Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Alunia spokojnie. Ja tez ostatnio panikowalam, ze kreska zniknela na drugi dzien. To bardzo wczesny etap, wystarczy bardziej rozwodniony mocz, a poza tym te paskowe mi najslabiej wychodzily. Lec do apteki po nord test albo do rossmanna pozoltg bobo test. Bedzie dobrze :*Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Wczoraj powinnam dostać, ale wydaje mi się że się przesunelo i gdzieś pon a bardziej wtorek obstawiam.
W pon mam badania to może betę też zrobię jeśli nic się nie rozwiąże do tego czasu.
Hugolina jak dobrze ze tak szybko dochodzisz do siebie. Mam nadzieję że teraz będzie wszystko tak jak powinno być.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2017, 10:03
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
aLunia wrote:Wczoraj powinnam dostać, ale wydaje mi się że się przesunelo i gdzieś pon a bardziej wtorek obstawiam.
W pon mam badania to może betę też zrobię jeśli nic się nie rozwiąże do tego czasu.
Hugolina jak dobrze ze tak szybko dochodzisz do siebie. Mam nadzieję że teraz będzie wszystko tak jak powinno być.
-
Beta jest najpewniejsza. Dokładnie tak jak napisala Agulineczka, bardziej rozwodniony mocz, mniej czuły test i stąd taki wynik i Twoja niepewność.
Skoro masz badania to upuść krew i na betę
Hugolina, to tylko sie cieszyc, ze Twoj organizm sie tak szybko regenerujeNa święta będziesz smigac
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie :**
Dwa razy jak byłam w ciąży to zawsze po owu miałam chcice na jeden konkretny produkt do jedzenia i teraz też tak było. Ale jakoś nie myślałam o tym, dopiero jak mi test wczoraj wyszedł to sovie to przypomniałam. A tak jestem bez objawów w ogóle. W drugiej ciąży też tak miałam. Ale już sama nie wiem w tym momencie -
Alunia ja będę mocno trzymać za Ciebie mocno kciuki. Znając siebie pewnie bym nie wytrzymała i poleciała po jeszcze jeden test.
Dziś u mnie 7 dzień krwawienia. Jestem ciekawa kiedy będzie koniec. Ja niestety chcąc nie chcąc będę musiała zrobić sobie ten cykl przerwy. Zrobiłam dzisiaj z ciekawości jeden test i nadal pokazuje, że jestem w ciąży
Kreska blada, ale widoczna bez żadnych problemów. Coś długo schodzi ta beta skoro w mikołajki już spadła do 86.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
aLunia jak wczoraj w pracy przeczytałam że zobaczyłaś dwie kreski u siebie to nie mogłam się dalej skupić
a teraz odechciewa mi się wszystkiego, po dzisiejszej wiadomości. Ale dziewczyny mają rację o tych testach. Ja wierzę że dzisiejszy test był wadliwy
A u mnie rano nawiedziły chwilowe mdłości. Przez ułamek sekundy się najarałam, ale wiem że to niemoźliwe@ mam we wtorek dostać.
Dziś ubieram z synkiem choinkę, kupiłam Mu plastikowe bombki w kształcie samochodówciekawe co będzie fajniejsze, wieszanie bombek czy ściąganie bombek hehe.
Jakie macie doświadczenia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2017, 13:46
-
nick nieaktualnyAgulineczka a nie byłaś sprawdzić czy nie zrobiła się jakaś torbiel? Bo one ponoć tez dają wynik dodatni hcg.
U mnie był właśnie synek. Boi się tego szpitala i odrazu chce uciekac. Sprawdzał mój brzuch czy jest nitka. Ale sama opaska na ręce szpitalna jest juz zła. Jeszcze biedny jest dość mocno przeziebiony i głowę miał ciepła a mnie nie mado mojej mamy pojechal to może go wygrzeje do jutra i będzie lepiej. Ja juz czekam na ten wypis we wtorek. Obym wyszła q tedy a nie dzień później bo strasznie się tu czas dluzy i teskno mi bardzo do rodzinki. Pp cesarce wypuszczają na 4 dobę max a tu kurde będę tydzień. Masakra
-
W zeszłym roku mieliśmy dosyć sporą choinkę na stoliku takim z Ikei i córka o dziwo aż tak bardzo się nie interesowała nią. Ciekawe jak w tym roku będzie,bo będzie zdecydowanie większa i z większą ilością bombek. Moja mama lubi bardzo kolorowo ubrane choinki.
-
Hugolina, czyli chcą mieć na Ciebie oko, to dobrze, nie wypuszczą Cię dopóki nie będą pewni że wszystko jest dobrze
jangwa właśnie teraz córa biega i wszędzie dosięgnie, ale i więcej rozumie co można a czego nie wolno, ciekawe
Mój póki co na razie mało posłuszny, ale o dziwo jak powiem słowo "niebezpieczne" kiedy coś chce dotknąć to unika tej rzeczy później -
nick nieaktualnyProcedury mają takie ze trzymają do zdjęcia szwów poprostu. Także oby we wtore było oki i mnie wypuścili.
Mój synek ściągał bombki ze sztucznej choinki i przewieszal po swojemu . U mojej mamy jest zawsze klujaca i jej nie ruszach wiec tam nawet bombki są szklane -
Paula ja wczoraj to byłam w takich skowronkach, że chcialam całemu światy wykrzyczec. Patrzę na ten test z wczoraj bezprzerwy.
Agulineczka fsktycznie długo się utrzymuje. Ciekawe kiedy przestaniesz krwawic. A jak twoje samopoczucie?
My mamy sztuczna i bombki też. Ale pierwszy rok jak córka miała 10 miesięcy to nie mielismy choinki.
Hugolina najważniejsze żeby było dobrze ale wierzę że ci się dłuży. -
My już 3 rok mamy 1,5-metrową, sztuczną, która stoi na biurku, bombki szklane. Synek bardzo nie szedł do niej, ale i tak nie mamy narazie za bardzo miejsca na dużą to zostajemy przy małej chociaż w tym roku obiecałam małemu, że będzie pomagał ubierać
kupiłam mu nawet cukierki w kształcie misi i mikolajkow.
Paula_shells lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny