WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o drugiego maluszka
Odpowiedz

Starania o drugiego maluszka

Oceń ten wątek:
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja u siebie w cud też nie wierzę. Czekam na @ za tydzień ma być i mam nadzieję,że uda się zrobić hsg

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • MiSia :) Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może to dziwnie zabrzmi ale ja od poczatku cyklu wiedziałam , ze to bedzie ten udany że bede w ciazy ! Czekałam tylko kiedy bede mogla zrobic test , na pierwszych widziałam tylko jakies przeswity na zdj bo na żywo nie bylo widac nic , no moze jakas poswiata poswiaty ale wiedziałam ze ona tam jest no wiedziałam ! Tyle testów co ja wysikałam w tym cyklu to ho ho ;) No i to był jeden złoty strzał :D

Dziękuje dziewczyny ;) A Wam życzę powodzenia !

hchygov3n960krj6.png
    f2wl2n0adjltluvt.png
    Mikołaj <3
    Przyszedł na świat 16.02.2016r. o godzinie 18:35 przez cc.
    3580 g , 56 cm :-)
  • gibonek Przyjaciółka

Wysłany: 17 stycznia 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia gratuluje :)

ADELE- ja też @ za tydzień no zobaczymy na razie to wszystko wskazuje na @
    trzymam kciuki za nas o jeny odetchnęła bym na 100%

Dziśiejszy dzień ZASYPAŁO NAS autobusy nie jechały,moja mała w domu o 10 z sasiadka umówiłam się na lepienie bałwana ;) ona ma chłopca młodszego ale to nic ważne że zabawa będzie.

Wczoraj była u nas koleżanka młodsza o rok ale powiem wam że strasznie wymądrza się,ja wiedziałam że ona jest z nosem do góry ale trochę się wkurzyłam chociaż przez zamknięte drzwi słychać ja tam się nie wtrącam bo moja mała sobie poradzi.
    dziś Julka dzwoniła do niej czy idzie z nią na sanki ,to tatuś jej podpowiadał co ma odpowiadać ...typu ide tata będzie mnie woził na sankach...Kazałam juli powiedzieć że później się z dzwonią i miłej zabawy. a najbardziej mnie wkurzyło to że na beszczela podpowiada do telefonu tym bardziej ze wie ze juli tata za granica i wcale juli nie jest łatwo..wiem że było to specjalnie.

Moje dziecko nie potrzebuje fauszywych przyjaciół.

A jak tam u was pogoda?
    Mam dziś kolęde... :(

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiSia :) wrote:
    Dziewczyny może to dziwnie zabrzmi ale ja od poczatku cyklu wiedziałam , ze to bedzie ten udany że bede w ciazy ! Czekałam tylko kiedy bede mogla zrobic test , na pierwszych widziałam tylko jakies przeswity na zdj bo na żywo nie bylo widac nic , no moze jakas poswiata poswiaty ale wiedziałam ze ona tam jest no wiedziałam ! Tyle testów co ja wysikałam w tym cyklu to ho ho ;) No i to był jeden złoty strzał :D

Dziękuje dziewczyny ;) A Wam życzę powodzenia !
    Gratulacje ;)

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2018, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Szczecinie spadło wczoraj trochę śniegu pierwszy raz ;) trymal się z 5h bo było ciepło. W nocy juz bez mrozu nawet ale i tak zima zaskoczyła drogowców :D syna puściłam do pkola już. Kaszel ma rano po nocy tylko, wiec zobaczymy, oby nie było gorzej. Jutro idę na kontrol po operacji. Ciekawa jestem jak to wygląda of środka. Bo już zdarzyłam zapomnieć ze w ogóle byłam na operacji.. termin @ tez za parę dni. Tydzień juz jem za dwoje hahah musze się ogarnąć bo chyba te trzy kg co spadly znowu wróciły ;p

• Lotopałanka Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

jakoś tak mi Was zabrakło...tęskniłam...jakoś jednak rozmowy z Wami lepiej na mnie działają niż całkowite odcięcie od tematu....:D poza tym chyba w sobotę ogólnie jakiś kryzysowy dzień miałam...:/

gratuluję zafasolkowanym i pozytywnych wizyt u gina....:D

ja w końcu się do jakiegoś dostałam i na usg jest wszystko ok stwierdził...jakieś małe mięśniaczki w macicy ale nie powinny w niczym przeszkadzać...@ nadal nie ma dostałam duphaston 2x2 tabletki przez 5 dni....i czekamy wizyta kontrolna 29-30 stycznia albo jakoś w tych okolicach żeby sprawdzić chyba że wcześniej przyjdzie @ to w trakcie jej trwania mam się zgłosić...

