Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
agulineczka wrote:U mnie 9dpo, temp poszla do gory, test allegrowy o czulosci 10 negatywny. Czego innego moglam sie spodziewac. Powtorze w poniedz, ale nie licze na cud. Jeszcze bol zoladka i biegunka mi sie przypaletala, w sam raz na weekend
Hugolina tulę :* -
wisieninka_89 wrote:poczekaj do pon i testuj, jesli to ciaza to powinno juz cos wyjsc
ale ten brak @ nie daje mi spokoju, wytrzymam do przyszłego tygodnia, może dłużej niż do poniedziałku i polecę na betę, będę mieć jednoznaczną odpowiedź.
No i zaczęłam mierzyć tempkę parę dni temu, także nawet nie wiem czy miałam owulację, może po prostu cykl mi się rozjechał. Najgorsze jest czekanie... -
Paula_shells wrote:Mi dziś @ przyszła, 2 dni po dupka. Jestem już u makijażystki, umówiłam się na lekcję indywidualną makijażu, bo ni ch... nie umiem się malować. Wolę zapłacić za tą lekcję u specjalistki niż co raz wydawać na różne kosmetyki, które być może mi nie służą.3 nieudane podejścia do in vitro
4 podejście- sukces, jest synek
3 lata leczenia cienkiego endometrium i zrostów w macicy
grudzień 2018- crio
styczeń 2019 crio: 4AA, 7dpt- hcg<0,5
sierpień 2019- II kreski, jestem w ciąży!
matkamimowszystko.pl
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie!" -
nick nieaktualny
-
Iza nie znam się za bardzo na badaniach mężczyzn, ale tyle co czytałam na różnych wątkach morfologia 3% nie jest totalnym dnem. A czy Twój mąż łyka jakieś suplementy?
Wiecie co? Mam ochotę rzucić w cholerę te starania i zacząć w końcu żyć.
Tylko co z tego jak mnie taka myśl nachodzi w przed @ i w trakcie, a później w okolicachu owu znowu to samo... Czasami sobie myślę, że przydałaby mi się wizyta u psychologa.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
iza ja tez sie nie znam na badaniach masienia ale tak na chlopski rozum macie juz dziecko wiec to nasienie kiedys bylo lepsze, teraz jest slabsze ale pewnie jak ke troche podrasowac suplementami to sie poprawi i moze szybko zaskoczy samo. chociaz wiecie w czym problem i co reperowac
-
nick nieaktualnyCo to jest 1 mln zdrowych plemnikow? Bierze witaminy dla mezczyzn, zen-szen, kilka miesiecy brsl parenton ald to skonczyl w pazdzierniku. Kazdy lekarz mu teraz powie ze jsk nie zrzuci ze 20kg to nic z tego nie bedzie. Narazie schudl jakies 3-4 kg ale yo cholernie trudne zadanie bo lasuch niemilosierny.
-
Iza na innym wątku jest dziewczyna, której nie dawali praktycznie żadnych szans na naturalne poczęcie. Byli już po wizycie w ośrodku adopcyjnym... I po 2,5 latach walki przy kiepskich wynikach męża niedawno ujrzała 2 kreski.
Zmieniła mężowi trochę witaminy na podstawie jednej forumowiczki która dzięki nim zaszła. Trochę odpuścili, bo mieli już w głowie adopcję...
Pozwolę sobie wkleić co brał jej mąż na poprawę nasienia:
- Fertilman
- witamina c- 2000mg dziennie
- kwas foliowy
- l-karnityna i Acetylo L-karnityna,
- baobab w proszku i macaSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Iza34 wrote:Widzialam wyniki badania nasienia. Dno, totalne dno, wszystko ponizej normy. Gin. Nie bedzie chcial zrobic laparo. Noz na 5 ml tylko 37 mln plemnikow, 3% o prawidlowej budowie.
Całkowita liczba w ejakulacie ma 37mln ?
A co ma laparo do wyników męża ? Nie kumam.. tak ci lekarz powiedział ? -
agulineczka wrote:Iza na innym wątku jest dziewczyna, której nie dawali praktycznie żadnych szans na naturalne poczęcie. Byli już po wizycie w ośrodku adopcyjnym... I po 2,5 latach walki przy kiepskich wynikach męża niedawno ujrzała 2 kreski.
Zmieniła mężowi trochę witaminy na podstawie jednej forumowiczki która dzięki nim zaszła. Trochę odpuścili, bo mieli już w głowie adopcję...
Pozwolę sobie wkleić co brał jej mąż na poprawę nasienia:
- Fertilman
- witamina c- 2000mg dziennie
- kwas foliowy
- l-karnityna i Acetylo L-karnityna,
- baobab w proszku i maca
Mój mąż bral podobne rzeczy:
-maca
-wit c 2000mg
-salfazin
-l-karnityna baaaaardzo dobra na ilość plemników
Akurat jakoś po 3 miechach brania tego robił wyniki i 1ml miał 300mln plemników ! W całym ejakulacie aż 900mln! Nie wiem jakie miał wyniniki przed ale myślę że witaminki też dużo dały -
Meridian wrote:U mnie dzisiaj tak
http://static.pokazywarka.pl/l/6/5/ed2a29fdac7ac1dfa418e25c08333833_orig.jpg
Adele27 a u Ciebie?
Coś masz namieszane z tymi temp... Mają taką samą wartość a są na różnym poziomie nie kumam.. spróbuj wpisać je w inną aplikacje.. albo wypisz mi je to ci wpisze w ta co ja prowadzę i zobaczymy co wyjdzie... -
nick nieaktualnyAdele to juz do reszty sie podlamalam jak napisalas wyniki swojego meza. Tak, moj ma 37mln na 5 ml ejakulatu, z tego tylko 3% zdrowych. Az mi sie plakac chce a jestem z corka na spacerze.
Gin powiedzial ze jak bedzie woda to nie wezmie mnie na laparo bo to sensu nie bedzie mialo.