Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Ojjj dziewczyny sorki,że takie poruszenie przeze mnie hehe
coś czuje,że i tak sie skończy jak zwykle. Postanowiłam nie brać już dziś lutki bo chce zobaczyć jaka będzie jutro temp bez niej i wtedy zdecyduje czy pójdę na betę. Będzie co bedzie... W ogóle od owu mam katar i codziennie czuje się jakby miało mnie zaraz rozłożyć ale na wieczór już jest ok heh co za cykl ..
Iza dobrze,że coś działaszwez wszystkie wyniki jakie masz do niej
Kasia Ty już prawie na finiszu jak ten czas leci maskara
aLunia noo mogłyby się posypać tu w końcu jakieś pozytywyniektóre już za długo tu siedzą
Działam bo jak to problem z prolaktyna to po co mi laparo? Wizyte u mojego gina bede miala podczas miesuaczki to pewnie by chcial zaraz po robic laparo. -
nick nieaktualny
-
Iza, mężczyźni...
Adele, trzymam kciuki! Też byłam przeziębiona na samym początku ciąży(pierwszej) i teraz też mnie zmogło
Zrobiłam trzecią betę, jest ok? Gina mam dopiero za 10 dni a stresowałam się trochę brakiem objawów...
11 marca 21
13 marca 45
19 marca 590 -
Adele27 wrote:Dove a jaka luteine brałaś ? Pod język ?
po tej pierwszej miałam zgagę więc gin zmienil na tą drugą. Wydaje mi sie, że ona ma takie samo dzialanie, aczkolwiek w udanym cyklu aplikowalam dowcipną.
No i też byłam chora na początku...także tego...
-
Dzięki za kciuki dziewczyny
ale ciężko mi uwierzyc,że mogłoby by sie udać
Dove ja też teraz brałam dowcipna. Na podjęzykowej moje temp były takie jak zawsze bez szału a po tej takie ładne -
Witam się po weekendzie
Kotastrofa, cudna beta, gratulacje!
Adele, no wypadałoby, żeby Matka Założycielka zaciążyła, dałabyś nam wszystkim dobry przykład
Czy dobrze kojarzę, że Gibonek miała dziś testować?
Water, czy obserwujesz u siebie śluz? Nie patrz na testy, tylko jak śluz zaczyna się ciągnąć i robić choć trochę bardziej przejrzysty, łap męża. I tak do skutku, aż śluz zgęstnieje lub zaniknie. Jeżeli masz zwykły rtęciowy termometr, to bez problemu dojrzysz na nim drugie miejsce po przecinku. Albo kup elektroniczny, tak jak dziewczyny radzą. Potem czeka Cię mierzenie o stałej porze +/- 45 minut i już będziesz miała dodatkowe informacje na temat Twojego cyklu. Kiedyś byłam dość dobra w interpretacji metody Roetzera, jak będę mogła, to pomogę w patrzeniu na wykres.
Ja dziś jestem wniebowzięta, bo mąż wczoraj w wieczornej modlitwie poprosił, byśmy mieli jeszcze przynajmniej jedno dziecko. Aż mi łzy w oczach stanęły. Bo prawdę mówiąc niby zawsze mówił, że chce mieć tyle dzieci ile się da, ale jak patrzyłam na nasze obecne pożycie, a raczej jego brak, to zaczęłam myśleć, że może mąż nie chce już dzieci.
Kładę się z Malutkiem do łóżka i będę nadrabiać wątek na telefonie. -
Miodunka coś się opierniczam z tym dawaniem przykładu
wspaniałe uczucie jak mąż też pokazuje taką chęć posiadania dzieciaczka
ja myslalam,że mój to już też ma dosyc tyle czasu się staramy,że nawet już o tym nie rozmawiamy..ale dziś mnie też zaskoczyl położył rękę na brzuchu i zapytał czy ktoś tam jest
miło się zrobiło tylko szkoda będzie mu powiedziec,że znów lipa jak co miesiąc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co za dlugo, kto za dlugo siedzi? wypominasz malpo?
No ale serio, Adele, my dear, bierzemy sie w koncu, co?
Ja wreszcie powoli koncze @ Ja piernicze, dalo popalic tym razem.
No i sie wlasnie dowiedzialam, ze dzieciaki "moje" w ciazy, 5-ty miesiac. Mamy tu taka parke 18-19 lat. Sa ze soba odkad byli praktycznie dziecmi, jakies 6-7 lat jak nic. Ciezka sytuacja oboje, od ponad dwoch lat mieszkaja razem sami, pracuja, ucza sie w miedzyczasie. Pomagalismy im, jak moglismy, zeby wyszli na swoje. Z rodzin mega patologicznych, rodzice ich praktycznie wyrzucili z domu, a to takie odwazne dzieciaki. Cudni saNo i teraz beda mieli dzidziusia ^^
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Noooo, mam na strychu kolyske z wyprawka i kosz, dam dzieciakom, mi sie juz pewnie nie przyda
Rozczarowana przykro mi, u mnie to samo.
Hugolina ja tez slabo ogarniam szyjke. Przez tylozgiecie nie wiem wlasciwie czy jest juz wysoko czy jeszcze srednio. A jak wypychalam mlodego, to mi tak potargal ta szyjke, ze nie wiem tez, czy jest porzadnie zamknietaMam pelno blizn, wiec tych "srednich" nie moge okreslic. Tak samo z twardoscia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2018, 23:24
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat a może właśnie zaskoczysz jak zaspokoisz instynkt innym berbeciem
Rozczarowana tule :* zbieraj siły na nowy cykl
Dziewczyny no i muszę iść na betę dziś.. temp bez luteiny taka sama wysoka jak wczoraj też zmierzyłam o 6...jeny gdyby nie ten ząb to bym czekała spokójnie na rozwój wydarzeń...a tak..niepotrzebny stres i robienie sobie nadziei ehh -
Nigdy w życiu nie miałam 13dpo takie temp zawsze mi juz spada na linie podstawowa. Ale boje sie,że to jeszcze luteina choć ost brałam w nd tylko na noc.. ale może jeszcze przez nią mam taką temp.