Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny wczoraj robiłam teścik i co wyszły 2 kreski odrazu poleciałam do lekarza ale nie potrzebnie bo nic jeszcze nie widać i mam do was pytanko bo kurcze nie pamiętam teoretycznie według kalendaża jestem w 4 tyg ale na USG nic nie widać to normalne czy mam się obawiać lekarz kazał mi 19.01 przyjść na 2 wizytę
chabasse lubi tę wiadomość
-
Karolcia667 wrote:Hej dziewczyny wczoraj robiłam teścik i co wyszły 2 kreski odrazu poleciałam do lekarza ale nie potrzebnie bo nic jeszcze nie widać i mam do was pytanko bo kurcze nie pamiętam teoretycznie według kalendaża jestem w 4 tyg ale na USG nic nie widać to normalne czy mam się obawiać lekarz kazał mi 19.01 przyjść na 2 wizytę
-
nick nieaktualnyZe mnie to energia uszla. Na tym cyklu postawilam krzyzyk, termometr rzucilam w kąt, ciagle jestem zmeczona, niewyspana, nie mam na nic sily i ochoty i na wszystko brakuje czasu, dzis jeszcze serce dokucza. Nie wiem co sie dzieje.czy to po ostatniej infekcji czy te leki od kardiolog zle na mnie dzialaja.
-
nick nieaktualny
-
Karolcia za wcześnie, u mnie też nic nie było widać. Beta wyszła 300 i endometrium było powiększone. Najlepiej iść jednak dwa tyg po terminie @.
Karolcia667 lubi tę wiadomość
-
Urszulka89 wrote:Karolcia gratulacje! jak pójdziesz tego 19.01 to napewno już będzie widać. Nauczyłam się po pierwszej ciąży, że najlepiej iść tak 2 tygodnie po terminie spodziewanej @ bo inaczej często nic nie widać i to tylko stres powoduje
Nie dziekuję dam znać po wizycie :* -
Karolcia pewnie ze jeszcze za wczesnie. Mi gin powiedzial teraz,ze najlepiej przyjsc tak w 5+0, zeby potwierdzic ciaze i sprawdzić czy jest pecherzyk dobrze umiejscowiony,a pozniej w 7+0, zeby zobaczyc serduszko.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka też o niej myślę co jakiś czas. Niedawno trafiłam na jakiś wątek gdzie była i po suwaczku widziałam,że urodziła synka
pamiętam,że bardzo liczyła na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
Trzech synow jak w rodzince.pl
moze dlatego przestala pisac
zart oczywiscie
Mi tez sie marzy trojeczkaplec niewazna
z kolejnego chłopca tez bym sie bardzo cieszyla, mysle, ze mężczyźni maja lzejsze zycie
z dziewczynka o tyle fajnie, ze mozna poszalec z ubrankami
,ale ja jakos chcialam pierwszego synka, a teraz tylko marze o tym, by zajsc i szczesliwie donosic.
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka też mam takie podejście. Nie ważna płeć byle zdrowe się urodziło.
Ja mam dziś jakiś słaby dzień też, śpiąca jestem. Piersi mnie praktycznie wcale dziś nie bolą... Nie wiem już co myśleć. Znów się nakręcam, wiem że to nic nie da bo co ma być to będzie. -
nick nieaktualnyAlunia pewnie jest wszyko w porządku. Ja całą ciążę się cieszyłam ze nie mam żadnych dolegliwosci
a u Ciebie w druga stronę. Im więcej myślisz o tym tym gorzej. Do wizyty juz blisko. Odpoczywaj lepiej i się nie zamrtwiaj. Stres szkodzi.
Mu cycki rosły tylko w ciąży ale jakoś nie pamietam żeby bolaly. W sumie moja ciąża bezobjawowa była. Czasami zapomniałam ze jestem ale brzuch był wielki i mi przypominałWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 14:17
-
Urszulka89 wrote:najpierw hiperprolaktynemia a potem problem z progesteronem po owulacji - był za niski
a pomógł bromergon i luteina po owulacji -
Ja właśnie z córką miałam tak bolące piersi, że nie mogłam ich dotknąć i ciągle mi było nie dobrze. W drugiej ciąży było podobnie ale zaczęło się dużo później i właśnie po tym że puścił mi ból i mogłam normalnie jeść przeczuwalam, że coś jest nie tak i faktycznie tak było. Dopiero na usg wyszło że serduszko nie bije a tak żadnych objawów zwiastujacych poronienie. W tej ciąży dość szybko się zaczęło, ale biorę na wszystko poprawkę bo nie wiem czy to przeczucie czy to strach no ale dziś ewidentnie czuje mniejszy ból. Niestety takie doświadczenie zostaje w człowieku.