Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny życzę wam wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet! Oby następne grono było w większym gronie malutkich ludzi
Hugolina87, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Adele27 wrote:A w ogóle próbowałam dziś jeszcze z mezem
ale klops.. nie wyszło. Więc mogę tylko pokładać nadzieję w chłopakach z pn
Dziś byłam u znajomej i sobie wyobraź że mała rano histeria bo nie chce na autobus iść ma 6 lat i obok sąsiadki mały też to samo widocznie dzieci tak mają ja niedawno też to przechodziłam. Jeszcze się zastanawiamllam czy nie iść z nią do psychologa bo była masakra. -
Adele27 wrote:U mnie w końcu temp w górę.. i choroba mnie łapie. Z nosa leci gardło boli ehh
Ja w ciągu miesiąca grypa, i teraz biorę 2 op antybiotyku ponieważ po grypie były powikłania to dostałam antybiotyk a teraz zapalenie pęcherza, chciałam się dziś wyspać ale się nie dało moje dziecko nakarmilo psa chipsami i czekolada i już o 8 byłam u weterynarza. Dość że moja lunatykuje w nocy 2 razy w stawała i ja kładą to jeszcze pies mnie męczył bo miałam ja drapacze gorzej niż z małym dzieckiem. Teraz mnie łeb boli i chyba pójdę spać jak mała że szkoły odbiorę. -
agulineczka a Ty nie masz przypadkiem mastopatii jak ja skoro te włókniaki w piersi też miałaś? mnie przez to te piersi tak bolą w drugiej fazie... też nie mogę normalnie spać a przewrócenie się na bok to już w ogóle mega ból...
gibonek jejku współczujęmoże uda Ci się teraz odpocząć...
Hugolina łeeeeee to jeszcze kciuków nie puszczam
Luci jak się czujesz?Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
Ja myśle ze gorsze niz negatywny test jest brak owulacj. Bo wtedy to nawet nie ma szans na testowanie. Moj chyba taki jest
http://static.pokazywarka.pl/0/a/4/4876b89f93dae71b525e0543347cfc4d_orig.jpg
Myslicie czy rozbieżnosci w godzinach mierzenia i braku 6 godzin snu moze miec bardzo duzy wplyw na wykres? Ja mierze wtedy kiedy maly mi pozwoli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 11:20
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
Adele27 wrote:agulineczka a Ty nie masz przypadkiem mastopatii jak ja skoro te włókniaki w piersi też miałaś? mnie przez to te piersi tak bolą w drugiej fazie... też nie mogę normalnie spać a przewrócenie się na bok to już w ogóle mega ból...
Mnie tak bolały piersi przed pierwsza ciążą. Wtedy lekarz polecił mi Mastodynon N, bardzo mi pomogło.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Adele27 wrote:agulineczka a Ty nie masz przypadkiem mastopatii jak ja skoro te włókniaki w piersi też miałaś? mnie przez to te piersi tak bolą w drugiej fazie... też nie mogę normalnie spać a przewrócenie się na bok to już w ogóle mega ból...
gibonek jejku współczujęmoże uda Ci się teraz odpocząć...
Hugolina łeeeeee to jeszcze kciuków nie puszczam
Luci jak się czujesz?
Włokniaka mialam i mam jednego, do tego doszły teraz liczne torbiele, więc to na pewno mastopatia tylko nie usłyszałam tego wprost od lekarzy. Idzie zwariować z tym bólem. JA odkąd pamiętam mam takie bóle w 2 fazie. Rozumiem jeszcze gdybym miała nie wiadomo jakie balony....
O mastodynonie słyszałam tylko nie wiem czy można podczas starań. Ja już po 2 stratach nie chce czegokolwiek próbować/ryzykować.
Jak już się uda i zaprzestanę w końcu starań to wezmę się za to. Tyle, ze ja zawsze chcialam trójke dzieci, więc kiedy to bedzie?Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Wracając jeszcze do tego bólu to jedynie podczas karmienia piersią ból się wyciszył, nawet jak już wrocila @ to nie wiedziałam co to jest ból piersi. Po odstawieniu synka jeszcze przez kilka m-cy tak było, no ale niestety ból powrócil. Pozostaje więc znowu wrócic do karmieniaSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyAgulineczka jeszcze masz czas na trójkę dzieci
zaraz się uda zajSC i jedno po drugim sobie zrobicie
trzymam kciuki za cykl
Ja musze zaczav się ruszać..jakiś sport koniecznie.
Paula ja zobaczę jak będzie w nd z ta temp. W tedy będę mieć 13dpo. Dupka biorę do sb. Fajnie by było gdyby było po co zatestowac drugi raz ;p
Szkoda ze negatyw u CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 13:47
agulineczka lubi tę wiadomość
-
Ja zaczelam cwiczyc w domu. Odpalam youtube na tv i cwicze z trening fitness. Na fb jest tez plan cwiczen na kazdy tydz. Kupilam sobie nawet profesjonalna mate do fitnessu i hantle (0,5 i 1kg na poczatek
)
Hugolina87 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyWczoraj wpadłam na jakiś trop a propo bólu nóg. Że to przez celulit- tkankę tłuszczu.nie jest tragicznie ale mam obtluszczone nogi gdzie kiedyś miałam zero tłuszczu na nich. Jak się woda zaczyna zatrzymywać w drugiej fazie plus te hormony to stąd chyba mam te bole, . Także musze się pozbyć tłuszczu. Koniecznie muszę wrócić do biegania.
-
Pogoda zaczyna się robić ładna to idealnie na bieganie. Nawet kiedyś czytałam, że chyba marszo biegi są najlepsze przy staraniach bo aż tak nie obciążają organizmu.
Mnie chorobsko złapało znowuodebrałam córkę z przedszkola i dzisiaj jest tak milutko na dworze, czuć już wiosnę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 15:49
Hugolina87 lubi tę wiadomość