Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:aLunia moje gratulacje! wspaniała wiadomość! i znów się potwierdza,że ciąża przychodzi z zaskoczenia...
Hugolina fajnie,że wszystko ok i życzę Ci żeby to pomogło i był mały kropek
agulineczka jak się trzymasz?
Wybaczcie nie śledzę Was na bieżąco... odpoczywam od forum ale wchodzę czasem podczytać
Kat ja właśnie nie wiem kiedy mam testować przy tej luteinie... 12 dpo może ?
jestem 3-4dpo
-
Urszulka ojj moje cykle teraz to sa różne.. 28-35 dni. Wychodzi,ze bede robila przed wigilia .. Myślałam,ze @ bedzie po świętach ale cos zle policzylam... Zatestuje 23.12 to bedzie 11-12dpo
-
Moja koleżanka testowała 10 dpo i jej wyszło, tak gin też jej mówiła.
Dzięki dziewczyny. Trochę już ze mnie emocje zeszły. No i jakoś nie wierzę, mąż mi mówi że on nie widzi kreski. Ja ją widzę i wiem, że jest na tyle testów co w życiu zrobiłam. Ale zasial jakąś niepewność. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie beznadzieja. Dziecko po 2 dniach w przedszkolu znow kaszle jak najete, mąż chory, gardlo go boli ze ledwo sline przelyka, ja tez przeziebiona ale lzej, swieta wogole mnie nie rajcuja, wrecz przeciwnie mogloby ich nie byc, tesciowa jak zwykle ustalila wigilie za moimi plecami, olalam temat, niech sobie robi co chce. Dola jakiegoś zlapalam.
-
Zrobię na pewno. Z córką pamiętam też tak miałam że pierwszy bladzioch drugi po dwóch dniach też a dopiero za kolejne dwa dni wyszła normalna kreska.
Urszulka89 lubi tę wiadomość
-
Iza84 wrote:U mnie beznadzieja. Dziecko po 2 dniach w przedszkolu znow kaszle jak najete, mąż chory, gardlo go boli ze ledwo sline przelyka, ja tez przeziebiona ale lzej, swieta wogole mnie nie rajcuja, wrecz przeciwnie mogloby ich nie byc, tesciowa jak zwykle ustalila wigilie za moimi plecami, olalam temat, niech sobie robi co chce. Dola jakiegoś zlapalam.
Życzę zdrówka my narazie inhalacje dla małej. Ale coś czuję że nie zapowiada się koniec roku dobrze. A teściowa olej ja też olałem niech se robią co chcą ja pójdę odpekam swoje i do domku. Też jakiś nie przejmuje się tyle świętami tylko że jestem najbardziej zadowolona ze mój mąż będzie.
Spokojnie ja @ też dostanę pod choinkę i wam raz jak mój zjeździe. Ale lipa... -
Zrobiłam test. Został mi tylko taki pasek jak są testy owu i wyszedł mi negatywny. Nie wiem już co mam myśleć. Test sobie ze mnie zakpił
A już się tak cieszylam. -
aLunia wrote:Zrobiłam test. Został mi tylko taki pasek jak są testy owu i wyszedł mi negatywny. Nie wiem już co mam myśleć. Test sobie ze mnie zakpił
A już się tak cieszylam.głowa do góry
aLunia lubi tę wiadomość
-
No właśnie coś powinno być. Kupię jeszcze taki normalny test.
Kiedyś jak robiłam testy owu te paski i z Rossmanna. To tylko z Rossmanna mi wychodziły a tamte negatywne... -
nick nieaktualnyAlunia trzymam kciuki
najpewniejsza jest beta bo te testy czasami oszukują niestety w dwie strony.
Ja jestem w szoku ze nasze ciało jest tak szybko regenerujace się. Jak patrze na to cięcie to wygada jakby jux się super zroslo a to dopiero 3 doba mija od operacji. Siniak się już robi żółty wiec schodzi. Ciekawe czy będą robić usg przy wypisie czy dopiero na kontroli pójdę zobaczyć jak teraz wygląda. Krwawienia nie miałam żadnego, póki co tylko jakieś plamienie 3x przez ten okres po. Ale to pewnie normalne. Fajnie by było gdyby ta macica została w przodozgieciu tak jak byk powinnoale chyba się tak nie może stać bo taka moja uroda.
-
Hugolina87 wrote:Alunia trzymam kciuki
najpewniejsza jest beta bo te testy czasami oszukują niestety w dwie strony.
Ja jestem w szoku ze nasze ciało jest tak szybko regenerujace się. Jak patrze na to cięcie to wygada jakby jux się super zroslo a to dopiero 3 doba mija od operacji. Siniak się już robi żółty wiec schodzi. Ciekawe czy będą robić usg przy wypisie czy dopiero na kontroli pójdę zobaczyć jak teraz wygląda. Krwawienia nie miałam żadnego, póki co tylko jakieś plamienie 3x przez ten okres po. Ale to pewnie normalne. Fajnie by było gdyby ta macica została w przodozgieciu tak jak byk powinnoale chyba się tak nie może stać bo taka moja uroda.
Co do macicy to moja siostra po operacji torbiela miała zrobioną na przodozgięcie a za 3 miesiące na kontroli miała znów tyłuale może akurat tobie się uda