Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza powodzenia!!
U mnie temp taka sobie, zazwyczaj miałam wyższe w II fazie, dlatego się nie nastawiam. Choć i tak smutno mi będzie jak zobaczę 1 kreskę na teście. Dziś mam 8dpo.
bacha8719, Iza34 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Iza powodzenia!!
U mnie temp taka sobie, zazwyczaj miałam wyższe w II fazie, dlatego się nie nastawiam. Choć i tak smutno mi będzie jak zobaczę 1 kreskę na teście. Dziś mam 8dpo.
Idziemy równo, ja też dziś 8dpo
kiedy planujesz robić test?
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Hugolina a jak u ciebie? sikasz jutro ?
Nie sikam. Nie mam nawet testu w domu. Temp spada powoli juz. No i nie czuje abym była w ciąży
Oby @ przyszła w terminie to w środę ide na te badania cukru i coś dorzucę do tego pewnie.
Trzymam kciuki za Was
szczerze wątpię że będę w drugiej ciąży kiedykolwiek.
Ja juz nawet nie wiem czy mi smutno przy kolejnym rozczarowaniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 11:06
-
nick nieaktualny
-
..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 08:56
Adele27, Kat83 lubią tę wiadomość
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017
-
U mnie temperatura jakas dziwna
http://static.pokazywarka.pl/v/l/l/43a5395d4c4150ffd4f0cfe1d7e6f1fb_orig.jpg
Ogolnie dziwnie sie czuje jakby mdlaly mi rece i nogi. Juz nic nie rozumiem z tego. Moze ktoras z Was cos podpowie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 14:49
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
Meridian -
Hej Dziewczyny! Również staram się o drugiego malucha. Mam córeczkę 15mies, karmię ją nadal piersią (głównie w nocy). Miesiączka wróciła jakiś czas temu - 3 regularne cykle po 35 dni. Aktualnie jestem dwa dni po terminie @,testy wychodzą negatywne, miesiączki nie ma. Kupiłam termometr owulacyjny z myślą o mierzeniu temperatur od kolejnego cyklu, z ciekawości dzisiejsza poranna tempka - 36.9 (co niewiele mi mówi z uwagi na brak wcześniejszych obserwacji). Przy córeczce test robiłam w 39dc i wyszedł bladzioch, ale widoczny. Teraz się niecierpliwię, chcę jeszcze poczekać zanim pójdę na ewentualną betę. Troszku ciągnie mnie w pachwinach jak przy pierwszej ciąży, ale to może być równie dobrze jakaś autosugestia. Pisałam na marcowym forum testujących, ale Dziewczyny zignorowały mojego posta i nikt nie chciał ze mną pogadać
-
katastrofa witaj, jak masz takie dugie cykle to moze sie ciutke przesunelo i testalbo @ przyjdzie troche pozniej. moze poczekaj jeszcze ze 2 dni i powtorz test z ranaKotastrofa wrote:Hej Dziewczyny! Również staram się o drugiego malucha. Mam córeczkę 15mies, karmię ją nadal piersią (głównie w nocy). Miesiączka wróciła jakiś czas temu - 3 regularne cykle po 35 dni. Aktualnie jestem dwa dni po terminie @,testy wychodzą negatywne, miesiączki nie ma. Kupiłam termometr owulacyjny z myślą o mierzeniu temperatur od kolejnego cyklu, z ciekawości dzisiejsza poranna tempka - 36.9 (co niewiele mi mówi z uwagi na brak wcześniejszych obserwacji). Przy córeczce test robiłam w 39dc i wyszedł bladzioch, ale widoczny. Teraz się niecierpliwię, chcę jeszcze poczekać zanim pójdę na ewentualną betę. Troszku ciągnie mnie w pachwinach jak przy pierwszej ciąży, ale to może być równie dobrze jakaś autosugestia. Pisałam na marcowym forum testujących, ale Dziewczyny zignorowały mojego posta i nikt nie chciał ze mną pogadać

-
nick nieaktualny
-
Dzięki! Zdaję sobie sprawę że w trakcie kp to różnie może być, te starania to póki co na spokojnie. Najchętniej pognałabym na betę już teraz, ale rozsądek każe mi się powstrzymać
z drugiej strony brak @ nakręca mnie i być może wpieram sobie objawy ciąży...
A Wy kiedy testujecie? -
nick nieaktualny
-
Hugolina szkoda że zanosi się na małpę
mam nadzieję że w kolejnym cyklu się uda. Ja chciałabym już wiedzieć czy to to, czy nie to. Zaczęłam mierzyć temperatury żeby mieć jakiś ogląd na to, co dzieje się w moim organizmie. Czy w trakcie miesiączki kontynuuje się pomiary?
-
nick nieaktualny
-
ja mamzakaz statan na 3 cyklewiec pewnie najwczesniej w czerwcuKotastrofa wrote:Dzięki! Zdaję sobie sprawę że w trakcie kp to różnie może być, te starania to póki co na spokojnie. Najchętniej pognałabym na betę już teraz, ale rozsądek każe mi się powstrzymać
z drugiej strony brak @ nakręca mnie i być może wpieram sobie objawy ciąży...
A Wy kiedy testujecie?
brak okresu faktycznie nakreca ale ja z beta tez bym zaczekala na chociaz cien cienia na tescie

-
nick nieaktualny
-
ja tez sie obawiam ze po tym czekaniu nie bedzie sie udawac. od maja do grudnia nic sie nie udalo a w grudniu jak zaskoczylo to prawdopodobnie pozamacicznaHugolina87 wrote:Wisieninka tez miałam zakaz starań po operacji grudnjoweaj i lekarz kazał czekać do świąt ze staraniami,to takie minimum. Ale co z tego jak i tak nie wychodzi..
nie czekam ale nie ma ciazy tak czy siak

-
nick nieaktualny

skoro jeszcze karmisz piersią to roznie jeszcze może być. Cykle mogą być jeszcze rozchwiane. Ale fakt faktem może być tak że test zrobiony za szybko. Trzymam kciuki za dobre wieści