Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
DoveLove wrote:No jasne, tylko lepiej przed aplikacją
Coś mi gdzieś tam mignelo kiedyś żeby nie więc wolę zapytaćboje się tylko żeby mi się jakaś grzybica przez nie nie przypaletala wiec rozkminiam czy ja brać.. myślałam żeby aplikować ja na noc a rano brać ta podjezyk bo mam jej tyle żeby brać 100mg dziennie więc raczej to mało.. i chyba lepiej jeszcze na noc 100mg dowalic hmm
-
Chyba w ciąży jest zalecenie, że przy luteinę dopochwowej się nie powinno. Ja nie biorę ale moje dwie koleżanki tak i mówiły że mają zakaz.
My teraz przez te plamienia też mamy zakaz. Już nie plamie dobre dwa tyg i mąż taki wygłodniały za mną chodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 19:15
-
Adele no lykam sobie niepokalanka regularnie, plus inositol. Grzeczna jestem w tym cyklu
Luteine bierz 2xdziennie - po dwie 50mg albo po jednej 100mg. W sumie 200mg dziennie. Doktor z Pl mi tak zalecala a ona jest swietna. Te podjezykowa tez mozesz dowcipnie bez problemu
Krem bym olala, nie wiadomo ile wcierac i gdzie a dopochwowo od razu idzie, gdzie trzeba.
Tez bym brala lutka, ale nie wiem sama. Mam niewielki zapas, ktory trzymam na wszelki wypadek. No ale jesli moje bole owulacyjne to tylko cysty i nie owuluje normalnie, a nasienie meza tez ostatnim razem bylo slabe (1% morfologia) to na razie nie ma sensu. Zrobimy mu na swiezo nasienie, krew (haha) i zobaczymy jak moje wyniki. Boje sie, ze mi znowu wcisna Clo, bo juz bralam 7 miesiecy.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Ja brałam luteinę dopochwowo 2 x dziennie od 16 dc przez 10 dni. Chyba że owu była później to przesuwałam o te dni. Jak masz podjęzykowej tak dużo to nie mieszaj tylko bierz taką. Mniejsze prawdopodobieństwo infekcji. Po co mieszać jak na to samo wychodzi
-
karolcia87 wrote:Ja brałam luteinę dopochwowo 2 x dziennie od 16 dc przez 10 dni. Chyba że owu była później to przesuwałam o te dni. Jak masz podjęzykowej tak dużo to nie mieszaj tylko bierz taką. Mniejsze prawdopodobieństwo infekcji. Po co mieszać jak na to samo wychodzi
No właśnie podjęzykowej mam mniejwystarczy mi na 10dni po 2x50mg więc mało ... Dlatego myślałam żeby dowalić na noc jeszcze dopochwowo..
Pewnie też mnie będzie wkurzało to wyciekanie jej -
nick nieaktualnyTak na zakonczenie paskudnego dnia: moja corka usilnie probowala podejrzec tatusia w toalecie i nagle mówi "tata a dziadek to ma zmarszczki na siusiaku". No to jakbysmy zastanawiały się jak nasi panowie beda tam wyglądac po 60-tce to juz wiemy, ha ha....
-
Oj ta twoja córa to niezly gagatek
Ja lece dzis na usg piersi i przy okazji zrobie badadnie prolaktyny bo mam za tydzien wizyte u gina. A tak to po staremu-czekam na dni plodne w przyszlym tygodniulykam castagnusa i wiesiilka ale dopiero kilka dni.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Ja tez dopiero zaczelam w tym cyklu, ale poki co jest ok. Cyce troche spuchly (khi khiii ^^ ), ale na razie nie bola. Zobaczymy jutro, bo ostatnio zaczynaja jakos 6dpo.
pap trenuj meza juzna wszelki wypadek
Powodzenia
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
A ja mam dość tego cyklu.. 16dc a skoku temp dalej nie ma. Dziś nawet w dół poszła jprd... Ost
było przedwczoraj i więc nie będzie. Cyce spuchnięte i obolałe od 5 dni myslalam,że dziś w końcu lutkę zacznę brać a tu chu i trzeba dalej czekać..
Kat to plus,że nie bolą
pap to daj znać co tam wyjdzie na USG i jak prolaktyna
Iza dobra to twoja cora hehehe -
nick nieaktualnyU mnie dziś 22dc. Cycki jak były tak są mikro. Chyba nie ma sensu tego testu kupować bo to się czuje ze wielkie G..znowu
Adele jak dziś poszła w dół to może przede właśnie ? Bo tak ponoć jest ze jest ten spadek.
Przytyć dupku moja temp jest jakaś bardziej wyrównana. Wiem ze on nie ma wpływu na temp ale tak wygląda po tym wykresie ze nie ma z dnia na dzień gór i spadków. -
Heh widze ze humory nam dopisuja. Ja mialam wczoraj dol stulecia. Po co ja sie tak martwie i stresuje o bzdury, skoro i tak sie nie uda.
Tak serio, to chcialabym odpuscic kompletnie i juz wcale nie probowac. Zyc w koncu normalnie a nie z glowa w majtkach caly czas. Siwe wlosy na glowie, zmarszczki wokol oczu a mi sie, starej rurze, dzieci zachcialo
Adele, Hugolina tulam :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 08:30
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
aLunia wrote:Chyba w ciąży jest zalecenie, że przy luteinę dopochwowej się nie powinno. Ja nie biorę ale moje dwie koleżanki tak i mówiły że mają zakaz.
My teraz przez te plamienia też mamy zakaz. Już nie plamie dobre dwa tyg i mąż taki wygłodniały za mną chodzi.Ja brałam w ciązy do 16tc ale szyjka i z dzidzią było ok więc co do
nie było zakazu.
Dziewczyny, tak wogóle w poniedziałek zmarł mój tata.
-
Kat a no widzisz ale co zrobić jak chęć bobasa jest silniejsza od nas.. ehh instynkt macierzyński nas wykończy
Hugolina no pewnie u mnie dziś będzie owu i zła jestem na to bo przytulanek już nie będzie. Ja tam dalej trzymam za ciebie kciuki -
wisieninka_89 wrote:hej Oaula odezwij sie, co u Ciebie, jak sie czujesz?
Czuję się super. Może to brzmi głupio, ale jestem szczęśliwa, że dostałam okres. Miałam okropne bóle ponad tydzień i wraz z okresem odpuściło. Zanim zaczęłam teraz krwawić dostałam bóli takich jak przed poronieniem w 11tc.13.08.2015 r.
11.05.2019 r.