Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
ja juz dziś na chodzie, nie miałam żadnego krwawienia ani nic, rana trochę mnie ciagnie ale do zniesienia.najgorsze jest to ze mamy zakaz jedzenia od wt od 14. Ja i tak przemycilam dwa biszkopty bo bym padła z głodu. Wszystjo się goi i w pon będą ściągać szwy. Wczoraj było gorzej ale z dnia na dzień będzie tylko lepiej jyz
musze się do swonego gina wybrać i spytać czy wsio oki. Ale ciężko go złapać bo od rana operuje a potem ucieka. Postaram się jutro albo przy wpisie
jak leżę to nic nie boli. Pozdrawiam Was cieplutko
ALunia może wysikasz dwie kreseczki jutro. Tego życzę każdejaLunia, Paula_shells lubią tę wiadomość
-
Chyba każda z nas ma już jedno dziecko... I może 2 pomoc nawet gdy coś się dzieje prawda a to że jest w ciąży z 2 to bardzo dobrze też można zapytaćjak to teraz jest jak zaciazysz po 8 latach nap.
Ja to mam problem moje dziecko ma 7 lat i stale płaczę o byle co masakra zastanawiam się czy nie iść z nią do psychologa. W szkole tak samo aż nauczycieli do mnie dzwoni. I ostatnio mówi może by Pani posiedziałem z dzieckiem trochę w domu albo odbierał przez jakiś czas ze szkoly(wraca autobusem mieszkamy na wsi) albo to jest kolejny skok rozwojowy. Ale tyle co ja ze swoim dzieckiem siedzę w domu to chyba nikt. Zlecenia biorę do 12 po 13 jestem w domu i cały czas siedzę z nią chyba że naprawdę mam zleceń kilka to siedzę max do 14.no ale za coś trzeba żyć. A na 1 dziecko w pl nic ci nie przysługuje. -
Hej hej...
Ja tam się cieszę że dziewczyny zostały z nami mimo ciąży i nadal nas wspierają... To miłe z ich strony...
To ile z nas jeszcze testuje przed świętami lub w same święta?
Ja według jednego z dwóch terminów pojawienia się @ jakie obstawiam teoretycznie mogłabym zatestować w wigilię to będzie 3 dni przed spodziewana @ i chyba się skuszę a nóż trafi się prezent świąteczny dla męża i dla mniePaula_shells, YellowAnn lubią tę wiadomość
-
Lotopalanka ja sikam okolo swiat albo zaraz po, zalezy jak mi teraz owu wypadnie. Ostatnio byla w 9dc, teraz sie zanosi na norme 13-14, ciagle czekam
Akurat powinno byc 10-12 dpo okolo Bozego narodzenia. A okres mi wypada... w sylwestra hahaha to poszaleje, nie ma co
Hugolina ciesze sie, ze sie dobrze czujeszJa po laparo nie bardzo bylam na chodzie, szwy mnie ciagnely strasznie, choc mialam malutkie. To smigaj dziewczyna, teraz juz bedzie codziennie lepiej :* A niedlugo dwie piekne krechy ^^
A ogolnie to swieta ida, trzeba chalupe sprzatac, latac na zakupy, gotowac. Moze... ekhem... "wyluzujemy" w natloku zajec60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
P.S. Peklam wczoraj normalnie, wyplakalam sie mezowi jak mi zle i wszystko do dupy, wszystko niesprawiedliwe
A dzisiaj juz luzik. Muzyczka w sluchawkach, kakao pod reka, maluje sobie. Na ptaki mnie wzielo. I abstrakcyjne motyle. Szok
Adele a ty kiedy sikasz? Niedlugo jakos?Paula_shells lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnygibonek wrote:Chyba każda z nas ma już jedno dziecko... I może 2 pomoc nawet gdy coś się dzieje prawda a to że jest w ciąży z 2 to bardzo dobrze też można zapytaćjak to teraz jest jak zaciazysz po 8 latach nap.
Ja to mam problem moje dziecko ma 7 lat i stale płaczę o byle co masakra zastanawiam się czy nie iść z nią do psychologa. W szkole tak samo aż nauczycieli do mnie dzwoni. I ostatnio mówi może by Pani posiedziałem z dzieckiem trochę w domu albo odbierał przez jakiś czas ze szkoly(wraca autobusem mieszkamy na wsi) albo to jest kolejny skok rozwojowy. Ale tyle co ja ze swoim dzieckiem siedzę w domu to chyba nikt. Zlecenia biorę do 12 po 13 jestem w domu i cały czas siedzę z nią chyba że naprawdę mam zleceń kilka to siedzę max do 14.no ale za coś trzeba żyć. A na 1 dziecko w pl nic ci nie przysługuje.
