Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Starania o drugie dziecko dzial o tym temacie uwazam,ze jest tylko dla kobiet ktore borykaja sie z tym przykrym problemem jesli udaje im sie zajsc to juz rozmowa o dzidzi w brzuszku dla innych jest troszke smutne i nie taktowne dla innych. Z calym szacunkiem sa dla was inne strony..Nina06
-
Przepraszam,ale też już trochę na tym tym wątku jestem i kibicuje dziewczyną . Zaglądam tu,bo dziewczyny są życzliwe i raczej zaciazone nie poruszaja tematów ciazowych,a dziewczyny czasem same nawet pytają co u Nas. Na tym wątku jest o wiele sympatyczniej niż na wątku ciazowym.
-
nick nieaktualnyA mi nie przeszkadza ze zaciazone zabieraja tutaj glos. Wrecz przeciwnie, ciekawi mnie co u nich slychac, jak sie czuja, kibicuje im tak samo jak one nam. A moje uczucia-zazdrosc to byla jak szwagierka zaciazyla, tutaj jest radosc ze kolejnej sie udalo i smutek ze udalo sie a jednak po czasie strata.
jangwa_maua, Paula_shells, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
Raz tylko byłam smutna o to że komuś się udało (mojej siostrze, ale wtedy nie miałam nawet jednego dziecka pomimo dłuuugich starań) i nigdy więcej. A tutaj wybacz, ale jak dziewczynom - współstaraczkom się udaje to jestem mega szczęśliwa i pełna nadziei, że mi też wkońcu się uda.
"Zaciążone" mają taką wiedzę, jak np co szczególnego zaszło w szczęśliwym cyklu, czy jakie miały/mają objawy, te informacje mogą być nam pomocne. A poza tym fajne z Nich babki i zawsze miło mi jak nas odwiedzą i zapytają co u nas słychać.jangwa_maua, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
Przecież każda z nas kibicuje drugiej. Ja przynajmniej jestem ciekawa co u dziewczyn słychać i tak samo one, której się udało. A starania po długim czasie i takie informacje dają dużo nadziei.
Urszulka89 lubi tę wiadomość
-
Hugolina jak sytuacja u ciebie?
Ja mam na jutro termin @. Pierwszy y raz nie spieszno mi do zrobienia testu. Ale chyba zrobię żebym wiedziała czy mogę się winka napić hehe -
Nina no wez
Masa dziewczyn tu zaciazyla po drodze i wpadaja bo sie juz dlugo znamy i lubimy, ot co. Nie tylko ty sie dlugo starasz, wiesz
Ja np tu juz jestem ponad poltora roku na watku i prawie wszystkie znajome pozachodzily, a ja dalej siedze. I absolutnie mi nie przeszkadza, ze sobie tu sa. Wspieralysmy sie nawzajem caly czas, tylko im sie juz udalo a mi jeszcze nie. Malo tego, cholernie jestem ciekawa co u tych, co zaszly i nie zagladaja.
Nie rozumiem w czym twoj problem. To znaczy niby rozumiem, ale nie pojmuje.
DoveLove lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Eska wrote:Czytałam o tym bromergonie. Zobaczymy co mi w poniedziałek gin powie. Obym tylko się wyrobiła do niego bo inna wizytę tego samego dnia. Ogólnie od jakiegoś czasu biorę zbiór witamin. A czytałam, że niedobór pewnych witamin. Może mi się poprawiło trochę, skoro prolaktyna trochę spadła.
-
Nina06 wrote:Starania o drugie dziecko dzial o tym temacie uwazam,ze jest tylko dla kobiet ktore borykaja sie z tym przykrym problemem jesli udaje im sie zajsc to juz rozmowa o dzidzi w brzuszku dla innych jest troszke smutne i nie taktowne dla innych. Z calym szacunkiem sa dla was inne strony..
Jeśli przeszkadzałoby to innym forumowiczkom z tego działu to jakoś dyskretnie dałyby znać
DoveLove lubi tę wiadomość