Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak na 10 dpo to beta ok. Jedyne co to progesteron masz niski, co prawda miesci sie w normach laboratoryjnych, ale wczoraj lekarz mi mowił, że najlepiej jak na początku jest około 20, a jest super jeśli wynosi 25 i więcej.
Jeśli masz w domu luteine albo duphaston to bierz, a jak nie to idź do ginekologa niech Ci wypisze receptę.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
KAL wrote:Dziewczyny mam wyniki... Cała się telepię... Progesteron 13,68 norma dla ciężarnych w 1 tym. 11-41 Beta 7.12 ciąża 3 tydz. Norma 5.8 do 78... I stres jak z Krakowa do Warszawy... Dodam że test ciążowy miał czułość 25...
powodzenia!
-
Agulineczka no super lekarz. Ja też jestem Wrocławia, możesz podać nazwisko? W końcu ktoś widzę z podejściem odpowiednim a nir lekcreazacym. Szok skąd tacy lekarze się biorą jak ta twoja gin wrrr.
Kal bardzo wczesna ciąża a już Ci ładnie test wykrył. Też myślę że warto duphaston czy luteine.
-
Alunia, Dove będzie dobrze.. nie ma co się martwić na zapas. Musi być dobrze i koniec
Kal.. cudowna nowina w Nowym Roku, oby coraz więcej takich wiadomości
Agulineczka, super że trafiłaś na dobrego lekarza, to podstawa aby czuć się bezpiecznie i komfortowo
Ja też w pierszej ciąży bralam luteinę do ok 20 tyg ciąży..
-
OlinkowA wrote:KAL wrote:ok dzięi za info zadzwonię jutro do babeczki
[/QUO
Kal wyczytałam na innym wątku że brałaś ovarin, jestem ciekawa jak długo go brałaś przed zajsciem w ciążę, bo ja też go zaczęłam stosować od tego cyklu.
2 cykle bralamAkceptacja! -
aLunia wrote:Lotopalanka współczuję kurde to jest takie wkurzajace test negatywny a tej małpy nie ma.
Kat właśnie oby ostatnia @ w tym roku!
YellowAnn Q jakiej wielkości miałaś pecherzyk? Pamietasz może?
DoveLove jak u ciebie sytuacja? U mnie już zero plamien.
Hugolina fajnie że szybko działasz z kursem. Z tych zachodzeniem jest tyle opini a ile babek zachodzi zaraz po porodzie i to przez cc. Ale wiadomo najlepiej iść na kontrolę żeby nie miec sobie nic za złe.YellowAnn