "może być tylko lepiej " , wiec będzie wszystko dobrze
U mnie sluz plodny super, owu tez chyba teraz mam nawet,wiec wróciło do normy wszystko po ostatnim dziwnym cyklu.. za późno trochę poszłam do szpitala,przez to ze szybciej @ przyszła. Trochę odcekamy i zaczniemy znowu stranka. Mam nadzieje ze u Was do tego czasu się pojawia dwie kreseczki.
Urszulka u Ciebei hormony pełna para buzuja wiec nic dziwnego że mąż się boi
Kat83, Paula_shells, DoveLove, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
Lotopałanka ja z kolei bardzo lubie testy owu, bo mi duzo pomagaja, ale fakt, ze trzeba sie ich nauczyc. Wg mnie u Ciebie pozytyw wyszedl dzis rano. Popoludniu slaba kreska bo pewnie mocz mialas bardziej rozwodniony. Ogolnie u mnie najlepiej testy owu wychodza z drugiego siku (ponoc z pierwszego po nocy nie powinno sie robić). Ja popoludniami/wieczorami nie robie bo nawet po kolorze moczu widze, ze jest bardziej rozwodniony stad stezenie hormonu mniejsze. A tez nie bede specjalnie nic pic kilka godzin zeby robic test.
O ile sie nie myle masz testy domowe laboratorium albo jakies bardzo podobne do nich. One jak dla mnie nie sa idealne. Nigdy nie pokazywaly ewudentnego bardzo mocnego pozytywu. Kiedys zamawialam z allegro z taka jaskrawo rozowa koncowka, ale juz ich nie sprzedaja. Moge na pewno polecic Ci LH Vitam z apteki (równiez na allegro i apteka internetowa gemini) lub facelle z rossmanna. Sprawdzaja mi sie lepiej niz domowe laboratorium.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 21:52
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyLotopałanka wrote:Ja drugi cykl testuje i mam dość w ogóle ostatnio jakaś drażliwa jestem... Chłodząca bomba normalnie bez kija nie podchodz
Ja tez przed ovu chodzilam jak bomba, juz sama siebie mialam dosc.
Jutro ide na badania tarczycowe, ciekawe co tam sie dzieje po miesiacu bez lekow. -
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:Moja córka była w tym samym wieku jak robiliśmy testy skórne. Udało się za drugim razem. Za pierwszym razem aż zwymiotowała ze strachu
Moja to byla wystraszona, spieta, wszedzie sie chowala, no oczywiscie byl placz ale bardziej to byla gra z jej strony, kto wygra- ona czy my. Czasy wymiotowania mamy za sobą, oj przeszlam wiele przez to, do tego stopnia ze dziecko nauczylo sie niezle to wykorzystywać zeby nami manipulowac, ogolnie wymioty byly po kazdym wiekszym placzu, wystarczyla 1 lyzka jedzenia za duzo albo cos co nie smakowalo. -
Hugolina kciukamy
Nina13, pelnanadziei - hej dziewczynyRozgosccie sie i powodzenia
Lotopalanka ja bym meza ganiala i juzJa testuje owu w kazdym cyklu przez kilka dni. Ale jak mi sie sluz zmienia z dnia na dzien na bardziej gesty i bialawy, to wiem, ze juz po.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Ja niby 17.12 mam dostać. Wydaje mi się że będzie później. Na ciążę się nie zanosi choć wiadomo zawsze gdzieś się w głębi liczy na to.
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 22:56
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