Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć Dziewczyny. nie było mnie tutaj dwa miesiące. ciałam dać sobie na wstrzymanie. ale nie wytrzymałam i poszłam na monitoring mimo że byłam umówiony dopiero na kwiecień. byłam w zeszlą środę i w piątek i coś w lewym jajniku lekarz widział ale stwierdził że jeszcze na dniach się nie zanosi na owu, wiec na kolejną kazał przyjść dopiero dzisiaj. a w niedzielę zaczęły mnie boleć piersi jak zawsze 10 dni przed @. no to stwierdziłam że pewnie owulacji nie było i @ się zbliża. a tu zaskoczenie dzisiaj mi lekarz mówi ze owu była bo idealnie widać peknięte jajeczko. że musiała mieć miejsce max 2 dni temu. a ja głupia dałam sobie sobie spokój i nie próbowaliśmy!
załamania totalna.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Pomocy pomocy pomocy... Byliśmy z synem na dniu otwartym w szkole. Tak się cieszyl na to no i radość minęła z wejściem do szkoły... Nic mu się nie podoba on nie idzie do szkoły i koniec.. płacze mi krzyczy,że szkoła nudna brzydka itp. Ehhhh już nie wiem jak mam mu tłumaczyć już chyba na każdy sposób próbowałam... A co to będzie we wrześniu ehhhh
-
Urszulka wspolczuje Ci straty taty
trzymaj sie mocno..
Bylam na usg piersi, obraz taki sam jak rok temu-jest jakas tam zmiana ktora nie rosnie. Birads3. Najprawdopodobniej to cos takiego jak u Adele. Specjalista od usg powiedzial,ze nic go nie niepokoi. Cytologia dobrazrobilam dzis badanie prolaktyny ale wyniki odbiore dopierl za tydzien przed wizytą u ginekologa bo do przychodni mam kawałek drogi. Dzis chyba jakos 5albo6dc wiec do dni plodnych jeszcze daleko. Dzielnie mierze temperature i nabieram sił na duuuzo staranek. Slyszalam gdzies (tfu!czytalam! I to chyba na of), ze mieskac urodzin kobiety jest najbardziej płodnym to czekam bo jestem z marca
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Iza34 wrote:Tak na zakonczenie paskudnego dnia: moja corka usilnie probowala podejrzec tatusia w toalecie i nagle mówi "tata a dziadek to ma zmarszczki na siusiaku". No to jakbysmy zastanawiały się jak nasi panowie beda tam wyglądac po 60-tce to juz wiemy, ha ha....
Kat83 lubi tę wiadomość
-
Ech bylam w przychodni po raz trzeci dzisiaj gonic ich o te badania krwi meza. Z trzecia pod rzad baba gadalam, ani jedna nie przeprosila za zgubienie waznego dokumentu. Nie da sie nic zrobic, musimy czekac 2 tygodnie na pobranie. Szlag mnie trafi z nimi! Jakby nie zgubili listu, to mialabym wynik pojutrze. A tak bedzie za 3 tygodnie.
I oczywiscie znow musze tam isc kogos opierdzielic, bo maja wpisane LH, FSH, testosteron i prolaktyne, ale zapomnieli o TSH i badaniu pod katem cukrzycy. Nosz kurna, ile razy mam jeden durny test zalatwiac? 7-8 tygodni. Dwa miesiace. Wrrrr.
Adele poki co tabsy chwale, zobaczymy jak pojdzie dalej. Cyc dalej nie boliWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 21:52
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Adele27 wrote:Pomocy pomocy pomocy... Byliśmy z synem na dniu otwartym w szkole. Tak się cieszyl na to no i radość minęła z wejściem do szkoły... Nic mu się nie podoba on nie idzie do szkoły i koniec.. płacze mi krzyczy,że szkoła nudna brzydka itp. Ehhhh już nie wiem jak mam mu tłumaczyć już chyba na każdy sposób próbowałam... A co to będzie we wrześniu ehhhh
Zaczyna się bunt musisz przetrwać albo porozmawiać czy coś jest nie tak może w szkole ale z własnego doświadczenia wiem i przerabiam to.
Urszulka89 moje kondolencje. -
Kat a widzisz mnie z kolei napier****
a biorę niepokalanka od 1dc wcześniej mnie nie bolaly tak jak go brałam.. ból pewnie już nie przejdzie więc muszę się bujać tak do kolejnej @... Fuck
gibonek no zaparł się chłopak i koniec. Ale uspokoił się i może jakoś to będzie.. -
Adele mój jak narazić bardzo chce do szkoły. jutro idę go zapisać.
dzisiaj lekarz przepisał mi luteinę, mam brać 10 dni i zrobić test.
Miała któraś z was takie zalecenia?Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
nick nieaktualnyRozczarowana ja mam ale duphaston przez 10 dni od 16dc. Lekarz mówił żeby jak coś zrobić betę i brać drugie opakowanie gdyby zaskoczylo. Narazie nie będę mieć potrzeby.. dziś biel vizira. Wiec na 90% lipa znowu. ;p nawet mnie nue ruszył ten test negatywny.
Wszystkiego najlepszego kobietki w tym naszym dniu -
nick nieaktualnykarolcia87 wrote:Tak z innej beczki jakim cudem Twoje dziecko wie jak wygląda siusiak od dziadka? Mój mąż już teraz się zamyka w łazience jak się myje a mała na dopiero 2.5 l ale już parę razy mówiła tata na siusiaka i się skończyło mycie przy otwartych drzwiach. Jeszcze rozumie tatę podejrzeć ale dziadka? Dla mnie nie do dopuszczenia
Spokojnie, moim zdaniem nic złego się nie stalo. Poprostu dziadek nie ma zwyczaju zamykac sie w wc a nie przypuszczal ze wnuczka tam wparuje. Tlumaczymy ze nie wolno podgladac, wchodzic do lazienki jak ktos jestm, bo na ogol tsk jest ze 100 razy sie zamknie i dziecko nid przyjdzie a raz sie nie zamknie i klops. Różne rzeczy sie zdazaja. Do dzis pamietam jak w czasie narzeczenstwa naszlismy meza rodzicow w sytuacji intymnej na kanapie przed tv. Noz ale głupio bylo, chyba bardziej im niz nam bo tesciowa bardzo dlugo byla jakas tska wsciekla i niemila jak tylko nas zobaczyla. -
Hugolina przykro mi
A który to dpo?
Ja wstałam w złym nastroju. Wszystko mnie boli - piersi to nawet nie chce dotknąć, spać na boku nie mogę tak mnie bolą. To chyba nie jest normalne. Może w przyszłym m-cu zacznę przygode z niepokalankiem.
Do tego doszedł mnie ból pleców, ale w części piersiowej, normalnie bolą mnie żebra, coś pod łopatką i do tego wczoraj miałam taki wkurzający ból pod prawą pachą. Dotykałam tam i nie nic nie czuję, nie widać powiększonych wezłow. Nie wiem od czego to. Może jakieś nerwobóle. Ech starość nie radość....
Wczoraj temp podskoczyła, żeby dzisiaj w 7dpo znowu zejść niżej. Poza bolącym brzuchem i dziwnym kłuciem jajnika wczoraj nie mam żadnych objawów, ze się udało. Temp też nie nastraja pozytywnie. Pewnie znowu dupa.
Tyle u mnieWszystkiego dobrego kobitki!
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny