X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o drugiego maluszka
Odpowiedz

Starania o drugiego maluszka

Oceń ten wątek:
  • serena1989 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza84 Glimbax jest bardzo dobry, ale czytałam na ulotce, że nie powinno się go stosować przy staraniach, choć nie wiem właściwie na co mógłby wpłynąć.

f2w3yx8dpvozw3pf.png
    I c - 2 cs - <3 Aleks ur. 03.07.2015 <3
    II c - 1 cs - Aniołek [*] 25.09.2017 (8 tc)
    III c - 4 cs - Danielek [*] 17.02.2018 (10 tc)
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    serena1989 wrote:
    Iza84 Glimbax jest bardzo dobry, ale czytałam na ulotce, że nie powinno się go stosować przy staraniach, choć nie wiem właściwie na co mógłby wpłynąć.
    Tak naprawdę przy staraniach to nic nię będzie można zaraz :p Dziewczyny nie dajcie się zwariować, ostatnio nim płukałam będąc w ciązy :) Gin pozwoliła.

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Korzystając z okazji, że jestem przy laptopie a nie wiem jak jutro będzie z czasem bo impreza sylwestrowa u nas w domu więc chciałam Wam drogie moje życzyć Fantastycznego Nowego Roku 2018 a to z powodu dwóch kreseczek i pięknych bobasków. Buziaki :* <3

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Kat83 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Urszulka :) Mamy nadzieje na te bobaski haha
    Dolaczam do zyczen dziewczyny :) Wspanialego Nowego Roku wszystkim, super imprez noworocznych i spelnienia marzen! I braku wiekszego kaca oczywiscie ;) (to tym co moga ;))

A ja nadal czekam na @, termin jutro, takze u mnie impreza odpada raczej. Testy biale, ale cyce znowu bola, tradzik mnie nawiedza, libido szaleje :P Moze jeszcze w tym roku skorzystam hej!! I niby cudow sie nie spodziewam, ale nadzieja dalej sie tli. Nie w tym, to w przyszlym roku no!
    Damy rade, dziewczyny.

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urszulka dziekujemy za zyczenia.
    A tobie zycze spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania.

• aLunia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również życzę szczęśliwego nowego roku, spełnienia tego największego marzenia i dużo zdrówka dla każdej z was.

3i49df9hy6z4ginm.png

ex2bdf9h3wcvr2ut.png

zrz6i09kya2w4ixc.png
    22.12.2016r (11 tydzień-poronienie zatrzymane)
    10 cs- udało się
    Hormony ok, podwyższone tsh- letrox 4x100 i 3x75
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urszulka89 wrote:
    Tak naprawdę przy staraniach to nic nię będzie można zaraz :p Dziewczyny nie dajcie się zwariować, ostatnio nim płukałam będąc w ciązy :) Gin pozwoliła.

Mnie jakieś cholerstwo dopadlo. Przyszedl wieczor, temperatura w górę i zimno znow mi bylo. I okropnie boli mnie w klatce piersiowej (moj standardowy objaw przy kaszlu). Wiec mowie mężowi zeby banki mi postawil a on zabardzo nie chciał bo mimo negatywnego testu jeszcze ma nadzieje a na poczatku ciazy baniek nie wolno. Ale go przekonalam bo zanim doczekam się ma @ to nic mi nie pozostanie tylko antybiotyk, w koncu postawil, slabiej naciagnal i byly krocej. Woz albo przewoz. I corce tez postawił bo coraz gorzej kaszle.

