Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGibobek moja tesciowa jest tak zainteresowana wnuczka ze po 2 dniach spytala co wyszlo z testow na alergie i w szoku byla jak powiedzialam ze dziecko mialo atopowa skórę (o wnuczkach starszego syna wie wsxystko). Oczywiście wywod na temat astmy (nic nie zrobie jak sie okaze ze ma) a najwiecej wtracania jest o lekarzy bo ja jej nie slycham, nie rozmawiam z nia na temat stanu zdrowia dziecka i nie pytam jej co mam zrobic, no i ciagle jestem krytykowana za wybor lekarza, bo nie jezdze tam gdzue ktos tam jezdzi, bo nam jechac tam a tam itp. Moj wybor lekarza zawsze jest zly.
A mąż jesli chodzi o wychowanie dziecka mnie wspiera i czasami mnie krytykuje ze cos źle robie. Wspolnie dzialamy. -
wg jak mam isc tam to az mnie nosi,i tak mnie pewnie obgadają bo licza na kase a ja kasy im nie dam bo to ma być dla małego a nie dla nich. myslalam nad lego duplo mały jest bardzo do przodu jak na swój wiek.Może ma któras z was chłopca i może by mi ciut pomogła podsunęła cos co teraz jest na czasie.
-
Iza34 wrote:Gibobek moja tesciowa jest tak zainteresowana wnuczka ze po 2 dniach spytala co wyszlo z testow na alergie i w szoku byla jak powiedzialam ze dziecko mialo atopowa skórę (o wnuczkach starszego syna wie wsxystko). Oczywiście wywod na temat astmy (nic nie zrobie jak sie okaze ze ma) a najwiecej wtracania jest o lekarzy bo ja jej nie slycham, nie rozmawiam z nia na temat stanu zdrowia dziecka i nie pytam jej co mam zrobic, no i ciagle jestem krytykowana za wybor lekarza, bo nie jezdze tam gdzue ktos tam jezdzi, bo nam jechac tam a tam itp. Moj wybor lekarza zawsze jest zly.
A mąż jesli chodzi o wychowanie dziecka mnie wspiera i czasami mnie krytykuje ze cos źle robie. Wspolnie dzialamy.
teściowe tak maja
nie zwracaj uwagi,bardzo dobrze ze działacie razem.bo ja mam dużo znajomych co potrafią się klocic co ty robisz,nie mow tak do niej a najbardziej mnie wkurza tekst idz spac bo zaraz wpierdol dostaniesz i już tu zaczyna się burza miedzy nimi.
czasami bym wstala sama mu z liscia dala. -
nick nieaktualnygibonek wrote:wg jak mam isc tam to az mnie nosi,i tak mnie pewnie obgadają bo licza na kase a ja kasy im nie dam bo to ma być dla małego a nie dla nich. myslalam nad lego duplo mały jest bardzo do przodu jak na swój wiek.Może ma któras z was chłopca i może by mi ciut pomogła podsunęła cos co teraz jest na czasie.
Gibonek rozejrzyj sie wsrod zabawek Dumela np. traktorek chyba jest do 100zl, super jest statek piracki i domek ale droższe, bratanek uwielbia psi patrol ale lego duplo tez supet pomysl. -
DoveLove ja też miałam dziwne bóle brzucha ale brałam trzy razy dziennie po dwie tabletki magnezu i nospe dwa razy i mi przeszło. Teraz czasem tak mnie pociągnie raz jednej a raz z drugiej strony. A KIEDY obstawiasz że miałaś owu?
-
aLunia wrote:DoveLove ja też miałam dziwne bóle brzucha ale brałam trzy razy dziennie po dwie tabletki magnezu i nospe dwa razy i mi przeszło. Teraz czasem tak mnie pociągnie raz jednej a raz z drugiej strony. A KIEDY obstawiasz że miałaś owu?
Owu pewnie byla 9-10grudnia (21 albo 22dc)
-
gibonek ej jakby sie moj maz tak do mnie odezwal, to by sam dostal i bym wyszla. W zwiazku jest gorzej lub lepiej, ale szacunek wzajemny to podstawa.
Dove trzymamy kciuki za serducho :* Daj znac od razu.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat83 wrote:gibonek ej jakby sie moj maz tak do mnie odezwal, to by sam dostal i bym wyszla. W zwiazku jest gorzej lub lepiej, ale szacunek wzajemny to podstawa.
Dove trzymamy kciuki za serducho :* Daj znac od razu.
To nie mój mąż jak coś ale kumpeli, ale moje dziecko bawi się z ich córka i nigdy nie zostawiam jej samej jak on jest bo te jego teksty to masakra wcale się nie dziwie ze ciagle są wojny między nim a córka. Mała przeważnie u nas siedzi jak on jest -
Kat83 wrote:Adele lapaj meza na wszelki wypadek, co ci zalezy raz wiecej czy mniej
hahaha
No u mnie to by byl nie lada wyczynOd @ do okolo owu co drugi dzien, a pozniej jak jest ochota. Kryste Panie kobieto
Co ty masz 17 lat?
Hahaha Kat to Ci coś powiem przed wczoraj i dziś też byłohehe
Urszulka89, Hugolina87, Kat83 lubią tę wiadomość
-
A bujaj sie
Ja to bym sie choc dla fanu bzyknela a moj nie chceSiuraka sobie ponoc otarl przy robieniu dzidziusia i tak nam jedno
wyszlo dzien przed owu i dupa z tego
Mi sie juz swinstwa po nocach snia, kruca
A pamietam poczatek zwiazku, jak to ja otarta chodzilam buhahaha
Trzeba sie bedzie w baterie zaopatrzycDoveLove, Urszulka89, Paula_shells lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny