Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina farbuj
Hahaha ja juz mam pelno krotkich siwych na glowie ale jestem blond, wiec mam w nosie. Nie widac
W lutym koncze 35. Plany byly inne, mialam juz miec dwa bobasy do tej pory. A tak jest tylko nastolatek o pol glowy wyzszy i 10kg ciezszy ode mnie
Bede happy jak sie choc jedno zmiesci jeszcze. Albo blizniaki i problem z glowy
Of mi wyznaczylo owu tak jak przypuszczalam, wiec jestem 2dpo. Ostatniewieczorem przed. Czekamy
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat83 wrote:Hugolina farbuj
Hahaha ja juz mam pelno krotkich siwych na glowie ale jestem blond, wiec mam w nosie. Nie widac
W lutym koncze 35. Plany byly inne, mialam juz miec dwa bobasy do tej pory. A tak jest tylko nastolatek o pol glowy wyzszy i 10kg ciezszy ode mnie
Bede happy jak sie choc jedno zmiesci jeszcze. Albo blizniaki i problem z glowy
Of mi wyznaczylo owu tak jak przypuszczalam, wiec jestem 2dpo. Ostatniewieczorem przed. Czekamy
Kat83 lubi tę wiadomość
-
Hugolina87 wrote:U mnie dziewczynki wszystko oki. Za miesiąc kontrola. Czekam tylko do 13 max na wypis i do domku
usg nie robili. Na kontroli zrobie.
Nie wiem czy to głowa tak dziala ze się nie udaje. Czy poprostu w końcu się trafi na to szczęśliwe jajeczko i się udaje. Tylko trzeba być cierpliwym, co jest bardzo trudne.
Pierwszego włosa znalazłam na głowie dziś. Masakra. Za miesiąc kończę 31 lat, a przez rok nic się nie zmieniło i to jest dolujące.Teraz będzie już lepiej. Ja myślę, że to głowa i nakręcanie się co miesiąc. Ja na chwilę odpuściłam i zajęłam się myśleniem nad kreacją na sylwestra. Ustaliłam z mężem że w tym roku ja piję, bo rok temu robiłam za kierowcę i znów w tym roku porobię
U mnie ten szczęśliwy miesiąc to był najmniej prawdopodobny do zajścia bo żadne znaki na niebie nie wskazywały że się uda. I się udało
-
chabasse wrote:O kurczę.. Agulineczka ale się chyba telepatycznie sciagnelysmy. Hehe.. Jasne ze się nie pogniewam. Dziękuję za życzenia.
Wszystkiego dobrego Kochana. Dobrze, że Wam się udało, oby reszta szła równie dobrze.
O mały włos razem byłybyśmy na sierpniówkach, ale mi dane było pocieszyć się ciążą 2 tyg. Kolejne poronienie...Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
aLunia jeszcze raz gratuluje
Hugolina życzę szybkiego powrotu do staran
Chabasse kurdeeee pamiętam Cie doskonale ! Moje gratulacje kochana !!
Ale nam się posypaly pozytywy !
A u mnie dzis temp jakas dziwna aż zaczelam sie zastanwiac czy of mi dobrze owu wyznaczył... 7-8dpo a ten spadla jak na @... Jajnik mi od wczoraj nie daje spokoju boli dosc mocnochabasse lubi tę wiadomość
-
Ja w marcu też 31 lat kończę, a siwe mam już od 20 roku życia...genetyka
Dobrze że znalazłam wkońcu dobrego fryzjera.
Może podpowiecie, czekam od rana na @ (przyjdzie na pewno) ale od rana mam mocne bóle podbrzusza, które wogóle nie przypominają bóli @, boli w pozycji siedzącej, przy wstawaniu i siadaniu. Sięgając pamięcią wstecz, miewałam takie bóle ale nie mogę do nich przypisać konkretnej sytuacji. Na pewno nie zapalenie pęcherza, chociaż miejscowo by się zgadzało. Miała któraś podobnie?
JennyXS lubi tę wiadomość
-
Paula_shells wrote:Ja w marcu też 31 lat kończę, a siwe mam już od 20 roku życia...genetyka
Może podpowiecie, czekam od rana na @ (przyjdzie na pewno) ale od rana mam mocne bóle podbrzusza, które wogóle nie przypominają bóli @, boli w pozycji siedzącej, przy wstawaniu i siadaniu. Sięgając pamięcią wstecz, miewałam takie bóle ale nie mogę do nich przypisać konkretnej sytuacji. Na pewno nie zapalenie pęcherza, chociaż miejscowo by się zgadzało. Miała któraś podobnie?
-
Paula_shells wrote:Ja w marcu też 31 lat kończę, a siwe mam już od 20 roku życia...genetyka
-
Paula_shells wrote:Urszulka a widzisz! Przypomniałam sobie że miewam tak nieraz w okresie owulacji ale taki silny ból występuje podczas stosunku, a teraz to bez przerwy. No nic, poczytam jeszcze o zapaleniu przydatków. Dzięki za sugestie
-
Adele27 wrote:aLunia jeszcze raz gratuluje
Hugolina życzę szybkiego powrotu do staran
Chabasse kurdeeee pamiętam Cie doskonale ! Moje gratulacje kochana !!
Ale nam się posypaly pozytywy !
A u mnie dzis temp jakas dziwna aż zaczelam sie zastanwiac czy of mi dobrze owu wyznaczył... 7-8dpo a ten spadla jak na @... Jajnik mi od wczoraj nie daje spokoju boli dosc mocno
-
agulineczka wrote:Jenny co tam u Ciebie? jak starania? Wiem, że leczyłaś nadżerkę.
Hej agulineczkajak miło że ktoś o mnie pamięta
Tak. Wyleczona. Później jeszcze torbiel miałam na jajniku ale to po niepeknietym pęcherzyku i zniknęła.
Teraz pierwszy cykl starań i jak widać z szybką owulacją
A co u Ciebie ? -
Ja siwe widuję od 26 rż ale pojedyncze i jakoś mi nie przeszkadzają -
Hugolina dobrze,ze jestes juz po. Jak dojdziesz do siebie od razu dzialaj. Ja jestem przed@ czuje sie fatalnie ostatnio tydzien przed mam bole brzucha jak bym juz miala dostac.Jestem blada,muli mnie w brzuchu i mysle ze to juz. Glowa boli wrrr. Jeszcze dwa dni i okres. Gdyby nie pobolewalo podbrzusze moze i mialabym nadzieje ale czuje zblizajaca sie@.Nina06