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2017, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza84 wrote:
    Mnie jakieś cholerstwo dopadlo. Przyszedl wieczor, temperatura w górę i zimno znow mi bylo. I okropnie boli mnie w klatce piersiowej (moj standardowy objaw przy kaszlu). Wiec mowie mężowi zeby banki mi postawil a on zabardzo nie chciał bo mimo negatywnego testu jeszcze ma nadzieje a na poczatku ciazy baniek nie wolno. Ale go przekonalam bo zanim doczekam się ma @ to nic mi nie pozostanie tylko antybiotyk, w koncu postawil, slabiej naciagnal i byly krocej. Woz albo przewoz. I corce tez postawił bo coraz gorzej kaszle.
    Zdrówka! Ja odkąd w ciązy jestem to wstaję z zapchanym nosem. Istna maskara. Aż mnie z rana brzuch boli od smarkania.

Iza84 lubi tę wiadomość

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny :* spełnienia marzeń i samych sukcesów :-)

Duzo zdrówka !'
    Ja odpuszczam imprezę. Czuje się fatalnie jak wrak dosłownie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2017, 08:51

• Ewi28 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wracam żeby włożyć wam życzenia na Nowy rok. Oby przyniósł nam upragnione 2 kreseczki a tym co juz mają aby poród byl szybki i bezproblemowy :).
    Ja osobiście licze na to że też się uda. Lekarz mi ginekolog dał mi nową nadzieję. Po nowym roku robimy selektywne hsg. Staram się wierzyć to nam pomoże.

Hugolina87, Kat83 lubią tę wiadomość

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja składam życzenia na nowy rok :) dużo zdrowia,siły i wymarzonych 2 kreseczek dla starających się oraz szczęśliwych rozwiązań dla ciężarnych <3

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ode mnie też wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina87 wrote:
    Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny :* spełnienia marzeń i samych sukcesów :-)

Duzo zdrówka !'
    Ja odpuszczam imprezę. Czuje się fatalnie jak wrak dosłownie

U mnie Sylwester piżama-party. 5 razy w nocy wstawalam, przebieralam mokra pizame i suszylam mokre wlosy. Tesciowa zdziwiona ze do kosciola dzis nie ide bo jest msza za nasza rodzine bo w czwartek przyjmujemy obraz a ja wstalam do lazienki i mokra wrocilam do lozka, tak nie mam sily. Mezowi ciezko bo musi wszystko ogarnac w domu, jakos musimy to przetrwac. Dziecko tez inne, przyszla, poglaskala mnie po rece (udawalam ze spie) i cicho "bierz leki i czuj sie dobrze". Choroba w domu burzy caly porzadek.

• Adele27 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A chciałam czekać do 24.00 z życzeniami hehe aleee jak już piszecie to i ja się dołączę do życzeń :) Wszystkiego najlepszego dziewczyny! tym z brzuchami szczęśliwych rozwiązań a tym bez jak najszybszego ujrzenia II kreseczek <3 <3 <3

Kat83 lubi tę wiadomość

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza szybkiego powrotu do zdrowia. Ja aż się wzdrygam na samą myśl o mojej chorobie jaką ost przeszłam brrr oby nigdy więcej

Iza84 lubi tę wiadomość

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • gibonek Przyjaciółka

Wysłany: 31 grudnia 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Nowym Roku, tuż po balu
    oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu,życzę wam szybkich 2 kresek.
    No i wszystkim spełnienia marzeń.
    Trzymamy za was kciuki.

• DoveLove Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, w Nowym Roku wszystkiego co szczesciem sie zowie dla nas wszystkich <3
    Spełnienia marzeń :*

Hugolina87 lubi tę wiadomość

qb3cwn15v37nxio5.png
    klz96iyehfls5pph.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gibonek a jak wyniki w szpitalu ?

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2017, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza zdrówka!

Wam rowniez szczęśliwego Nowego Roku, niech sie spelnia Wasze marzenia.

Iza84 lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2017, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, gdzie ja trafilam, do jakiej rodziny. Nieszczescie sie stalo, umarl mlody sąsiad a moja tesciowa, wręcz jak hiena juz chce leciec i kupowac tą ziemie, gospodarke, slysze ze juz oni wzzyscy czuja sie wlascicielami i snuja plany. No masakra jakas.

‹‹ 675 676 677 678 679 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