Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
water wrote:Testy robiłam od 11dc do 21. Wszystkie ujemne. Przy tym cyklu 24dniowym owu albo była wcześniej albo nie było wcale.
Temp nie mierze.
Czy trzeba mieć specjalny termometr?
Nie ale żeby była taki co 2 miejsca po przecinku pokazuje. Ja mam taki biały elektroniczny z rossmana za 10zł może spróbuj w tym cyklu pomierzyć na pewno się coś wtedy rozjaśniwater lubi tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Temp poszła w górę a test 12dpo negatyw ..
a bóle brzucha i jajników to miałam wczoraj takie,że szału dostawałam jakbym zaraz miała powitac @.. No nic odstawiam luteinę i ide dziś na RTG zębów a w śr usuwanie ósemki ehhh
-
Adele ja jednak bym z tym rtg poczekała do @. Kto wie tak naprawdę, może się udało. Czego bardzo Ci życzę
Test o czułości 25 może nie wyjść. U mnie po terminie nawet nie wyszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 10:45
-
Urszulka89 wrote:U mnie ostatnio siostrzenica męża pojechała na klinikę do Krakowa (umówiona wizyta) usuwać ósemkę. Miała @ i lekarz jej powiedział, że w żadnym wypadku nie usunie jej zęba w czasie okresu a tym bardziej ósemki. Ja też nie spotkałam się jeszcze z usuwaniem zęba podczas okresu.
Na prawdę ? ja się zapisywałam w styczniu i akurat termin mi tak wyskoczył.. kiepsko żeby teraz to odmawiać bo znów będę musiała czekać kilka miesięcy i kto wie kiedy wtedy będę miała termin @ .. ogólnie łudzę się,że jak dziś odstawię lutkę to @ przyjdzie jakoś czw-pt... to może nie będę miała jej w śr... zawsze mogę przedłużyć branie lutki to może jeszcze opóźnie jej przyjście -
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Na prawdę ? ja się zapisywałam w styczniu i akurat termin mi tak wyskoczył.. kiepsko żeby teraz to odmawiać bo znów będę musiała czekać kilka miesięcy i kto wie kiedy wtedy będę miała termin @ .. ogólnie łudzę się,że jak dziś odstawię lutkę to @ przyjdzie jakoś czw-pt... to może nie będę miała jej w śr... zawsze mogę przedłużyć branie lutki to może jeszcze opóźnie jej przyjście
-
Dobra zobaczę jaka jutro będzie temp jak będzie wysoka to pójdę na bete. Tylko przez lutkę może być wysoka.. a chciałam zobaczyć jaka będzie bez..choć dwa dni mi na niej spadała... poplątanie z pomieszaniem...
-
nick nieaktualny
-
Hugolina cycki mnie o wiele bardziej bolały teraz niż w poprzednich cyklach. No i wczoraj te skurcze/kłucia bo bokach..dzis rano też bolało w 1 ciąży miałam podobne. Ja ogólnie nie mam mocnych boli na @ czasem nawet nic nie czuję więc jak ból się pojawił od 10dpo to mnie też zastanowiło troche
-
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Hugolina cycki mnie o wiele bardziej bolały teraz niż w poprzednich cyklach. No i wczoraj te skurcze/kłucia bo bokach..dzis rano też bolało w 1 ciąży miałam podobne. Ja ogólnie nie mam mocnych boli na @ czasem nawet nic nie czuję więc jak ból się pojawił od 10dpo to mnie też zastanowiło troche
Bo ja Ci tak kibicuję
czyżby wystarczyło przepłukać odrobinę rurki i nareszcie się uda ? Ogromne kciuki
-
Adele, idź na betę. U mnie test o tej samej czułości pokazał cień kreski 2 dni po terminie @, ale dopiero jak go wygrzebałam ze śmieci na drugi dzień (tak, wiem że tak się nie robi
), dwa dni później wyszła mi niziutka beta 21, ale jednak. Trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 14:05
-
nick nieaktualnyAdele ja tez ci kibicuje. Pora na ciebie.
A ja od rana wisze na telefonie, do Warszawy ni ciorta nie idzie sie oddzwonić, podzwonilam w inne miejsca ale tam albo gin albo endo. W koncu zapisalam sie na piątkę do tej gin.-endo. co bylam u niej kiedys. I tak teraz mysle, chyba pojde z tym co mam, niewazne jak stare, jak bedzie chciala to powie jakie badania zrobic. No i akurat bede w tym samym dc co u mojego gina bylam w lutym. No i mam namiary na urologa dla męża, niech sam decyduje kiedy chce iść, bo moze isc juz jutro. -
Ojjj dziewczyny sorki,że takie poruszenie przeze mnie hehe
coś czuje,że i tak sie skończy jak zwykle. Postanowiłam nie brać już dziś lutki bo chce zobaczyć jaka będzie jutro temp bez niej i wtedy zdecyduje czy pójdę na betę. Będzie co bedzie... W ogóle od owu mam katar i codziennie czuje się jakby miało mnie zaraz rozłożyć ale na wieczór już jest ok heh co za cykl ..
Iza dobrze,że coś działaszwez wszystkie wyniki jakie masz do niej
Kasia Ty już prawie na finiszu jak ten czas leci maskara
aLunia noo mogłyby się posypać tu w końcu jakieś pozytywyniektóre już za długo tu siedzą
-
Adele27 wrote:Ojjj dziewczyny sorki,że takie poruszenie przeze mnie hehe
coś czuje,że i tak sie skończy jak zwykle. Postanowiłam nie brać już dziś lutki bo chce zobaczyć jaka będzie jutro temp bez niej i wtedy zdecyduje czy pójdę na betę. Będzie co bedzie... W ogóle od owu mam katar i codziennie czuje się jakby miało mnie zaraz rozłożyć ale na wieczór już jest ok heh co za cykl ..
Iza dobrze,że coś działaszwez wszystkie wyniki jakie masz do niej
Kasia Ty już prawie na finiszu jak ten czas leci maskara
aLunia noo mogłyby się posypać tu w końcu jakieś pozytywyniektóre już za długo tu siedzą
mnie też rozkładało przed testem. Ogólnie gdy testowałam to byłam już trochę rozłożona. I moje pierwsze tygodnie ciąży były pod znakiem przeziębienia.