X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o drugiego maluszka
Odpowiedz

Starania o drugiego maluszka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2018, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gibobek moja tesciowa jest tak zainteresowana wnuczka ze po 2 dniach spytala co wyszlo z testow na alergie i w szoku byla jak powiedzialam ze dziecko mialo atopowa skórę (o wnuczkach starszego syna wie wsxystko). Oczywiście wywod na temat astmy (nic nie zrobie jak sie okaze ze ma) a najwiecej wtracania jest o lekarzy bo ja jej nie slycham, nie rozmawiam z nia na temat stanu zdrowia dziecka i nie pytam jej co mam zrobic, no i ciagle jestem krytykowana za wybor lekarza, bo nie jezdze tam gdzue ktos tam jezdzi, bo nam jechac tam a tam itp. Moj wybor lekarza zawsze jest zly.

A mąż jesli chodzi o wychowanie dziecka mnie wspiera i czasami mnie krytykuje ze cos źle robie. Wspolnie dzialamy.

• gibonek Przyjaciółka

Wysłany: 14 stycznia 2018, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg jak mam isc tam to az mnie nosi,i tak mnie pewnie obgadają bo licza na kase a ja kasy im nie dam bo to ma być dla małego a nie dla nich. myslalam nad lego duplo mały jest bardzo do przodu jak na swój wiek.Może ma któras z was chłopca i może by mi ciut pomogła podsunęła cos co teraz jest na czasie.

• gibonek Przyjaciółka

Wysłany: 14 stycznia 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza34 wrote:
    Gibobek moja tesciowa jest tak zainteresowana wnuczka ze po 2 dniach spytala co wyszlo z testow na alergie i w szoku byla jak powiedzialam ze dziecko mialo atopowa skórę (o wnuczkach starszego syna wie wsxystko). Oczywiście wywod na temat astmy (nic nie zrobie jak sie okaze ze ma) a najwiecej wtracania jest o lekarzy bo ja jej nie slycham, nie rozmawiam z nia na temat stanu zdrowia dziecka i nie pytam jej co mam zrobic, no i ciagle jestem krytykowana za wybor lekarza, bo nie jezdze tam gdzue ktos tam jezdzi, bo nam jechac tam a tam itp. Moj wybor lekarza zawsze jest zly.

A mąż jesli chodzi o wychowanie dziecka mnie wspiera i czasami mnie krytykuje ze cos źle robie. Wspolnie dzialamy.

teściowe tak maja :)
    nie zwracaj uwagi,bardzo dobrze ze działacie razem.bo ja mam dużo znajomych co potrafią się klocic co ty robisz,nie mow tak do niej a najbardziej mnie wkurza tekst idz spac bo zaraz wpierdol dostaniesz i już tu zaczyna się burza miedzy nimi.
    czasami bym wstala sama mu z liscia dala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2018, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gibonek wrote:
    wg jak mam isc tam to az mnie nosi,i tak mnie pewnie obgadają bo licza na kase a ja kasy im nie dam bo to ma być dla małego a nie dla nich. myslalam nad lego duplo mały jest bardzo do przodu jak na swój wiek.Może ma któras z was chłopca i może by mi ciut pomogła podsunęła cos co teraz jest na czasie.

Gibonek rozejrzyj sie wsrod zabawek Dumela np. traktorek chyba jest do 100zl, super jest statek piracki i domek ale droższe, bratanek uwielbia psi patrol ale lego duplo tez supet pomysl.

• aLunia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DoveLove ja też miałam dziwne bóle brzucha ale brałam trzy razy dziennie po dwie tabletki magnezu i nospe dwa razy i mi przeszło. Teraz czasem tak mnie pociągnie raz jednej a raz z drugiej strony. A KIEDY obstawiasz że miałaś owu?

3i49df9hy6z4ginm.png

ex2bdf9h3wcvr2ut.png

zrz6i09kya2w4ixc.png
    22.12.2016r (11 tydzień-poronienie zatrzymane)
    10 cs- udało się
    Hormony ok, podwyższone tsh- letrox 4x100 i 3x75
  • aLunia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gibonek ja bym pewnie kupiła Lego Duplo. Super sprawa. Moja córka do dziś się bawi więc prezent na dłużej.

