Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFaktycznie biel vizira Latopałanka
Ciekawe skąd takie wydłużenia cyklu się biorą.
Ja do niedawna miałam jakieś ładne i duże cycki a terax znowu są małe i wyssane :p juz myslalam ze to jakies skoki prolaktyny ale to chyba był poprostu tłuszcz bo po szpitalu jestem lżejsza o 3 kg -
Cześć dziewczyny!
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Ujrzenia dwóch wymarzonych grubych kreseczek jak najszybciej
Ja odpoczywałam po Świetach, resetowałam się, chciałam odpocząć od pracy, internetu itp dlatego nie zaglądałam.
W drugi dzień świąt przyszła @, w 39 dniu cyklu! Ale bez wywoływania więc jest jakiś progres i na plus.
Zaczęłam brać ovarin, zobaczymy co dalej.
Wczoraj miałam badanie - kolposkopię (pisałam Wam, że miałam nieprawidłowy wynik cytologii i lekarz skierował mnie na to badanie), oczywiście co się nastresowałam to moje, naczytałam się że tak wykrywa się raka szyjki macicy itd, już miałam czarne myśli że umierać będę, a doktorka mi wczoraj mowi że takiej pięknej szyjki dawno nie widziała, że widocznie wynik cytologii był mocno przegięty bo ona tu pod mikroskopem nic nie zobaczyła
Na koniec mnie wygoniła i kazała zachodzić w ciążę - żeby to było takie proste pomyślałam..
no ale zdrowa jestem, wypoczeta po 1,5tyg przerwie od pracy więc może w tym cyklu coś zdziałamy.. w końcu -
Hugolina87 wrote:Faktycznie biel vizira Latopałanka
Ciekawe skąd takie wydłużenia cyklu się biorą.
Ja do niedawna miałam jakieś ładne i duże cycki a terax znowu są małe i wyssane :p juz myslalam ze to jakies skoki prolaktyny ale to chyba był poprostu tłuszcz bo po szpitalu jestem lżejsza o 3 kg
Od miesiąca nic ich nie czuje, co najmniej jakby plastikowe były -
nick nieaktualnyOlinkowa ja ostatnio miałam naprawdę super cycki, nie raz myslama ze może to ciąża bo rosły szybko i nie malaly do stanu takiego jak teraz. Ale widocznie jest okej. Może i miałam jakieś zawirowania hormonalne przy okazji no i ten tłuszcz
bo dupka się zrobiła mniejsza przynokazji
-
Hugolina87 wrote:Olinkowa ja ostatnio miałam naprawdę super cycki, nie raz myslama ze może to ciąża bo rosły szybko i nie malaly do stanu takiego jak teraz. Ale widocznie jest okej. Może i miałam jakieś zawirowania hormonalne przy okazji no i ten tłuszcz
bo dupka się zrobiła mniejsza przynokazji
boszzzzzz po co te święta były, tyle żarcia i picia.. -
nick nieaktualny
-
Wredotka heeej
No ty juz na mecie prawie
Trzymaj sie dzielnie. Jak sie czujesz??
Hugolina wez nie czytaj glupotJa sie tak nastraszylam po laparo, ze tu niby ok, ale wynikow nie ma, a tamta juz 2 razy miala operacje i tez lipa. Trzeba wierzyc, ze bedzie dobrze :*
P.S. A moze wode zatrzymalas po prostu? Ja sie waham w cyklu o rozmiar czy nawet dwa czasem. Cyce jak donice i piers wypieta albo dwa smutne placki, nie ma nic pomiedzy
Witam hurtem nowe kolezanki
Po dwoch tygodniach wolnego dzis drugi CALY dzien w robocie, padam na dziob...Wredotka lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat jak ja zazdroszczę Ci 2 tyg wolnego ja jak mam 2 dni wolne to święto lasu... A przydałoby się takie wolne żeby dojść do siebie bo ciągle jakieś przeziębienie zmęczenie a i bark nie odpuszcza niby jest lepiej ale ciągle się daje we znaki
-
nick nieaktualnyKat to nie głupoty. Na forum babyboom trafiłam na wątek a propo tych blizn po cc. I dziewczyna miała właśnie w ubieglym roku dwie poprawy. Terax czeka do lutego na wynik tej drugiej. Ja czytałam ze to często się zdarza bo to mięsień i one się poprostu nie zrastaja tak jak powinny. Dlatego tez się wahalam czy jest sens to robić. Teraz juz po frytkach. Najwyżej dalam się pociąć bez sensu
Równiez witam nowe staraczki -
nick nieaktualnyJa miałam kilka cykli z dużymi cyckami. To nie woda. Po owu rosły odrazu i tak się trzymały ze nie wracały do stanu tego którego nie lubie. Woda swoją drogą bo przed @ waze z kg więcej. Terax widzę ze schudałam. Dieta nż i po szpitalu dalej trzymam efekty
ale cyc placek wiotki ech
-
Basiek81 w pierwszych staraniach robiłam tak po 7 miesiącach zbadalam hormony i bylam u endokrynologa wszystkie wyniki w normie po roku zrobilissmy nasienie i to bylo jedyne do czego można bylo sie przyczepić ale mówili ze to po chorobie pewnie i sie poprawi.. Tym razem jeszcze nic nie robiłam tylko czekałam problwalam optymistycznie podejść do staran i sie nie stresować ale juz pomalu konczy mi sie cierpliwość..
-
W sumie myślałam ze nie ma to znaczenia i chcialam zrobić z progesteronem ok. Tygodnia po owulacji i od razu tsh ale sama teraz zglupialam bo rzeczywiście różnie piszą..wiec przylaczam sie do zapytania..najlepiej jak info od Waszych ginekologów bedzie