Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Meridian wrote:Dziewczyny czy ktoras bierze wiesiolka? Ile go trzeba brac? Wiem ze tylko do owulacji ale po ile kapsulek?
Ja brałam wiesiołka firmy GAl po 6tabl dziennie chyba. Było w ulotce napisane jak brac -
Temp poszła w górę a test 12dpo negatyw ..
a bóle brzucha i jajników to miałam wczoraj takie,że szału dostawałam jakbym zaraz miała powitac @.. No nic odstawiam luteinę i ide dziś na RTG zębów a w śr usuwanie ósemki ehhh
-
nick nieaktualny
-
Hugolina no przez ta temp dziś zgłupiałam..zmierzyłam h wcześniej i była wysoka ale może zaburzona bo zgrzana jakaś byłam. Te bóle brzucha mam dziwne,cycki bolą nadal no ale nie wydaje mi się żeby test jeszcze nie wyszedł. Fakt,że był to o czułości 25 za 3zł ale wątpie
-
nick nieaktualny
-
najgorzej,że to usuwanie ósemki nałożyło mi się z terminem @...lepiej być nie mogło..
Hugolina a mierzysz temp w tym cyklu?
Luci trzymam kciuki za cykl na letrozolujajca podrasujesz i zaraz będą II krechy
trzeba w nim pokładać nadzieję bo Ty już chyba wszystko co mogłaś to zrobiłaś
-
Hugolina87 wrote:Ostatnio pisała jedna z dziewczyn ze po odstawieniu lutki czy dupka dwa dni później wyszedł test dopiero. Tego Ci życzę !
No a najgorzej jak może coś tam się jednak kluje a ja ide na rtg... i później jeszcze ten ząb ehh nie wiem czy to w razie co może zaszkodzić... -
Adele27 wrote:No a najgorzej jak może coś tam się jednak kluje a ja ide na rtg... i później jeszcze ten ząb ehh nie wiem czy to w razie co może zaszkodzić...
adele to moze idz na bete, nie tyle zeby ciaze potwierdzic ale zeby wykluczyc przed rtg dla spokoju sumienia. potem bedziesz sie zadeeczac jakby sie jednak udalo. chyba ze przed rtg sklam ze jestes w ciazyvto ci dadza ten fartuch na brzuch. jedno z dwoch moim zdaniem powinnas zrobic
-
wisieninka_89 wrote:adele to moze idz na bete, nie tyle zeby ciaze potwierdzic ale zeby wykluczyc przed rtg dla spokoju sumienia. potem bedziesz sie zadeeczac jakby sie jednak udalo. chyba ze przed rtg sklam ze jestes w ciazyvto ci dadza ten fartuch na brzuch. jedno z dwoch moim zdaniem powinnas zrobic
Myślałam o tym ale siedzę z chorym dzieckiem w domufartuch i tak dają coś kojarzę. Jakoś jednak wierze,że test by już coś pokazal chociaż cień cienia jakby cos było
-
nick nieaktualnyMierze tempke bo chciałem wyłapać skok. Ale chyba i tak się w tedy nie uda bzyknac rano
;p i jux traktuje ten cykl na straty
Różnie z tymi testami bywa. Mogło być wczoraj zagnirządzenie u Ciebie i na test za wcześnie. Moje kreski po terminie @ były takie sobie..
Ja też się ostatnuo skokiem podkreciłama lipa z tego była. Oby u Ciebie się jednak test mylił. Mi każdy znak na ziemi mówił ze ciąży brak. Zwłączą cycki male
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 08:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPierwsze tak zostało stworzone
zobaczymy jak to w tym cyklu wyjdzie
w pt idę do gina. Podejrzy jajko. Wg ovuView za 5 owula. Skok mam zawsze w 13dc a to w nd wypada. Tyle że mój M wychodzi w sb wieczorem na % wiec nie będzie ♡ raczej w ogóle w tym czasie. Także lipa. I już zakładam ze nic z tego w tym cyklu
-
Adele27 wrote:Rozczarowana to będziemy szły podobnie w nowym cyklu. Ja jutro odstawie lutkę. Choc zastanawiam się czy nie dziś skoro temp tak mi spada
Adele powiedz mi po jakim czasie po odstawieniu luteiny dostałaś @? w piątek brałam dp ostatni raz, a do dzisiaj nie mam @.
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
water mierzysz temp albo robisz testy owu ? na takie klendarzyki nie ma co patrzeć
Rozczarowana w tym cyklu dziś odstawiam luteine więc nie wiem kiedy w sumie przyjdzie @ ale jak kiedyś brałam to przyszła po 3-4 dniach