Moja tez taka placzliwa tylko 2 lata mlodsza od twojej. A moze twojej corce ktos w szkole dokucza? Moze warto sprobowac cos zrobic razem np. kino? Nie wiem jak soedzacie ze soba czas. Moja siedzi cale dnie w domu, teraz wysłałam do przrdszkola i jest mega problem bo jak "z pepowina"? Jest placz, wymioty, nerwy. No i teraz prawie wogole sie z nia nie bawie i chyba przez to zachowuje sue przeokropnie w domu. -
nick nieaktualnyLotopałanka wrote:Hej hej...
Ja tam się cieszę że dziewczyny zostały z nami mimo ciąży i nadal nas wspierają... To miłe z ich strony...
To ile z nas jeszcze testuje przed świętami lub w same święta?
Ja według jednego z dwóch terminów pojawienia się @ jakie obstawiam teoretycznie mogłabym zatestować w wigilię to będzie 3 dni przed spodziewana @ i chyba się skuszę a nóż trafi się prezent świąteczny dla męża i dla mnie
Ja przy takim wykresie nie mam na co liczyc, szkoda testu. -
gibonek wrote:Chyba każda z nas ma już jedno dziecko... I może 2 pomoc nawet gdy coś się dzieje prawda a to że jest w ciąży z 2 to bardzo dobrze też można zapytaćjak to teraz jest jak zaciazysz po 8 latach nap.
Ja to mam problem moje dziecko ma 7 lat i stale płaczę o byle co masakra zastanawiam się czy nie iść z nią do psychologa. W szkole tak samo aż nauczycieli do mnie dzwoni. I ostatnio mówi może by Pani posiedziałem z dzieckiem trochę w domu albo odbierał przez jakiś czas ze szkoly(wraca autobusem mieszkamy na wsi) albo to jest kolejny skok rozwojowy. Ale tyle co ja ze swoim dzieckiem siedzę w domu to chyba nikt. Zlecenia biorę do 12 po 13 jestem w domu i cały czas siedzę z nią chyba że naprawdę mam zleceń kilka to siedzę max do 14.no ale za coś trzeba żyć. A na 1 dziecko w pl nic ci nie przysługuje. -
nick nieaktualnyPaula_shells wrote:Hugolina, pamiętasz jak spać nie mogłaś przez ten zabieg?
a teraz cała w skowronkach, oby zaśpiewały szybkie dwie kreski u Ciebie
Ja się najbardziej ciesze ze juz po ale do wtorku musze być w szpitaluodrazu szwy sciagna. Dziś już nawt chodzę wyprostowana. Dostałam śniadanie suchy chleb jak dla konia i kleik który tak śmierdzi ze nie daje rady go tknac :p byle do wtorku
goi się całkiem ładnie. Ciekawe jak w środku to wygląda. Jakieś brązowe plamienie się pojawilo ale miało prawo. Jeśli cykl będzie norlamnu to u mnie @ tez w święta wypada :p musze lekarza złapać i się spytać czy wsio oki poszło i czy usunal ten zrost.
-
Hugolina87 wrote:Ja się najbardziej ciesze ze juz po ale do wtorku musze być w szpitalu
odrazu szwy sciagna. Dziś już nawt chodzę wyprostowana. Dostałam śniadanie suchy chleb jak dla konia i kleik który tak śmierdzi ze nie daje rady go tknac :p byle do wtorku
goi się całkiem ładnie. Ciekawe jak w środku to wygląda. Jakieś brązowe plamienie się pojawilo ale miało prawo. Jeśli cykl będzie norlamnu to u mnie @ tez w święta wypada :p musze lekarza złapać i się spytać czy wsio oki poszło i czy usunal ten zrost.
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystko się udało. Wycieli stara bliznę. Mega mocno zszyl ponownie. Mam i jajowody i janiki bardzo ładne
takze teraz się wykuruje i staranka wznowimy. Przy wypisie pewnie się dowiem od kiedy można zacząć. Juz biegam po korytarzu
Urszulka89, jangwa_maua, Iza84, DoveLove, Paula_shells, Kat83 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wierzę!!!! Wyszedł mi test. Mega bladzioch. Nie wierzę własnym oczom.
Urszulka89, Lotopałanka, jangwa_maua, Iza84, karolcia87, DoveLove, Kat83, YellowAnn lubią tę wiadomość