Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo z Cirrusem to uwazajcie. Mi lekarz kazal ibuprom zatoki (bylan pod koniec cyklu) bo cirrus niebezpieczny w ciąży.
Mam masę roboty ale co tam, udalo mi sie zapisać do fryzjera, zrobimy niewielkie cięcie, i tak mąż nie zauwazy. No i korzystam ze corka w przedszkolu, dzis poniedzialek to zabrala zabawki i nie bylo problemu, jutro juz bedzie bunt. -
Iza84 wrote:No z Cirrusem to uwazajcie. Mi lekarz kazal ibuprom zatoki (bylan pod koniec cyklu) bo cirrus niebezpieczny w ciąży.
Mam masę roboty ale co tam, udalo mi sie zapisać do fryzjera, zrobimy niewielkie cięcie, i tak mąż nie zauwazy. No i korzystam ze corka w przedszkolu, dzis poniedzialek to zabrala zabawki i nie bylo problemu, jutro juz bedzie bunt.
-
Też miałam taką sytuację z córką z umową. Ale teraz jestem na wychowawczym i w sumie nie wiedziałam czy to mam przerywać czy jak to zrobić, żeby normalnie iść na l4 i dostawać pieniądze. A akurat 12 tydzień i ten jeden dzień wychodzi mi na styk z czasem kiedy kończy mi się umowa.
Mam nadzieję że będzie dobrze, jakoś jestem pozytywnie nastawiona. Mimo, że wcześniej poronilam to myślę że będzie dobrze.
Teraz czekam tylko na informacje która kolejna. I będę tu zaglądać i trzymać kciuki za każdą z was. -
Dziewczyny ktora bada sluz? Moze ktos madrzejszy ode mnie
13-14dc sluz wodnisty, lekko rozciagliwy, owu testy super pozytywne, lekki bol owulacyjny. Dzisiaj juz 15dc, test negatywny, nic nie boli, czyli owu juz byla, tak?
********* nie czytac, jesli ktos je***********
Bo ten sluz nagle gesty, bialy, i taki jakis fujNormalnie tak mam zaraz po owu, ale ostatnio ten gesty sluz jakis nie teges
Jakies strzepki i grudki, cholera wie o co kaman? Juz ze trzy miesiace tak, od laparoskopii. Ktos cos?
Paula_shells lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyKat a nic Cię nie piecze swędzi ? Bo jeśli nie to chyba nie ma sienczym martwic jeśli nie towarzyszą mu inne objawy. Albo do gina to odpowie na Twoje pyt najlepiej.
Mnie ostatnio podrażnila maszynka do golenia ale posiedzialam z tyłkiem w rumianku dwa razy i przeszło.
Dola mam jakiegoś ze nie będę mieć więcej jux dzieci. Jakoś mi smutno. Nic co sobie zaplanuje nie wychodzi. -
Mysza, nie doluj sie, damy rade wszystkie po kolei :* Najwazniejszy problem masz z glowy, teraz sie kuruj kochana, bedzie dobrze
Ale wiem, ze to wkurzajace strasznie i niesprawiedliwe. Wszyscy sobie ot tak wpadaja a my nie mozemy, choc bysmy tak bardzo chcialy. Nie trac nadziei, jeszcze jest czas :*
I nie, to nie stan zapalny, mam tak od 3-4 miesiecy. Do gina sie dobic tutaj to istny cud. Trzeba isc do lekarza pierwszego kontaktu, ktory mnie skieruje do ginekologa i akurat mnie przyjmie za jakies... 3-4 miesiace. Ostatnim razem czekalam pol rokuTylko sie zastanawiam czemu tak.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
jangwa no uprzedzilam
Ja zazwyczaj wpadam na forum jak wracam z pracy. Grzeje sobie obiad, siadam do kompa, widelec w dlon... a tu sluzy, spiki, krwawienia i wydzieliny
A i meza jeszcze musze na wszelki wypadek dzisiaj zbalamucic, a coWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 18:15
jangwa_maua lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyWłaśnie też uważam ze to niesprawiedliwe ze tyle czasu trwają te starania
co się dzieje na tym świecie ech...
