Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nina06 wrote:Hugolina dobrze,ze jestes juz po. Jak dojdziesz do siebie od razu dzialaj. Ja jestem przed@ czuje sie fatalnie ostatnio tydzien przed mam bole brzucha jak bym juz miala dostac.Jestem blada,muli mnie w brzuchu i mysle ze to juz. Glowa boli wrrr. Jeszcze dwa dni i okres. Gdyby nie pobolewalo podbrzusze moze i mialabym nadzieje ale czuje zblizajaca sie@.
-
aLunia wrote:Pojechałam zapytać jak z lekami a gin do mnie ze mnie zbada. No i robii usg a w macicy nic nie widać tylko poza.
-
Ojej... alunia. Obu się nie potwierdzilo. Ja niestety też się bardzo boje, bo już jedną taką mialam. Dzisiaj odebrałam wyniki bety i coś niziutkie. Przy synku miałam 13 tys. A teraz 2400. W tym samym dniu ciazy. Jeszcze jutro pójdę a w piątek na usg. No i zobaczymy.
-
Alunia kurcze, trzymam kciuki. Oby to byla fatalna pomylka. To jeszcze bardzo wczesny etap, zdarzaja sie pomylki.
Ja wciaz sie boje cp. Mimo, ze gin nic nie widziala w jajowodach to mowia, ze czasem tak sie zdarza i pojawia sie pozniej. Najgorsze jest to ze kazala mi przyjsc do kontroli po skonczonym krwawieniu, a pozniej mi mowi ze 18 sty dopiero, bo nie ma terminow. Zapisalam sie dlatego do innego lekarza po swietach bo z jej podejsciem to sobie mozna...
Jenny u mnie jak widac w stopce. 2 straty w tym rokuchcialam mala roznice wieku miedzy dziecmi, ale sie nie udaje. Moje plany to jedno wielkie g. Teraz tez mam najprawdopodobniej torbiel powstala po niepeknietym pecherzyku. Zastanawiam sie czy sie sama wchlonie czy beda potrzebne hormony (oby nie). Moja nie jest taka mala bo przed krwawieniem miala 2,8x2,5
JennyXS lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Alunia kurcze, trzymam kciuki. Oby to byla fatalna pomylka. To jeszcze bardzo wczesny etap, zdarzaja sie pomylki.
Ja wciaz sie boje cp. Mimo, ze gin nic nie widziala w jajowodach to mowia, ze czasem tak sie zdarza i pojawia sie pozniej. Najgorsze jest to ze kazala mi przyjsc do kontroli po skonczonym krwawieniu, a pozniej mi mowi ze 18 sty dopiero, bo nie ma terminow. Zapisalam sie dlatego do innego lekarza po swietach bo z jej podejsciem to sobie mozna...
Jenny u mnie jak widac w stopce. 2 straty w tym rokuchcialam mala roznice wieku miedzy dziecmi, ale sie nie udaje. Moje plany to jedno wielkie g. Teraz tez mam najprawdopodobniej torbiel powstala po niepeknietym pecherzyku. Zastanawiam sie czy sie sama wchlonie czy beda potrzebne hormony (oby nie). Moja nie jest taka mala bo przed krwawieniem miala 2,8x2,5
-
aLunia wrote:Kasia a widziała u ciebie coś poza macica?
A u mojej siostry ciotecznej, gin zobaczył że pecherzyk jest poza macica, a dwa dni później inny gin. powiedział, że faktycznie coś jest, ale to tylko torbiel, a w macicy jest pecherzyk ciążowy i że dwa dni wcześniej był on jeszcze tak mały, że pierwszy gin. jeszcze nie mógł go zobaczyć dlatego wziął tą torbiel za ciążę pozamaciczna, ale na szczęście wszystko było ok, a torbiel sama się wchlonela.
-
Ona mi tylko powiedziała że coś widzi poza macica i że w macicy mam powiększone naczynia krwionośne czy coś. Ja już nie wiem sama. Dokładnie co i jak. Nic mnie nie boli nie plamie. W ogóle te naczynia tak mi skakaly ona mówi że pierwszy raz coś takiego widzi.
-
aLunia wrote:Ona mi tylko powiedziała że coś widzi poza macica i że w macicy mam powiększone naczynia krwionośne czy coś. Ja już nie wiem sama. Dokładnie co i jak. Nic mnie nie boli nie plamie. W ogóle te naczynia tak mi skakaly ona mówi że pierwszy raz coś takiego widzi.