Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Docvelove ogromne gratulacje!!!
Adele jak u Ciebie?bo my ten sam dc
U mnie test owulacyjny pokazał w sobotę piękne dwie kreski (po raz pierwszy miałam pozytywny test ovu i myślę że to zasługa ovarinu.. bo w poprzednich cyklach testy ovu były negatywne)więc dzialalismy w sobotę rano i wczorajzobaczymy co z tego wyjdzie ...
DoveLove lubi tę wiadomość
-
OlinkowA wrote:Docvelove ogromne gratulacje!!!
Adele jak u Ciebie?bo my ten sam dc
U mnie test owulacyjny pokazał w sobotę piękne dwie kreski (po raz pierwszy miałam pozytywny test ovu i myślę że to zasługa ovarinu.. bo w poprzednich cyklach testy ovu były negatywne)więc dzialalismy w sobotę rano i wczorajzobaczymy co z tego wyjdzie ...
trzymam kciuki
-
Adele27 wrote:Kurde ja już nic nie wiem... ten gin to mi o zadnych bdaniach ktore musze zrobic nawet nie powiedzial bo pewnie nic nie wie.. a czytam,ze powinno sie miec aktulana cytologie,wymaz na czystosc,OB i na chlamydie najlepiej boze... nic nie wiem...
Hugolina a Ty tylko ten wymaz na czystosc robilas? -
Adele ja nie robilam nic, tylko pytali kiedy byla cytologia i czy wsio ok. Ale ja z zagranicy na szybciocha tylnymi drzwiami wpadlam na to hsg
Ciekawostka: u nas w uk cytologia nalezy sie raz na 3 lata. Ta-daaa!Wczesniej nawet jakbym chciala, to mi nie zrobia
Iza az luty?Fajnie masz! Ja bede czekac do minimum marca na list, ze jestem na liscie oczekujacych. A przyjma mnie pewnie pol roku pozniej. Obstawiam sierpien - wrzesien
aLunia, Dove fajne suwaczki ^^DoveLove lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
A ja też pamiętam miałam dwa dni pod rząd pozytywne testy owu.
Kat w pl też teraz wprowadzili, że cytologia raz na 3 lata. Ale to co opowiadasz o służbie zdrowia to naprawdę w szoku jestem.
YellowAnn co u ciebie? -
nick nieaktualnyEwi28 wrote:JA bralam po antybiotyk i od niego grzybicy sie nabawilam
No wlasnie ja po antybiotyku na zapalenie oskrzeli tez sie nabawilam a cholera byl mocny bo jeszcze nigdy zaden dotad antybiotyk nie sprawil ze chorobsko ustapilo po 3 dniach. Kiedys bralam augumentin prawie 9 tyg. Infekcja nie chciala ustąpić ale na dole nic się zlego nie dzialo, cud jakiś. -
nick nieaktualny
-
Wczoraj pokazaliśmy wydruk z USG Mikusiowi i mówimy, że jakaś dzidzia nas wybrala i zamieszkala w mamy brzuszku.
On zbaraniał i mówi "o nie, jak to możliwe?!"usmialismy sie z niego. Narazie unika tematu i go nie naciskamy, w końcu nic sie narazie nie zmienia. Na koniec dnia stwierdził, że chce, zeby to byla siostra, zeby mu zabawek nie zabierala
Paula_shells, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
Ja po ost wizycie u gin też odczuwam lekki dyskomfort na dole. Ale smaruję Clotrimazolum i jest ok na razie.Mam nadzieję,że niczego się ta nie nabawiłam u niego bo się wkurze na maxa.. W pn i tak muszę do niego jechać ten wymaz zrobić i jak coś wyjdzie nie tak to dupa z hsg w lutym będzie
-
DoveLove hehe mądry chłopiec. A przypomnij ile ma lat? My dopiero powiemy córce jak już coś będzie widać ewentualnie po 3 miesiącu bo wtedy już powiemy wszystkim. Ale mam wrażenie, że coś przeczuwa. Już w tym szpitalu były same ciazarne i ona tak patrzy że wszystkie z brzuchem i się pyta mama ty też masz dzidziusia w brzuchu? Zaskoczyła mnie, że tak zajarzyla. A teraz też co chwilę się pyta czy ma dzidziusia albo czy jej urodze. No i chce brata o imieniu Kuba. Mądre te nasze dzieci
Adele to może nic takiego mi się też tak zdarzało a byłam u gin i ok było, też tylko ta maścia smarowalam.