Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Huligonia o właśnie odstawilam metę na miesiąc bo miałam grypę a z racji tego że miałam mega grypę i powikłania do tego antybiotyk i biorę leki przeciwpadaczkowe nie chciałam sobie obciążyć zbytnio żołądka bo bym wysiadla wkoncu. Dziś już wrócę do mety tylko najgorsze te skutku uboczne znowu będę ktorge przechodzić dzięki za dobrą rade
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugolina u mnie też same ciążę... Odkąd się zaczęłam strać to w ciążę zaszly moje 3 przyjaciolki i 2 koleżanki.. ehh mnie z kolei cycki od kilku dni bolą.. a owu dzis lub jutro myślę więc też to normalne nie jest żeby bolały kilka dni przed...
Paula przykro mitule bardzo mocno
-
Paula przykro mi
gibonek ja tak sikam jak pije herbate ziolowa. Wypijam 1 kubek a latam potem co chwile caly wieczor.
Maz mowi, ze doktorka dzwonila do niego. Od zlozenia listu z kliniki (ktory zgubili) do wynikow bedzie... 7-8 tygodni. To jest jakies nieporozumienie normalniePobieraja krew raz w tygodniu, gdzie albo on pracuje, albo maja komplet. A co mnie to obchodzi, skoro oni spieprzyli??
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat śmiech na sali...ehhh lykasz niepokalanka ?
Ja od wczoraj czytam dlaczego bolą mnie cycki przed owu.. znów ból jest nie do zniesienia rozumiem po owu ale przed... Ehh wyczytalam,że mastopatia która mam spowodowana jest przez za wysoki estrogen. Za mało jest progesteronu w stosunku do estrogenu stąd ból piersi. I nie jest to normalne,że bolą na 2tyg przed @. Normalne jest jak bolą 1-3 przed. Mastopatie za kilka lat może doprowadzić do raka piersi. Znalazłam fajny artykul gdzie to opisali. Przez ten wysoki estrogen w drugiej fazie powstaja zwłóknienia w piersiach. Wystarczy brać proga który unormuje nierównowagę hormonalna.
Jeżeli okarze się,że dwa lata nie mogę zajść w ciążę przez to właśnie i wsytraczylo brać proga,który zaden lekarz mi nie zapisał to walne sobie w łeb -
nick nieaktualnyKat jak czytam to nie wierze ze takie cyrki u Was z pobraniem krwi.. szok normalnie.
U mnie najlepsze koleżanki juz odchowaly prawie że drugie a ja się staram dalej choć zaczęłam jak były na początku ciąży . U nich w pierwszym czy drugim podejściu zaskoczylo. Reszta się mnoży ale jak widać każdej wychodzi
Koleżanka która teraz niespodziewanie zaszła bo jej się płodne przesunely nie ma żadnych objawów prócz braku okresu. Ja się doszukuje standardowo. Ale nie czuje ze się udało.
-
nick nieaktualny
-
Hugolina z tymi objawami wiesz jak jest..jedne mają inne nie. Nie ma co się doszukiwać. Ja w nocy miałam chyba owu bo bolało okrutnie ale już mi się wydaje,że się nie udało że względu na ten ból cycków..
-
nick nieaktualny
-
Hugolina z tymi nogami twoimi to też zagadka..:p na ten cykl mam luteinę więc na pewno ja wezme. Czekam aż temp mi skoczy i zaczynam. Jest też krem z progesteronem do wcierania na pms myślę czy go nie kupić sobie
-
hej,
gibonek moze zapalenie pecherza cie dopadło? zurawine w tabletkach moze kup?
jaka masz dawke Gluckophage? ja dostalam jedna na wieczor- xr o przedluzonym uwalnianiu.
Adele ja mialam 3 x dziennie luteine albo 2 x dziennie dupka
ten ciagnacy sie plodny sluz tez pewnie masz przez wysoki estrogen
Paula przytulam :* ale zaskoczyłaś, to dobry znak, w nastepnym cyklu sie uda :*córka- 2011
syn- 2019 -
Luci ale 3 x po 50mg luteiny ? Mam jeszcze dopochwową 100mg. właśnie też tak skojarzyłam odrazu ten śluz... Ale jak badałam estriadol w 3dc to byl bliżej dolnej normy ..