Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, Dziewczyny. Dopadło mnie przeziębienie i nie było mnie kilka dni, a tu tyle nowości. DoveLove, MiSia i wszystkie nasze zafasolkowane- gratulacje! Dużo spokoju
Lotopałanka, który to już u Ciebie dzień cyklu?DoveLove lubi tę wiadomość
MamaAntosi -
Adele27 wrote:Ja mam z synem problem bo on się uparł na plecak Star Wars ehh a tych lepszych plecaków dla chłopców z motywami bajkowymi nie widziałam
wogóle wszystkie te tornistowate są wg mnie za duże jak dla dziecko w 1 klasie. Także u nas króluje Luna i takie będziemy pewnie szukać ale nie widziałam nic tańszego niż 100zł żeby to porządne było.
-
Już się naczytałam tyle o tych plecakach tornistrach,że głowa boli
Ale wlasnie cos szukam w tym stylu co linka dalas Luci. No nic może syn jeszcze upodobanie zmieni do czasu kupna
gibonek jeden mam wlasnie mam upatrzony z tymi Star Wars zobaczymy...
Tylko nie wiem wlasnie czy kupic mu ten bajkowy za te 100-200zł czy inwestowac w lepszy i drozszy -
DoveLove wrote:Nasz Miki też od września do szkoły rusza, ale ja nawet jeszcze o tym myslec nie chce
plecaka będziemy szukac pewnie w wwakacje. Będzie też większy wybór.
Ja to już panikuję hehe nie wyobrażam sobie mojego syna w szkole... -
Mój też tak gada. Tyle dobrego,że mieszkamy na takim osiedlu,że szkołę mamy za domem i dużo dzieci z jego przedszkola do niej idzie i z naszego osiedla więc może nie będzie tak źle
a kwestia lekcji itp to już inna sprawa heh...
-
DoveLove wrote:Mam to samo. Do tego Młody mówi, że on do żadnej szkoły nie idzie
jeszcze dzieciak z niego straszny.
-
ten z Rossmana jest super, bo są sztywne plecy, ma duzo przegródek i wbrew pozorom- jest lekki
moja córa od września juz w szkole, tez sie bardzo stresowałam, ale okazalo sie, ze szkole uwielbia, twierdzi, ze jest fajniej niz w przedszkoluale to dopiero zerówka, w pierwszej klasie moze juz nie byc tak fajnie
córka- 2011
syn- 2019 -
DoveLove wrote:My też zostaliśmy w przedszkolu. Ma i opiekę, i zabawę, posiłki jak do tej pory.
-
nick nieaktualnyMoja od wrzesnua do zerowki do szkoly, w przedszkolu gdzie chodzi nie ma zerowki i juz jest niezadowolenie bo ona tam chce chidzic i nigdzie indziej. Niby do przedszkola nie chodzi chetnie ale zna to miejsce i ludzi, przyzwyczaila sie i jest ok. Bedzie ciezko we wrześniu.
-
W 1 klasie my osobiście mamy dużo zadawane do domub2 godziny codziennie nie moje już lektore miała. Czasami jej się nie chce chodzić do szkoly. Mam nadzieję że się to zmoeni. Ja juli nie dawałam szybciej chodzi pani mówiła że śmiało mogła iść takie dzieciaczki jescze emocjonalnie nie są przygotowane.
-
nick nieaktualnyA ja ide dzis po moja, wchodze do sali a ta malo co sie nie rozplakala, zaciagnela mnie do okna i pokazuje ze sniegu malo i na balwana nie starczy. A ja jej ze u nas jest wiecej i starczy. Wracamy do domu, szybka zmiana butow i kurtki, chcemy lepic a tu zonk-juz sie lepic nie chce, a jak wyjezdzalam do przedszkola jakies 40min. wczesniej to lepil sie super, tak szybko go przymrozilo.
-
MamaAntosi wrote:Hej, Dziewczyny. Dopadło mnie przeziębienie i nie było mnie kilka dni, a tu tyle nowości. DoveLove, MiSia i wszystkie nasze zafasolkowane- gratulacje! Dużo spokoju
Lotopałanka, który to już u Ciebie dzień cyklu?
U mnie 54 a jak u Ciebie sytuacja? -
nick nieaktualny