Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza to piątka
ja się wzięłam tez za okno w salonie bo były na nim naklejki zimowe..ale nie skończyłam skrobac tego. Zmywaczem musze szorowac. Dramat dosłownie .
Mój M robi kolacje ale tak długo jyz siedzi w kuchni ze sama wino pije :p także Nasze zdrowie drogie Panietych dwóch kresek wkrótce
_
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 18:23
-
Agulineczka hehe ja mam piłkę, hantle, matę... a dupsko leży odłogiem.
Dobrze że jest ta zumba raz w tygodniu.
Hugolina może i ja otworzę wino, hmmm
Stresowałam się okropnie, miałam dziś usg piersi, w 2014 coś mi wykryła babka. A dziś czysto.
Jak mi ulżyło
Włączyłam dziecku bajki na yt, a sama przeglądam foteliki, musimy kupić drugi. Byłam dziś w sklepie i pytałam czy moja furka ma system isofix. Całe szczęście tak, teraz muszę jechać z dziecięciem w celu przetestowania kilku modeli. -
Hugolina87 wrote:Iza to piątka
ja się wzięłam tez za okno w salonie bo były na nim naklejki zimowe..ale nie skończyłam skrobac tego. Zmywaczem musze szorowac. Dramat dosłownie .
Mój M robi kolacje ale tak długo jyz siedzi w kuchni ze sama wino pije :p także Nasze zdrowie drogie Panietych dwóch kresek wkrótce
_
-
Paula_shells wrote:Włączyłam dziecku bajki na yt, a sama przeglądam foteliki, musimy kupić drugi. Byłam dziś w sklepie i pytałam czy moja furka ma system isofix. Całe szczęście tak, teraz muszę jechać z dziecięciem w celu przetestowania kilku modeli.
. ale koniecznie trzeba wczesniej mierzyc
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
nick nieaktualnyHugolina a probowalas zmyc te naklejki spirytusem? Kiedys tez duuuuzo czasu poswiecilam na zmywanie kleju po naklejkach, i chyba dopiero spiryt wziol z szyby ale na meble nie stosowalam, baje sie odbarwien i klej nadal jest. Podobno sa specjalne preparaty na usuwanie roznego kleju, plasteliny itp. Moja mama cos ma takiego i miala mi dac jak corka wlizyla sprytna plasteline do kieszeni bluzy.
-
No ja specjalnie kupowalam drugi fotelik, taki, aby byl 2w1, bo tez sie uparlam, ze syna bedziemy wozić jak najdłużej tylem do kierunku jazdy, a ze kupilismy taki do 36kg z pieciostopniowa regulacja zaglowka chcialam, aby mozna go bylo rowniez montowac przodem jak juz podrosnie. Niestety moj synek zle znosil dluzsze podroze tyłem do jazdy, bo za kazdym razem wtmiotowal i to bardzo. Jak sie to zdarzylo jeszcze na zwyklej drodze to pol biedy, gorzej na autostradzie, gdzie sie nagle nie zatrzymam na poboczu. A wymiotowal tak, ze az sie krztusil, nawet jak jadl ponad 3h przed jazda. Ze wzgledu na wiek nie moglismy mu podac zadnych leków na chorobe lokomocyjna. Odkad odwrocilismy fotelik przodem do kierunku jazdy problem zniknal i dużo mniejszy stres dla nas.
Hugolina87 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Iza34 wrote:Hugolina a probowalas zmyc te naklejki spirytusem? Kiedys tez duuuuzo czasu poswiecilam na zmywanie kleju po naklejkach, i chyba dopiero spiryt wziol z szyby ale na meble nie stosowalam, baje sie odbarwien i klej nadal jest. Podobno sa specjalne preparaty na usuwanie roznego kleju, plasteliny itp. Moja mama cos ma takiego i miala mi dac jak corka wlizyla sprytna plasteline do kieszeni bluzy.
Hugolina87 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
agulineczka wrote:Wracając jeszcze do tego bólu to jedynie podczas karmienia piersią ból się wyciszył, nawet jak już wrocila @ to nie wiedziałam co to jest ból piersi. Po odstawieniu synka jeszcze przez kilka m-cy tak było, no ale niestety ból powrócil. Pozostaje więc znowu wrócic do karmienia
u mnie tak samo. tylko po urodzeniu syna piersi nie bolały. a od kilku lat znowu taki straszny ból. teraz to już 10 dni przed @. praktycznie zaraz po ovu. i wtedy juz wiem ze znowu się nie udało.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Ile razy mówiłam teściowej żeby nie dawała synkowi długopisu, bo rysuje narożnik i zrobił delikatne dwie dziurki w ekoskórze, czy do takiego materiału też mogę użyć tego środka antybakteryjnego na arcydzieła z długopisu?
Ja jestem zdecydowana kupić albo cybex albo romer tylko nie pamiętam modeli. Ale tego cybexa się obawiam że będzie mało wygodny. Przy najbliższej okazji sprawdzę z małym modelem -
nick nieaktualny
-
Rozczarowana wrote:u mnie tak samo. tylko po urodzeniu syna piersi nie bolały. a od kilku lat znowu taki straszny ból. teraz to już 10 dni przed @. praktycznie zaraz po ovu. i wtedy juz wiem ze znowu się nie udało.
Mnie też zawsze bola odrazu po owu aż do @. Czasem nawet zaczynają przed owu.. w tym cyklu tak miałam. Przed zajściem w ciążę też tak samo bolały i jak zaszłam w ciaze również ból był odrazu po owu. Po urodzeniu nie pamiętam jak było ale chyba po odstawieniu anty wszystko wróciło -
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Iza a o której wyniki będą ? Będzie dobrze
Moja temp rośnie jakby chciała a nie mogla.. pierwszy raz taka kiepska. Ale raczej 2dpo dziś
Jeszcze material do badania nie pobrany i nie oddany. Zaprowadzilam corke do przedszkola i jedziemy do warszawy. Wyniki po 15.