Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeszcze wam powiem ze ostatnio corka jest bardzo za tatusiem, wręcz czasami mam wrazenie ze mogloby mnie nie byc, troche to boli ale mam teraz swiadomosc tego jak mąż sie czul jak mowila ze mame kocha a tate tylko lubi i cieszę sie ze teraz tak jej sie odmienilo.
-
Iza w takim razie trzymam kciuki za córeczkę. Jesteś dzielna mama to dasz radę. Dzieci chyba tak mają raz lubią jednego rodzica raz drugiego.
Ja jutro te badania robię w lux medzie. Sprawdzam teraz ile kosztuje beta i 59zl chyba powariowali -
Dziewczyny jest kreska!!! Boooze kamień z serca. Nawet już bardzo dobrze widoczna. Jutro mam wizytę u gin więc z beta poczekam aż ona mi zleci trochę szkoda mi kasy. Jak się ciesze.
Kat83, Lotopałanka, Paula_shells, jangwa_maua, karolcia87, Urszulka89, YellowAnn, DoveLove lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem naprawdę w szoku. Życie potrafi zaskoczyć. Nie dość że w takich okolicznościach to wszystjo mi się przesunelo, kochalismy się tylko dwa razy. Widać, że to jednak głową nie dopuszczala do ciąży. Ja nawet okna mylam, firany wieszalam. A starałam się zawsze pod koniec cyklu oszczędzać. W czasie pogrzeby brałam silne leki na uspokojenie. Boję się trochę. Nie wiem po jakim czasie lek się wyplukuje z organizmu. Milion myśli mam. A jak mnie zapłodnil stary plemnik z jakimiś wadami... Zmęcze was chyba.
Termin koniec sierpnia akurst tydzień po weselu mojej siostry. Z przedłużeniem umowy ciekawe czy mi wyjdzie bo akurst na styk wyjdzie 12 tydzień. -
nick nieaktualnyJa gdzieś wyczytalam ze dramaty często zwiastuja ciążę. Będzie wszystko dobrze. Może będzie poprostu druga dziewczynka a nie stary plemnik
badz dobrej myśli :* a u mowę masz na cxas określony ? To nie wracaj do pracy to się powinna przedłużyć do dn porodu a potem Cię przejmie zus i wsio oki
aLunia lubi tę wiadomość
-
Tak na czad określony mam i czytałam że przedłuża jak jest 12 tydz +1 dzień. Miło by było gdyby się udało ale wiadomo to nie jest priorytet.
Dziękuję wam dziewczyny za wsparcie ze mogłam tutaj o tym pisać :* -
nick nieaktualnyAlunia no super wiadomosc z rana.jeszcze raz gratuluje. A nieoszczedzaniem sie bym sie nie przejmowala. Ja w pierwszej to okna mylam, firanki wieszalam, meble przestawialam, podlogi pastowalam i bylo ok. Nie wiem jak ty ale ja przed @ dostaje powera i wszystko moge zrobic.
aLunia lubi tę wiadomość
-
aLunia wrote:Ja jestem naprawdę w szoku. Życie potrafi zaskoczyć. Nie dość że w takich okolicznościach to wszystjo mi się przesunelo, kochalismy się tylko dwa razy. Widać, że to jednak głową nie dopuszczala do ciąży. Ja nawet okna mylam, firany wieszalam. A starałam się zawsze pod koniec cyklu oszczędzać. W czasie pogrzeby brałam silne leki na uspokojenie. Boję się trochę. Nie wiem po jakim czasie lek się wyplukuje z organizmu. Milion myśli mam. A jak mnie zapłodnil stary plemnik z jakimiś wadami... Zmęcze was chyba.
Termin koniec sierpnia akurst tydzień po weselu mojej siostry. Z przedłużeniem umowy ciekawe czy mi wyjdzie bo akurst na styk wyjdzie 12 tydzień.też trzy razy bo nie miałam siły, mąż był na antybiotyku i wogóle myślałam że nie było owu bo nie miałam objawów. Tylko ten progesteron po owu wyszedł taki piękny więc nadzieja się tliła.
To teraz uważaj na siebie i się nie przejmuj lekami. Ja dzień przed testem najadłam się tabcina i cirrusa bo tak mi nos zatkało.
-
aLunia wrote:Tak na czad określony mam i czytałam że przedłuża jak jest 12 tydz +1 dzień. Miło by było gdyby się udało ale wiadomo to nie jest priorytet.
Dziękuję wam dziewczyny za wsparcie ze mogłam tutaj o tym pisać :*
-
No jasne, praca nie zajac
Ja juz sie 3,5 roku staram a teraz podpisuje nowa umowe od stycznia i szefowa do mnie, ze teraz to hehe nie moge w ciaze zajscA ja na to, ze mamy inne priorytety najwyrazniej. I ze nie kazdy zachodzi w ciaze, jak tylko maz do niej oko pusci (szefowa ma 3 malych dzieci i dlatego ja ide na pelny etat za nia w robocie siedziec)
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning