Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Pytanie do tych co miały HSG - czy robiłyście badanie na czystosc pochwy?? ja musze zrobic ale nie wiem czy moge na kilka dni przed zabiegiem czy kiedy?
-
Kurde ja już nic nie wiem... ten gin to mi o zadnych bdaniach ktore musze zrobic nawet nie powiedzial bo pewnie nic nie wie.. a czytam,ze powinno sie miec aktulana cytologie,wymaz na czystosc,OB i na chlamydie najlepiej boze... nic nie wiem...
Hugolina a Ty tylko ten wymaz na czystosc robilas? -
Adele27 wrote:Kurde ja już nic nie wiem... ten gin to mi o zadnych bdaniach ktore musze zrobic nawet nie powiedzial bo pewnie nic nie wie.. a czytam,ze powinno sie miec aktulana cytologie,wymaz na czystosc,OB i na chlamydie najlepiej boze... nic nie wiem...
Hugolina a Ty tylko ten wymaz na czystosc robilas?
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Hugolina rozumiem,ze lekarz pobral Ci wymaz i tego samego dnia zanioslas go do labo tak?
-
No taaa prywatnie to luzik. Ja będę musiała znow do tego gina pojechać żeby mi pobrał i sama zawiozę próbkę. Innego wyjścia nie mam. W sumie babka w szpitalu o innych badaniach mi nie mowila. Więc mam nadzieje,ze mi nie wyskoczą nagle z cytologia bo na nią to się długo czeka..
-
Ja przed hsg tez robiłam czystość. To jest dla naszego bezpieczeństwa, bo jeśli coś mamy w pochwje to przy hsg pójdzie to dalej do jajników udo jamy brzusznej. A wtedy może nie być wesoło. Ja robiłam przed @. Badanie ważne jest chyba miesiąc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 13:00
-
nick nieaktualnyWiecie co dziewczyny, troche sie przestraszylam tym co piszecie. Pod koniec lutego 2017 mialam histeroskopie, lekarz nie kazał robić zadnych badan, zadnych wymazow, cytologie mialam robiona jakos w listopadzie 2016, z krwi zrobili w szpitalu. A przeciez na początku stycznia 2017 mialam jakas paskudna infekcje intymna o czym moj lekarz nic nie wiedzial bo bylam u innego lekarza a ja mu o tym nie powiedzialam, jak bylam na kolejnej wizycie przed zabiegiem wszystko bylo wyleczone, ja juz o tym zapomnialam, z reszta nie wydawalo mi sie to istotne. A teraz sie martwie, w koncu to byl zabieg i jak bylo tam jeszcze jakies swinstwo to mogli mi to przeniesc glebiej. I sie martwie.
A, zdecydowalam sie isc do tego lekarza, moze zacznie cos robic w mojej sprawie. Termin Uwaga!!! 22 luty. Tak mnie to zamurowalo ze zapomnialam nr telefonu jak pani prosila podac. -
nick nieaktualnyIza a to prywatnie czy panstwowo? Ja miesiąc czekalam żeby iść prywatnie także w tedy mnie też zamurowalo..
Ja mam znowu rozkmine, staram się do pracy w budzetowce, już jakieś tam kontakty uruchomilam, jeśli by się udało to pewnie starania zostaną zaprzestane. -
nick nieaktualny
-
Te terminy to teraz wszędzie takie. Tych lekarzy coraz mniej czy co. Ja się umawiałam na badania krwi w luz medzie na 24.01 i nie ma miejsc no to jest śmieszne aż, trochę miałam pretensji i nagle się znalazło.
DoveLove czekamy na informacje. -
nick nieaktualnyJak lekarze nie pracuja w szpitalach i przychodniach tylko przyjmuja codziennie prywatnie to termin jest ok taki 1-1,5tyg. A jak przyjmuje 1-2 popoludnia w tyg.bo pracuje w szpitalu a jest dobrym lekarzem to i termin dlugi.
Hugolina ja bym poszla do pracy ale ty masz inna sytuacje bo moze po tej operacji szybko moze sie udac. -
nick nieaktualnyJak mnie przyjma to pójdę do pracy.
a jeśli będę szukać dalej to zobaczymy czy coś w praniu wyjdzie. Przedluzylam wychowawczy do czerwca
ale szczerze wolałabym znaleźć nowa prace, pracować trochę i jeśli by się udało to pracować ttle ile będę mogła w ciąży tez. Moje cv jest trochę biedne..kurs z kadr został przełożony na koniec stycznia. Jeśli znowu przełoża to zrobię sobie w domu online. Zaoszczędze 5 stów w tedy..
-
Jest serduszko
Całe 8mm szczęścia. Ciąża młodsza niż wynika z OM, bo 6t6d tak jak przewidywałam.
Jestem szczęśliwaAdele27, jangwa_maua, YellowAnn, aLunia, Iza34, magdis, chabasse, Urszulka89, Kat83, Paula_shells, agulineczka, karolcia87, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny