Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula a robiłaś dzisiaj test, żeby zobaczyć czy pojawia się druga kreska?
CP póki co się nie przejmuj, dopiero taka przy becie około 1000 stanowi problem. Wiem, że po stracie ciezko o pozytywne myślenie, ale teraz pozostaje tylko czekanie na jutrzejsze wyniki bety.Paula_071 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Też myślę, że na wyrokowanie ciąży pozamacicznej za wcześnie. Ja w podobnym czasie trafiłam do szpitala gdzie gin mnie poinformowała, że prawdopodobnie co a to okazała się torbiel. Natomiast wszyscy w szpitalu od razu bez badań mi mówili, że to za wcześnie. Wiesz w którym DC miałaś owu albo podejrzewasz? Betę musisz robić koniecznie.
-
aLunia wrote:Też myślę, że na wyrokowanie ciąży pozamacicznej za wcześnie. Ja w podobnym czasie trafiłam do szpitala gdzie gin mnie poinformowała, że prawdopodobnie co a to okazała się torbiel. Natomiast wszyscy w szpitalu od razu bez badań mi mówili, że to za wcześnie. Wiesz w którym DC miałaś owu albo podejrzewasz? Betę musisz robić koniecznie.
Myślę, że owu miałam 15-16 dni temu.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
wisieninka_89 wrote:czyli bete robilas jakis 14 dni po owu? mysle ze ma prawo byc taka niska na tym etapie. ja z synem robilam bete duzo pozniej niz ty i miala dopiero 98
Tak. Staram się wyluzować, czekam na jutrzejszy wynik, mam nadzieję, że będzie ładny przyrost13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula to czekamy w takim razie spokojnie na bete
ja praktycznie w ogóle nie czuję jajników w tym cyklu... nie wiem czy to dobrze.. coś tam bolały 2 dni temu troszkę i tyle. Ciszaaaaaaa -
Adele27 wrote:Nie było owu jeszcze. Musi być skok o przynajmniej 0,4 stopnia na pewno jeszcze temp skoczy masz dopiero 13dc więc widoczne owu się przesunie ;)ja też przeważnie owu mam 14-16dc a miałam niedawno cykl gdzie była w 21dc...
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
nick nieaktualny
-
Wiesz mi teraz gin tłumaczyła, że nigdy nie wiemy tak naprawdę kiedy doszło do zagnieżdżenia. Ja w tym czasie co ty byłam na USG i nic nie było widać. Poszłam tydzień później i tylko pęcherzyk. Za kolejny tydzień pęcherzyk z ciałkiem żółtym, gdzie już powinien być zarodek! Trzymam kciuki za ciebie i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlunia ja przy pierwszej ciąży tez nie wiedziałam że się coś święci i właśnie chodziłam siku w nocy co było takie nienaturalne u mnie, tyle że w tedy tłumaczyłam to sobie ze może pęcherz przeziebilam :p a Ty tak mialas przy pierwszej czy drugiej ciąży ?
Ja teraz nie chodzę częściej. @ mam mieć dopiero za tydzień ale i tak myślę że nic z tego w tym cyklu. W tedy jakoś kolo terminu @ zaczęłam bywać w nocy w toalecie, albo jak się już zaczęła nawet spóźniac. Ech ja juz tracę nadzieje ze zajde znów w ciążę -
Nie pamiętam właśnie czy tak było przy pierwszej i drugiej ciąży. W pierwszej to mnie bardzo szybko piersi zaczęły boleć. A druga widzę że wypieram z pamięci i mało co pamiętam.
A teraz wyjątkowo wcześnie miałam wyczulony węch, ale dopiero po fakcie to skojarzyłam. A z tym sikaniem to bliżej @ wiec mam nadzieję, że zaskoczyło Hugolina. -
nick nieaktualny