WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o drugiego maluszka
Odpowiedz

Starania o drugiego maluszka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2018, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gibobek moja tesciowa jest tak zainteresowana wnuczka ze po 2 dniach spytala co wyszlo z testow na alergie i w szoku byla jak powiedzialam ze dziecko mialo atopowa skórę (o wnuczkach starszego syna wie wsxystko). Oczywiście wywod na temat astmy (nic nie zrobie jak sie okaze ze ma) a najwiecej wtracania jest o lekarzy bo ja jej nie slycham, nie rozmawiam z nia na temat stanu zdrowia dziecka i nie pytam jej co mam zrobic, no i ciagle jestem krytykowana za wybor lekarza, bo nie jezdze tam gdzue ktos tam jezdzi, bo nam jechac tam a tam itp. Moj wybor lekarza zawsze jest zly.

A mąż jesli chodzi o wychowanie dziecka mnie wspiera i czasami mnie krytykuje ze cos źle robie. Wspolnie dzialamy.

• gibonek Przyjaciółka

Wysłany: 14 stycznia 2018, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg jak mam isc tam to az mnie nosi,i tak mnie pewnie obgadają bo licza na kase a ja kasy im nie dam bo to ma być dla małego a nie dla nich. myslalam nad lego duplo mały jest bardzo do przodu jak na swój wiek.Może ma któras z was chłopca i może by mi ciut pomogła podsunęła cos co teraz jest na czasie.

• gibonek Przyjaciółka

Wysłany: 14 stycznia 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza34 wrote:
    Gibobek moja tesciowa jest tak zainteresowana wnuczka ze po 2 dniach spytala co wyszlo z testow na alergie i w szoku byla jak powiedzialam ze dziecko mialo atopowa skórę (o wnuczkach starszego syna wie wsxystko). Oczywiście wywod na temat astmy (nic nie zrobie jak sie okaze ze ma) a najwiecej wtracania jest o lekarzy bo ja jej nie slycham, nie rozmawiam z nia na temat stanu zdrowia dziecka i nie pytam jej co mam zrobic, no i ciagle jestem krytykowana za wybor lekarza, bo nie jezdze tam gdzue ktos tam jezdzi, bo nam jechac tam a tam itp. Moj wybor lekarza zawsze jest zly.

A mąż jesli chodzi o wychowanie dziecka mnie wspiera i czasami mnie krytykuje ze cos źle robie. Wspolnie dzialamy.

teściowe tak maja :)
    nie zwracaj uwagi,bardzo dobrze ze działacie razem.bo ja mam dużo znajomych co potrafią się klocic co ty robisz,nie mow tak do niej a najbardziej mnie wkurza tekst idz spac bo zaraz wpierdol dostaniesz i już tu zaczyna się burza miedzy nimi.
    czasami bym wstala sama mu z liscia dala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2018, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gibonek wrote:
    wg jak mam isc tam to az mnie nosi,i tak mnie pewnie obgadają bo licza na kase a ja kasy im nie dam bo to ma być dla małego a nie dla nich. myslalam nad lego duplo mały jest bardzo do przodu jak na swój wiek.Może ma któras z was chłopca i może by mi ciut pomogła podsunęła cos co teraz jest na czasie.

Gibonek rozejrzyj sie wsrod zabawek Dumela np. traktorek chyba jest do 100zl, super jest statek piracki i domek ale droższe, bratanek uwielbia psi patrol ale lego duplo tez supet pomysl.

• aLunia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DoveLove ja też miałam dziwne bóle brzucha ale brałam trzy razy dziennie po dwie tabletki magnezu i nospe dwa razy i mi przeszło. Teraz czasem tak mnie pociągnie raz jednej a raz z drugiej strony. A KIEDY obstawiasz że miałaś owu?

3i49df9hy6z4ginm.png

ex2bdf9h3wcvr2ut.png

zrz6i09kya2w4ixc.png
    22.12.2016r (11 tydzień-poronienie zatrzymane)
    10 cs- udało się
    Hormony ok, podwyższone tsh- letrox 4x100 i 3x75
  • aLunia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gibonek ja bym pewnie kupiła Lego Duplo. Super sprawa. Moja córka do dziś się bawi więc prezent na dłużej.

