Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ewka1990 wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki na tarczyce moze któras powie czy sa az takie złe
TSH 1,340
FT3 4,76
FT4 17,14
antyTPO powyżej 600
antyTG 43,51
PROLAKTYNA 42,82jaka norma w laboratorium?
no i anty tpo o tg też moim zdaniem za wysokie
-
nick nieaktualny
-
Nie idę na betę. Na wtorek umówiłam się do gin, żeby zapytać czy powinnam brac leki na podtrzymanie. Wiem że za wcześnie żeby coś zobaczyć ale wolę się upewnić czy już trzeba i ile. Może ona mi zleci badanie.
Kurde kochalismy się tylko dwa razy. Mylam okna. Nie oszczedzalam się i mimo wszystko się udało. Cały czas w to nie wierzę. Patrzę ciągle na test czy ta kreska zniknie.
Nie znam się dokładnie ale też wydaje mi się że prolaktyna wysoka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewka1990 wrote:Tak mi moja endokrynolog kazała bo prolaktyne miałam w normie po tabletkach kazała mi odstawic i zrobic bez tabletek
-
nick nieaktualnyewka1990 wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki na tarczyce moze któras powie czy sa az takie złe
TSH 1,340
FT3 4,76
FT4 17,14
antyTPO powyżej 600
antyTG 43,51
PROLAKTYNA 42,82
Z tsh, ft3 i ft4 jestem na świeżo, mam wyzsze niz ty i endo powiedziala ze narazie tak musi byc, nie ma sensu zbijac hormonami tsh tylko czekac, za 2 mies. zrobic badania i przyjsc, no i dalej bez lekow. A ja sobie poczytalam ze ft3 i ft4 czesto sa podwyzszone przez zahwiania emicjonalne, stres a tego ostatnimi czasy mi nie brakuje. A i endo powiedzial ze w tej chwili jestem na takiej hustawce, pierwotnie nadczynnosc i do tego hashimoto i moj organizm tak sie waha w ktora strone, byc moze przejdzie to w niedoczynność. -
ewka1990 wrote:Prrolaktyna norma od 4,79do 23,30 H
Anty TPO norma 0,00do 34,00 IU/ ml
Anty TG norma od 0,00 do 115,00 IU/ml
A który dzień cyklu bo prolaktyne jakoś się inaczej bada w zależności od dnia ja miałam duża a po baranie z obciążeniem dobra? -
aLunia moje gratulacje! wspaniała wiadomość! i znów się potwierdza,że ciąża przychodzi z zaskoczenia...
Hugolina fajnie,że wszystko ok i życzę Ci żeby to pomogło i był mały kropek
agulineczka jak się trzymasz?
Wybaczcie nie śledzę Was na bieżąco... odpoczywam od forum ale wchodzę czasem podczytać
Kat ja właśnie nie wiem kiedy mam testować przy tej luteinie... 12 dpo może ?
jestem 3-4dpoaLunia lubi tę wiadomość