3i49df9hy6z4ginm.png

ex2bdf9h3wcvr2ut.png

zrz6i09kya2w4ixc.png
    10 cs- udało się
  • DoveLove Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aLunia wrote:
    DoveLove ja też miałam dziwne bóle brzucha ale brałam trzy razy dziennie po dwie tabletki magnezu i nospe dwa razy i mi przeszło. Teraz czasem tak mnie pociągnie raz jednej a raz z drugiej strony. A KIEDY obstawiasz że miałaś owu?
    No właśnie chyba magnez sobie kupie.

Owu pewnie byla 9-10grudnia (21 albo 22dc)

qb3cwn15v37nxio5.png
    klz96iyehfls5pph.png
  • aLunia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno nie zaszkodzi. Jutro o której trzymać kciuki?

3i49df9hy6z4ginm.png

ex2bdf9h3wcvr2ut.png

zrz6i09kya2w4ixc.png
    10 cs- udało się
  • Kat83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gibonek ej jakby sie moj maz tak do mnie odezwal, to by sam dostal i bym wyszla. W zwiazku jest gorzej lub lepiej, ale szacunek wzajemny to podstawa.

Dove trzymamy kciuki za serducho :* Daj znac od razu.

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • gibonek Przyjaciółka

Wysłany: 14 stycznia 2018, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat83 wrote:
    gibonek ej jakby sie moj maz tak do mnie odezwal, to by sam dostal i bym wyszla. W zwiazku jest gorzej lub lepiej, ale szacunek wzajemny to podstawa.

Dove trzymamy kciuki za serducho :* Daj znac od razu.

To nie mój mąż jak coś ale kumpeli, ale moje dziecko bawi się z ich córka i nigdy nie zostawiam jej samej jak on jest bo te jego teksty to masakra wcale się nie dziwie ze ciagle są wojny między nim a córka. Mała przeważnie u nas siedzi jak on jest

• gibonek Przyjaciółka

Wysłany: 14 stycznia 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrestq on chyba sam sobie nie zdaje sprawy co gada wg. Dość często potrafią sobie pocisnąć przy mnie. Ja z nią to jak siostry. Ale ja się nie wtrącam bo wtedy bym i tak źle wyszła na tym.

• DoveLove Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aLunia wrote:
    Na pewno nie zaszkodzi. Jutro o której trzymać kciuki?
    O 15 :)

aLunia, Urszulka89 lubią tę wiadomość

qb3cwn15v37nxio5.png
    klz96iyehfls5pph.png
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat83 wrote:
    Adele lapaj meza na wszelki wypadek, co ci zalezy raz wiecej czy mniej :P hahaha
    No u mnie to by byl nie lada wyczyn :D Od @ do okolo owu co drugi dzien, a pozniej jak jest ochota. Kryste Panie kobieto :P Co ty masz 17 lat? :D

Hahaha Kat to Ci coś powiem przed wczoraj i dziś też było <3 hehe

Urszulka89, Hugolina87, Kat83 lubią tę wiadomość

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Kat83 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bujaj sie :P
    Ja to bym sie choc dla fanu bzyknela a moj nie chce :P Siuraka sobie ponoc otarl przy robieniu dzidziusia i tak nam jedno <3 wyszlo dzien przed owu i dupa z tego :P Mi sie juz swinstwa po nocach snia, kruca :P A pamietam poczatek zwiazku, jak to ja otarta chodzilam buhahaha
    Trzeba sie bedzie w baterie zaopatrzyc :D

DoveLove, Urszulka89, Paula_shells lubią tę wiadomość

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Kat w sumie trochę jestem w szoku,że mojemu tak się chce :P

Którą to teraz wysikuje II krechy ?

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za miesiąc ;p :D

DoveLove lubi tę wiadomość

• Adele27 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina będę trzymać kciuki :)

a ktoś szybciej? hehe ja dopiero 5dpo

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2018, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze grono się zmniejszyło :p

• Adele27 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do tych co miały HSG - czy robiłyście badanie na czystosc pochwy?? ja musze zrobic ale nie wiem czy moge na kilka dni przed zabiegiem czy kiedy?

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele27 wrote:
    Dzień dobry :)

Kat w sumie trochę jestem w szoku,że mojemu tak się chce :P

Którą to teraz wysikuje II krechy ?

Jak niepokalane poczecie jest możliwe to ja

‹‹ 712 713 714 715 716 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