3i49df9hy6z4ginm.png

ex2bdf9h3wcvr2ut.png

zrz6i09kya2w4ixc.png
    10 cs- udało się
  • DoveLove Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aLunia wrote:
    DoveLove ja też miałam dziwne bóle brzucha ale brałam trzy razy dziennie po dwie tabletki magnezu i nospe dwa razy i mi przeszło. Teraz czasem tak mnie pociągnie raz jednej a raz z drugiej strony. A KIEDY obstawiasz że miałaś owu?
    No właśnie chyba magnez sobie kupie.

Owu pewnie byla 9-10grudnia (21 albo 22dc)

qb3cwn15v37nxio5.png
    klz96iyehfls5pph.png
  • aLunia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno nie zaszkodzi. Jutro o której trzymać kciuki?

3i49df9hy6z4ginm.png

ex2bdf9h3wcvr2ut.png

zrz6i09kya2w4ixc.png
    10 cs- udało się
  • Kat83 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gibonek ej jakby sie moj maz tak do mnie odezwal, to by sam dostal i bym wyszla. W zwiazku jest gorzej lub lepiej, ale szacunek wzajemny to podstawa.

Dove trzymamy kciuki za serducho :* Daj znac od razu.

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • gibonek Przyjaciółka

Wysłany: 14 stycznia 2018, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat83 wrote:
    gibonek ej jakby sie moj maz tak do mnie odezwal, to by sam dostal i bym wyszla. W zwiazku jest gorzej lub lepiej, ale szacunek wzajemny to podstawa.

Dove trzymamy kciuki za serducho :* Daj znac od razu.

To nie mój mąż jak coś ale kumpeli, ale moje dziecko bawi się z ich córka i nigdy nie zostawiam jej samej jak on jest bo te jego teksty to masakra wcale się nie dziwie ze ciagle są wojny między nim a córka. Mała przeważnie u nas siedzi jak on jest

• gibonek Przyjaciółka

Wysłany: 14 stycznia 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrestq on chyba sam sobie nie zdaje sprawy co gada wg. Dość często potrafią sobie pocisnąć przy mnie. Ja z nią to jak siostry. Ale ja się nie wtrącam bo wtedy bym i tak źle wyszła na tym.

• DoveLove Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aLunia wrote:
    Na pewno nie zaszkodzi. Jutro o której trzymać kciuki?
    O 15 :)

aLunia, Urszulka89 lubią tę wiadomość

qb3cwn15v37nxio5.png
    klz96iyehfls5pph.png
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat83 wrote:
    Adele lapaj meza na wszelki wypadek, co ci zalezy raz wiecej czy mniej :P hahaha
    No u mnie to by byl nie lada wyczyn :D Od @ do okolo owu co drugi dzien, a pozniej jak jest ochota. Kryste Panie kobieto :P Co ty masz 17 lat? :D

Hahaha Kat to Ci coś powiem przed wczoraj i dziś też było <3 hehe

Urszulka89, Hugolina87, Kat83 lubią tę wiadomość

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Kat83 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bujaj sie :P
    Ja to bym sie choc dla fanu bzyknela a moj nie chce :P Siuraka sobie ponoc otarl przy robieniu dzidziusia i tak nam jedno <3 wyszlo dzien przed owu i dupa z tego :P Mi sie juz swinstwa po nocach snia, kruca :P A pamietam poczatek zwiazku, jak to ja otarta chodzilam buhahaha
    Trzeba sie bedzie w baterie zaopatrzyc :D

DoveLove, Urszulka89, Paula_shells lubią tę wiadomość

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Kat w sumie trochę jestem w szoku,że mojemu tak się chce :P

Którą to teraz wysikuje II krechy ?

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za miesiąc ;p :D

DoveLove lubi tę wiadomość

• Adele27 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina będę trzymać kciuki :)

a ktoś szybciej? hehe ja dopiero 5dpo

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2018, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze grono się zmniejszyło :p

• Adele27 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do tych co miały HSG - czy robiłyście badanie na czystosc pochwy?? ja musze zrobic ale nie wiem czy moge na kilka dni przed zabiegiem czy kiedy?

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele27 wrote:
    Dzień dobry :)

Kat w sumie trochę jestem w szoku,że mojemu tak się chce :P

Którą to teraz wysikuje II krechy ?

Jak niepokalane poczecie jest możliwe to ja

‹‹ 712 713 714 715 716 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