Ciesze się ze jutro do domku juz. mam ogromnego siniaka tylko a ten szew dziewczyny jest mega dosłownie! W ogóle nie widać teraz ze byla tam dziura robiona .Wczoraj sobie zastrzyk robiłam bo chyba dostane na 10 dni do domu przeciwzakrzepowe. I bardzo fajny ten oddział. Nie tylko szczecinianki sobie robią tu zabiegi.
Czasami trudno jest myśleć pozytywnie. Dzień może taki.
-
Kat83 wrote:Dziewczyny ktora bada sluz? Moze ktos madrzejszy ode mnie
13-14dc sluz wodnisty, lekko rozciagliwy, owu testy super pozytywne, lekki bol owulacyjny. Dzisiaj juz 15dc, test negatywny, nic nie boli, czyli owu juz byla, tak?
Bo ten sluz nagle gesty, bialy, i taki jakis fujNormalnie tak mam zaraz po owu, ale ostatnio ten gesty sluz jakis nie teges
Jakies strzepki i grudki, cholera wie o co kaman? Juz ze trzy miesiace tak, od laparoskopii. Ktos cos?
-
Kat83 wrote:Dziewczyny ktora bada sluz? Moze ktos madrzejszy ode mnie
Moim zdaniem jest zaraz po owu ale dołap męża jeszcze są szanse
-
Tez tak mysle. Wlasnie wyczytalam ze plemniory maja slaba zywotnosc w takim sluzie, wiec licze na poprzednie serducha ;)i wypuszczam malzonka na piwko haha
Hugolina to wbijaj te zastrzyki na zmiane z prawej i lewej i po boczkach. Ja mialam najgorsze since nie po laparo a po zastrzykach wlasnieA ogolnie jak sie czujesz, ciagna szwy? A i zrobia ci usg jeszcze?
Hugolina87 lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
Alunia, świetne wieści. Rosnijcie zdrowo
Kat, jesli sluz zmienia sie na kremowy, lepki to dokladnie koniec owu. Ale na zakończenie łap Męża
Hugolina, główka do góry :* naprawioną masz blizne, wiec największy problem masz zalatwiony. Twoje nastawienie robi dużo, wiec koniec smutania!
-
nick nieaktualnyKat83 wrote:Tez tak mysle. Wlasnie wyczytalam ze plemniory maja slaba zywotnosc w takim sluzie, wiec licze na poprzednie serducha ;)i wypuszczam malzonka na piwko haha
Hugolina to wbijaj te zastrzyki na zmiane z prawej i lewej i po boczkach. Ja mialam najgorsze since nie po laparo a po zastrzykach wlasnieA ogolnie jak sie czujesz, ciagna szwy? A i zrobia ci usg jeszcze?
Ja się czuje super(fizycznieo dziwo. Mnie w tym szpitalu tylko głowa boli. Z prawej strony mnie ciut ciągnie bo tam wiążą suply. Jak siniak zejdzie to Wam zdjęcie wyślę bo jestem pod wrazeniem ze tak to wygląda jakby nie było otwierane. Usg nie miałam i wątpię że mi zrobią. Na kontroli jakiejś pewnie dopiero. Sinców nie mam po zastrzykach a robiła mi po jednej stronie tylko. Teraz będę na zmianę sobie robić.
doktorek mocno związał ta macicę
oby się zrosla tak jak brzusio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 19:49
-
U mnie 30dc i jeszcze trzy dni luteiny, a potem odstawiam i czekam na @. Dlugaśy ten cykl będzie
Przestalam doszukiwac sie objawów po owu. Mniej mnie to stresuje. Owszem gdzieś z tyłu głowy rejestruje to co sie dzieje, ale nie wsluchuje sie w siebie tak jak zwykle i jest mi z tym lepiej.
-
Dove dokladnie. Ja juz mialam wszystkie objawy, szczegolnie po Clo. I tylko maz sie ze mnie smial, ze mnie gdzies w brzuchu zakrecilo i o! dzidzius pierdnal
Tym razem olewam, czekam do Sylwestra. Albo @ albo testNajwyzej zaczne nowy cykl i nowa szanse od Nowego Roku ^^
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning