Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaLunia wrote:A mi się dzisiaj pojawiło trochę krwi w sluzie, tak bardziej śluz lekko podbarwiony
Martwisz się ? Bo chyba plemienia są dopuszczalne ? Bo to się jeszcze dobrze zagnieżdża. Luteine masz więc pewnie będzie dobrze.
Kurde ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnego stresu. Raz betę robiłam żeby w ogóle potwierdzić ze jest ciąża bo testom nie wierzyłam. Później po 13 h pracowałam przez dwa miesiące i non stop po schodach gora dol .Teraz za dużo jux się naczytałam i będę panikować jak juz w ta ciążę zajde -
aLunia wrote:A mi się dzisiaj pojawiło trochę krwi w sluzie, tak bardziej śluz lekko podbarwiony
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Hej kochane chyba nie gratulowałam kolejnej zaciążonej
Dove moje gratulacje
u mnie 5dc ale jakoś ten cykl bez optymizmu... uzmysłowiłam sobie,że gdzieś jest na pewno problem..może z drożnością może nie..ale i tak nie mamy teraz kasy żeby jeździć do jakiejś kliniki do innego miasta żeby szukać przyczyny.. Pije sobie w tym cyklu pyłek pszczeli no i wróciłam do niepokalanka
Adele to dawaj do Szczecina do Hajdaszaza wizytę zapłacisz i Cie wyślę do szpitala do siebie
na fundusz. Chociaż nie wiem jak to działa ale chyba by nie było problemu jak się jest z innego miasta ? Była z nami dziewczyna z Gorzowa bo szukała dobrego chirurga i trafiła na hajdasza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 11:14
-
No też myślę że to może po badaniu wczorajszym. Na pewno nie brązowa i nie taka żywa. W ogóle wyleciał taki śluz mega gesty i tam trochę podbarwione delikatnie. Gdyby nie to że ciągle patrzę w ten papier to może bym nie zauważyła.
Ja biorę tylko duphaston.
DoveLove mam nadzieję,że będziemy się śmiać z tego niedługo. -
aLunia wrote:No też myślę że to może po badaniu wczorajszym. Na pewno nie brązowa i nie taka żywa. W ogóle wyleciał taki śluz mega gesty i tam trochę podbarwione delikatnie. Gdyby nie to że ciągle patrzę w ten papier to może bym nie zauważyła.
Ja biorę tylko duphaston.
DoveLove mam nadzieję,że będziemy się śmiać z tego niedługo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHugolina87 wrote:Iza a badaliście nasienie ? Bo jak testosteron jest kiepski to ponoć się w tedy bada. Ja juz czekam aż ten lek zacznie działać. Może się doczekam.
Badalismy rok temu, tez dolna granica normy, te nieszczesne 4% ale reszta parametrow ok. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie pamiętam jaka byla calkowita ilosc w ejakulacie. Jak bede na chodzie to znajde. Ale wydaje mi sie ze znacznie mniej ale nadal w normie WHO. Moj te slabe wyniki to strasznie przezywa. Dzisiaj przyszedl z pracy, corka go wysciskala, wycalowala, ukochala, slychac bylo tą obopulna milosc. I jak tu nie walczyc dalej o drugie dziecko? Tylko nadzieji juz brak.
-
mi syn dziś powiedział,że ma dość już czekania na rodzeństwo ehhh i pyta się mnie kiedy będę w ciąży a ja,że nie wiem,że to nie jest tak prosto,że nie zależy to ode mnie a on,że to dzidziuś decyduje kiedy przyjść i tu mnie 6 latek zdziwił ...
Urszulka89, Kat83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja ostatnio chciala zeby oddac jej fotelik do karmienua kuzynowi. A ja na to ze nie, nie oddamy. I mąż jej mówi ze myslimy o rodzenstwie dla niej. A corce az oczy sie zaswiecily na tą wiadomość. Tylko oczywiscie bylo tlumaczenie ze nie wiemy kiedy to bedzie.
-
Adele27 wrote:mi syn dziś powiedział,że ma dość już czekania na rodzeństwo ehhh i pyta się mnie kiedy będę w ciąży a ja,że nie wiem,że to nie jest tak prosto,że nie zależy to ode mnie a on,że to dzidziuś decyduje kiedy przyjść i tu mnie 6 latek zdziwił ...
Ostatnio podpytywalam go o rodzeństwo, to powiedzial ze moze byc siostra, potem zmienil zdanie na brata z zaznaczeniem że ma byc taki duży jak onnie wiem czy się tak da
-
DoveLove wrote:My tak zawsze tlumaczylismy Mikolajkowi, ze to dzidzius czeka na chumrce i wybiera sobie najfajniejszych rodziców i dlatego jeszcze czekamy.
Ostatnio podpytywalam go o rodzeństwo, to powiedzial ze moze byc siostra, potem zmienil zdanie na brata z zaznaczeniem że ma byc taki duży jak onnie wiem czy się tak da
-
DoveLove wrote:My tak zawsze tlumaczylismy Mikolajkowi, ze to dzidzius czeka na chumrce i wybiera sobie najfajniejszych rodziców i dlatego jeszcze czekamy.
Zanim byłam w ciązy to modliła się o rodzeństwo, obojętnie jakiej płci. A teraz modli się o brata bo sama powiedział, nie chce się dzielić lalkami i lego friend. także no...