Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ale się wściekłam. Znajoma namieszała mi we łbie. Rozmawiałyśmy o moim wyniku bety i ona stwierdziła, że skoro nie czułam w tym miesiącu owulacji, a tylko delikatne kłucie jajnika na parę dni przed okresem i był wtedy stosunek, to może jeszcze być za wcześnie, żeby beta wykazała. Na moją odpowiedź, że betę robiłam w 14 dniu od spóźniającego się okresu, więc to chyba niemożliwe, odpowiedziała, że jeśli licząc czas na zagnieżdżenie się, to to jest jak najbardziej możliwe. Co o tym sądzicie? Nadziei nie mam już żadnej, dla mnie wynik bety jest czarno na białym ujemny, ale takie gadanie mnie nakręca.MamaAntosi
-
Jangwa no właśnie czytałam, że dziewczyny też tak pisały że do samego końca np wymiotowaly. Szajba mi odbija
MamaAntosi mi się wydaje, że chociaż niska beta powinna wyjść... Różnie bywa tak naprawdę, ale bardzo współczuję to życie w niepewności. Albo w tą stronę albo w tą a nie to czekanie. Może powtórz betę za jakiś czas, jeśli @ nie przyjdzie. -
Karolcia667 - dopiero przy poziomie bety ok. 1000-1500 widać coś na usg
Teraz jak się uda (wciąż czekam na wyniki bety) to idę do lekarza tak czy inaczej dopiero 30.01 (to byłby 8 tc), wcześniej nie ma sensu.
-
nick nieaktualny
-
Alunia doskonale rozumiem Twoje obawy. Jak zobaczylam ostatnio 2 kreseczki to bylam przeszczesliwa, ale rownie mocno zestresowana. Nie potrafilam tak jak w pierwszej ciazy w pelni cieszyc sie z pozytywu i wobrazac siebie w 9 m-cu. Strach, ze cos pojdzie nie tak byl silniejszy. No i niestety skonczylo się jak sie skonczylo.
Bede trzymac mocno kciuki za Twoja piatkowa wizyte i piekne serduszko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 16:20
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
ALunia też doskonale Cię rozumiem... Ja pierwszą ciążę straciłam i drugą donosiłam szczęśliwie ale nie wiem co to znaczy spokojna lekka ciąża... Moja nie dość że sama w sobie nie należała do lekkich to jeszcze właśnie ciągły strach czy wszystko ok tym bardziej że mały mało ruchliwy był a jak po badaniu chociaż odrobinkę krwi zobaczyłam to już czarne myśli były....wtedy duże wsparcie miałam od dziewczyn z Belly i męża którzy mnie uspokajali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 16:34
-
Maleńka1592 wrote:A mogę wiedzieć ile czasu bralas bromergon i w jakich dawkach ? Robiłaś przed jakieś badania? Po jakim czasie się udało
-
MamaAntosi wrote:Dziewczyny, ale się wściekłam. Znajoma namieszała mi we łbie. Rozmawiałyśmy o moim wyniku bety i ona stwierdziła, że skoro nie czułam w tym miesiącu owulacji, a tylko delikatne kłucie jajnika na parę dni przed okresem i był wtedy stosunek, to może jeszcze być za wcześnie, żeby beta wykazała. Na moją odpowiedź, że betę robiłam w 14 dniu od spóźniającego się okresu, więc to chyba niemożliwe, odpowiedziała, że jeśli licząc czas na zagnieżdżenie się, to to jest jak najbardziej możliwe. Co o tym sądzicie? Nadziei nie mam już żadnej, dla mnie wynik bety jest czarno na białym ujemny, ale takie gadanie mnie nakręca.
-
Mam problem. W poniedziałek miala robione sHsg... bolało ze masakra mimo ze podali mi ketanol w kroplowce. Od wczoraj zaczął swedziec mnie srom u wejścia do pochwy. Całe czerwone jest to miejsce. Mogłam sie czymś zarazić? Co poleciacie żebym mogla sobie smarować?
-
Agulineczka a ty pierwsza stratę miałaś poronienie zatrzymane czy coś się samo działo?
Brdzie strach zawsze, aż do końca póki się dziecko nie urodzi.
Ja od 16 jadę na nospie brzuch mnie boli tak miesiaczkowo. Nie mam żadnych plamien ale czuję się tak jakbym zaraz @ miała dostać. -
nick nieaktualnyEwi28 wrote:Mam problem. W poniedziałek miala robione sHsg... bolało ze masakra mimo ze podali mi ketanol w kroplowce. Od wczoraj zaczął swedziec mnie srom u wejścia do pochwy. Całe czerwone jest to miejsce. Mogłam sie czymś zarazić? Co poleciacie żebym mogla sobie smarować?
Może zrób sobie nasiadowke z rumianku ?? Mi pomaga na każdą dolegliwosc. -
aLunia wrote:Agulineczka a ty pierwsza stratę miałaś poronienie zatrzymane czy coś się samo działo?
Brdzie strach zawsze, aż do końca póki się dziecko nie urodzi.
Ja od 16 jadę na nospie brzuch mnie boli tak miesiaczkowo. Nie mam żadnych plamien ale czuję się tak jakbym zaraz @ miała dostać.
-
Ewi28 wrote:Mam problem. W poniedziałek miala robione sHsg... bolało ze masakra mimo ze podali mi ketanol w kroplowce. Od wczoraj zaczął swedziec mnie srom u wejścia do pochwy. Całe czerwone jest to miejsce. Mogłam sie czymś zarazić? Co poleciacie żebym mogla sobie smarować?
Ewi28 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny, jak tam u Was starania bo my z mężem już się staramy 5 cykl i dalej nic.. Już sama jestem bezsilna. Synek ma już dwa latka i chcemy by miał rodzeństwo jednak się nie udaje. Ostatnio przed miesiączką mialam tak że mnie mdliło i teraz 4dni do @ i jest tak samo. Jednak mnie to nakręca że może jednak się udało lecz chyba chce już za bardzo być ciąży i sobie sama dopisuje to i owo.. jak Wy sobie z tym radzicie? Poradzicie coś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 21:32