pozdrawiam i miłego dnia życzę

Urszulka89, Paula_shells lubią tę wiadomość

3i49cwa1y1soayfp.png
    atdcanli4g0f7t2i.png

Aniołki:
    Wrzesień 2014 6tc
    Październik 2017 6tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W maziwieckim ferie ale moja poki zdrowa chodzi do przedszkola. Dzis sie z nią umiwilam ze jak wroci to ulepimy balwana, mam nadzieje ze snieg sie utrzyma. Polykam sniadanie i ide mezowi pomoc szykowac jablka.
    Kat pamiętasz jak napisalas jak ja bylam chora ze moze tesciiwej zylka w tylku nie peknie? No wiec pękła, moze nie o opieke nad wnuczka bo zajmowala sie nią aż 1 dzien ale do swojego syna juz 2,5 tyg.sie nie odzywa, tak sie sklocili i tak sie na niego pofukala, do mnie w wielkiej potrzebie sie odezwie i to jak jego nie ma a jak jej zwrocilam uwage ze dziecko bez kapci chodzi i zeby tego pilnowala to szurnela do mnie "to se sama pilnuj". Jest spokoj ale juz cis nastepnego wisi w powietrzu bo za dlugo cisza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2018, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Latopałanka witaj :* miło że wrocilas :) i dobrze ze się udało dostać do lekarza. A mówił co może być przyczyną takiego długiego cyklu ?

Lotopałanka lubi tę wiadomość

• Lotopałanka Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stwierdził, że wszystko wskazuje że to wina hormonów....może po tej biochemicznej z października....

pytałam go o jakieś badania, ale stwierdził że na razie niema sensu, płodność jest skoro ciąża była...na razie mamy próbować i zobaczymy co i jak...

3i49cwa1y1soayfp.png
    atdcanli4g0f7t2i.png

Aniołki:
    Wrzesień 2014 6tc
    Październik 2017 6tc
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lotopalnka dobrze,że wróciłaś w kupie raźniej :D

A ja mam pytanie z innej beczki :P do mam,których dzieci chodzą bądź idą w tym roku do szkoły. Wiem,że jest nas tu mało :P Ale jestem na etapie szukania plecaka dla syna do 1 klasy... macie może do polecenie jakąś firmę?

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele27 wrote:

A ja mam pytanie z innej beczki :P do mam,których dzieci chodzą bądź idą w tym roku do szkoły. Wiem,że jest nas tu mało :P Ale jestem na etapie szukania plecaka dla syna do 1 klasy... macie może do polecenie jakąś firmę?
    Już? :p moja chodzi teraz do zerówki, od września do 1 klasy. Ale nad plecakiem dopiero będę się w wakacje rozglądać ;) Muszę iść z nią żeby sprawdzić czy dobrze leży i wogóle musi się jej podobać :p

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w wolnych chwilach już sobie przeglądam wszystko żeby nie było później wszytko na hura ;)

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam z synem problem bo on się uparł na plecak Star Wars ehh a tych lepszych plecaków dla chłopców z motywami bajkowymi nie widziałam :P

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Lotopałanka Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no proszę jakie zdeklarowane upodobania :D

3i49cwa1y1soayfp.png
    atdcanli4g0f7t2i.png

Aniołki:
    Wrzesień 2014 6tc
    Październik 2017 6tc
  • gibonek Przyjaciółka

Wysłany: 17 stycznia 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele27 wrote:

My mamy tornister nir za duży ale wygodny koleżanka mi polecila. Napewno będą w biedronce lidlu itp. Ale my mamy z allegro bo moje dziecko. Chciała w pieska.

• gibonek Przyjaciółka

Wysłany: 17 stycznia 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele27 wrote:
    Ja mam z synem problem bo on się uparł na plecak Star Wars ehh a tych lepszych plecaków dla chłopców z motywami bajkowymi nie widziałam :P

Na allegro są 99.90

• gibonek Przyjaciółka

Wysłany: 17 stycznia 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I powiem wam ze jak się uda to i 2 rok poleci w nim.

• gibonek Przyjaciółka

Wysłany: 17 stycznia 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęłam brać sporowrotem metę i od dziś nudnosci... Nawet obiadu nie zjadłam oby szybko mi przeszło...

• Lucecita Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja córa ma tornister z Rossmana, kupiłam z całym wyposażeniem, o taki:
    https://www.ros.net.pl/GalleryImages/product_photos/360_350/91696_268659_360_350_28667.png

córka- 2011 <3
    syn- 2019 <3
  • DoveLove Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz Miki też od września do szkoły rusza, ale ja nawet jeszcze o tym myslec nie chce :P plecaka będziemy szukac pewnie w wwakacje. Będzie też większy wybór.

qb3cwn15v37nxio5.png
    klz96iyehfls5pph.png
‹‹ 716 717 718 719 720 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