Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza powodzenia!!
U mnie temp taka sobie, zazwyczaj miałam wyższe w II fazie, dlatego się nie nastawiam. Choć i tak smutno mi będzie jak zobaczę 1 kreskę na teście. Dziś mam 8dpo.bacha8719, Iza34 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Iza powodzenia!!
U mnie temp taka sobie, zazwyczaj miałam wyższe w II fazie, dlatego się nie nastawiam. Choć i tak smutno mi będzie jak zobaczę 1 kreskę na teście. Dziś mam 8dpo.
Idziemy równo, ja też dziś 8dpokiedy planujesz robić test?
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Hugolina a jak u ciebie? sikasz jutro ?
Nie sikam. Nie mam nawet testu w domu. Temp spada powoli juz. No i nie czuje abym była w ciąży
Oby @ przyszła w terminie to w środę ide na te badania cukru i coś dorzucę do tego pewnie.
Trzymam kciuki za Wasszczerze wątpię że będę w drugiej ciąży kiedykolwiek.
Ja juz nawet nie wiem czy mi smutno przy kolejnym rozczarowaniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 11:06
-
nick nieaktualny
-
..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 08:56
Adele27, Kat83 lubią tę wiadomość
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
U mnie temperatura jakas dziwna
http://static.pokazywarka.pl/v/l/l/43a5395d4c4150ffd4f0cfe1d7e6f1fb_orig.jpg
Ogolnie dziwnie sie czuje jakby mdlaly mi rece i nogi. Juz nic nie rozumiem z tego. Moze ktoras z Was cos podpowie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 14:49
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
Hej Dziewczyny! Również staram się o drugiego malucha. Mam córeczkę 15mies, karmię ją nadal piersią (głównie w nocy). Miesiączka wróciła jakiś czas temu - 3 regularne cykle po 35 dni. Aktualnie jestem dwa dni po terminie @,testy wychodzą negatywne, miesiączki nie ma. Kupiłam termometr owulacyjny z myślą o mierzeniu temperatur od kolejnego cyklu, z ciekawości dzisiejsza poranna tempka - 36.9 (co niewiele mi mówi z uwagi na brak wcześniejszych obserwacji). Przy córeczce test robiłam w 39dc i wyszedł bladzioch, ale widoczny. Teraz się niecierpliwię, chcę jeszcze poczekać zanim pójdę na ewentualną betę. Troszku ciągnie mnie w pachwinach jak przy pierwszej ciąży, ale to może być równie dobrze jakaś autosugestia. Pisałam na marcowym forum testujących, ale Dziewczyny zignorowały mojego posta i nikt nie chciał ze mną pogadać
-
Kotastrofa wrote:Hej Dziewczyny! Również staram się o drugiego malucha. Mam córeczkę 15mies, karmię ją nadal piersią (głównie w nocy). Miesiączka wróciła jakiś czas temu - 3 regularne cykle po 35 dni. Aktualnie jestem dwa dni po terminie @,testy wychodzą negatywne, miesiączki nie ma. Kupiłam termometr owulacyjny z myślą o mierzeniu temperatur od kolejnego cyklu, z ciekawości dzisiejsza poranna tempka - 36.9 (co niewiele mi mówi z uwagi na brak wcześniejszych obserwacji). Przy córeczce test robiłam w 39dc i wyszedł bladzioch, ale widoczny. Teraz się niecierpliwię, chcę jeszcze poczekać zanim pójdę na ewentualną betę. Troszku ciągnie mnie w pachwinach jak przy pierwszej ciąży, ale to może być równie dobrze jakaś autosugestia. Pisałam na marcowym forum testujących, ale Dziewczyny zignorowały mojego posta i nikt nie chciał ze mną pogadać
-
nick nieaktualny
-
Dzięki! Zdaję sobie sprawę że w trakcie kp to różnie może być, te starania to póki co na spokojnie. Najchętniej pognałabym na betę już teraz, ale rozsądek każe mi się powstrzymać
z drugiej strony brak @ nakręca mnie i być może wpieram sobie objawy ciąży...
A Wy kiedy testujecie? -
nick nieaktualny
-
Hugolina szkoda że zanosi się na małpę
mam nadzieję że w kolejnym cyklu się uda. Ja chciałabym już wiedzieć czy to to, czy nie to. Zaczęłam mierzyć temperatury żeby mieć jakiś ogląd na to, co dzieje się w moim organizmie. Czy w trakcie miesiączki kontynuuje się pomiary?
-
nick nieaktualny
-
Kotastrofa wrote:Dzięki! Zdaję sobie sprawę że w trakcie kp to różnie może być, te starania to póki co na spokojnie. Najchętniej pognałabym na betę już teraz, ale rozsądek każe mi się powstrzymać
z drugiej strony brak @ nakręca mnie i być może wpieram sobie objawy ciąży...
A Wy kiedy testujecie?brak okresu faktycznie nakreca ale ja z beta tez bym zaczekala na chociaz cien cienia na tescie
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Wisieninka tez miałam zakaz starań po operacji grudnjoweaj i lekarz kazał czekać do świąt ze staraniami,to takie minimum. Ale co z tego jak i tak nie wychodzi..
nie czekam ale nie ma ciazy tak czy siak
-
nick nieaktualny