Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza84 Glimbax jest bardzo dobry, ale czytałam na ulotce, że nie powinno się go stosować przy staraniach, choć nie wiem właściwie na co mógłby wpłynąć.
-
serena1989 wrote:Iza84 Glimbax jest bardzo dobry, ale czytałam na ulotce, że nie powinno się go stosować przy staraniach, choć nie wiem właściwie na co mógłby wpłynąć.
Gin pozwoliła.
-
Korzystając z okazji, że jestem przy laptopie a nie wiem jak jutro będzie z czasem bo impreza sylwestrowa u nas w domu więc chciałam Wam drogie moje życzyć Fantastycznego Nowego Roku 2018 a to z powodu dwóch kreseczek i pięknych bobasków. Buziaki :*
-
Dzieki Urszulka
Mamy nadzieje na te bobaski haha
Dolaczam do zyczen dziewczynyWspanialego Nowego Roku wszystkim, super imprez noworocznych i spelnienia marzen! I braku wiekszego kaca oczywiscie
(to tym co moga
)
A ja nadal czekam na @, termin jutro, takze u mnie impreza odpada raczej. Testy biale, ale cyce znowu bola, tradzik mnie nawiedza, libido szalejeMoze jeszcze w tym roku skorzystam hej!! I niby cudow sie nie spodziewam, ale nadzieja dalej sie tli. Nie w tym, to w przyszlym roku no!
Damy rade, dziewczyny.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:Tak naprawdę przy staraniach to nic nię będzie można zaraz :p Dziewczyny nie dajcie się zwariować, ostatnio nim płukałam będąc w ciązy
Gin pozwoliła.
Mnie jakieś cholerstwo dopadlo. Przyszedl wieczor, temperatura w górę i zimno znow mi bylo. I okropnie boli mnie w klatce piersiowej (moj standardowy objaw przy kaszlu). Wiec mowie mężowi zeby banki mi postawil a on zabardzo nie chciał bo mimo negatywnego testu jeszcze ma nadzieje a na poczatku ciazy baniek nie wolno. Ale go przekonalam bo zanim doczekam się ma @ to nic mi nie pozostanie tylko antybiotyk, w koncu postawil, slabiej naciagnal i byly krocej. Woz albo przewoz. I corce tez postawił bo coraz gorzej kaszle. -
Iza84 wrote:Mnie jakieś cholerstwo dopadlo. Przyszedl wieczor, temperatura w górę i zimno znow mi bylo. I okropnie boli mnie w klatce piersiowej (moj standardowy objaw przy kaszlu). Wiec mowie mężowi zeby banki mi postawil a on zabardzo nie chciał bo mimo negatywnego testu jeszcze ma nadzieje a na poczatku ciazy baniek nie wolno. Ale go przekonalam bo zanim doczekam się ma @ to nic mi nie pozostanie tylko antybiotyk, w koncu postawil, slabiej naciagnal i byly krocej. Woz albo przewoz. I corce tez postawił bo coraz gorzej kaszle.
Iza84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wracam żeby włożyć wam życzenia na Nowy rok. Oby przyniósł nam upragnione 2 kreseczki a tym co juz mają aby poród byl szybki i bezproblemowy
.
Ja osobiście licze na to że też się uda. Lekarz mi ginekolog dał mi nową nadzieję. Po nowym roku robimy selektywne hsg. Staram się wierzyć to nam pomoże.Hugolina87, Kat83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHugolina87 wrote:Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny :* spełnienia marzeń i samych sukcesów
Duzo zdrówka !'
Ja odpuszczam imprezę. Czuje się fatalnie jak wrak dosłownie
U mnie Sylwester piżama-party. 5 razy w nocy wstawalam, przebieralam mokra pizame i suszylam mokre wlosy. Tesciowa zdziwiona ze do kosciola dzis nie ide bo jest msza za nasza rodzine bo w czwartek przyjmujemy obraz a ja wstalam do lazienki i mokra wrocilam do lozka, tak nie mam sily. Mezowi ciezko bo musi wszystko ogarnac w domu, jakos musimy to przetrwac. Dziecko tez inne, przyszla, poglaskala mnie po rece (udawalam ze spie) i cicho "bierz leki i czuj sie dobrze". Choroba w domu burzy caly porzadek. -
A chciałam czekać do 24.00 z życzeniami hehe aleee jak już piszecie to i ja się dołączę do życzeń
Wszystkiego najlepszego dziewczyny! tym z brzuchami szczęśliwych rozwiązań a tym bez jak najszybszego ujrzenia II kreseczek
Kat83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, gdzie ja trafilam, do jakiej rodziny. Nieszczescie sie stalo, umarl mlody sąsiad a moja tesciowa, wręcz jak hiena juz chce leciec i kupowac tą ziemie, gospodarke, slysze ze juz oni wzzyscy czuja sie wlascicielami i snuja plany. No masakra jakas.